دبیر کل شورای صنفی مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: تعدادی از دبیران شورای صنفی این دانشگاه پس از یک سال پیگیری برای تحقق مطالبههای صنفی دانشجویان در نامهای خطاب به مسوولان وزارت بهداشت علاوه بر تاکید دوباره بر رسیدگی به خواستههای دانشجویی، استعفای خود را از این شورا اعلام کردند.
وحید ورمزیار با بیان اینکه اعضای شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در یک سال گذشته پیگیری زیادی برای مطالبههای دانشجویی داشتند، افزود: برخی از این مطالبهها بی پاسخ ماند درحالیکه ما خواهان توجه بیشتر و به رسمیت شناختن اعضای شورای صنفی به عنوان نمایندگان قانونی دانشجویان هستیم.
وی با بیان اینکه تعدادی از دانشجویان پزشکی که به عنوان اینترن (کارورز پزشکی) در بیمارستانها مشغول خدمات رسانی برای مقابله با بیماری کرونا میباشند هنوز در خوابگاهها ساکن هستند، تصریح کرد: این دانشجویان نیازمند مسائل رفاهی و تغذیه هستند اما تاکنون رسیدگی چندانی به آنها در این زمینه نشده و ما خواهان توجه بیشتر به آنها هستیم.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه لازم است رسیدگی بیشتری به وضعیت خوابگاههای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شود، گفت: اعضای شورای صنفی دانشگاه خواهان برگزاری جلسههای متعدد با مسوولان، رفع حداقل نیازهای دانشجو، شفاف سازی درباره فعالیتها و قراردادهای معاونت فرهنگی دانشجویی و در نظر گرفتن اتاقی برای محل فعالیت های این شورا در خانه دانشجوی دانشگاه هستند.
ورمزیار خاطرنشان کرد: بنا بر روال معمول، انتخابات شورای صنفی مرکزی دانشگاه باید اردیبهشت برگزار شود اما با توجه به شرایط موجود و حضور نداشتن دانشجویان در دانشگاه امکان این کار وجود ندارد.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا درباره خواستههای صنفی تعدادی از دانشجویان این دانشگاه، اظهار داشت: این معاونت همواره تلاش کرده است تا به نامهها و خواستههای دانشجویان و شورای صنفی با وجود همه محدودیتها به ویژه در بخش مالی، پاسخگو باشد.
سید محسن حسینی افزود: معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طرحهای زیادی برای تامین رفاه و بهداشت هرچه بیشتر دانشجویان مانند احداث سالن ورزشی، رستورانهای نیمه خصوصی، خوابگاه ۲۰۰ نفره جی و بازسازی خوابگاههای دانشجویی را آغاز کرده است یا در دست اجرا دارد.
وی با اشاره به اقدامهایی که برای تامین مواد اولیه با کیفیت برای تهیه غذای دانشجویی در این دانشگاه انجام شده است، خاطرنشان کرد: دانشگاه تلاش کرده تا از ظرفیت بخش خصوصی در این زمینه به منظور کیفی سازی استفاده کند.
حسینی با تاکید بر اینکه محدودیت مالی برای همه دانشگاه های کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: ما با محدودیت فضای خوابگاهی نیز مواجه هستیم و برای رفع این موضوع تصمیم گرفته شد که با حداکثر استفاده از فضاهای موجود در خوابگاهها و کاربردی کردن آنها، بتوانیم دانشجویان ترم یک را که پیش از این در خوابگاههای خودگردان اسکان مییافتند در خوابگاههای دانشگاه پذیرش کنیم.
وی درباره کمک خیران به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توضیح داد: با توجه به اینکه بخشی از فعالیتهای این دانشگاه در بخش درمان و بهداشت است، بنظر میآید که توجه خیران بیشتر به سمت آن بخشها و تامین و خرید تجهیزات پزشکی و ساختمانهای مرکز بهداشت و بیمارستانی است درحالیکه ما در بخش دانشجویی و خوابگاهی نیز به کمک خیران نیاز داریم.
حسینی با اشاره به اینکه دانشگاه بیش از ۹ هزار دانشجو دارد، اضافه کرد: حدود سه هزار نفر از آنها در خوابگاهها مستقرند و ظرفیت ما در این زمینه تکمیل است.
وی درباره دانشجویان اینترنی که در زمان حاضر در خوابگاه ها حضور دارند، گفت: تعداد آنها محدود است و شرکتهای پیمانکاری به دلیل مسائل مادی حاضر به تامین غذا در این شرایط نبودند بنابراین تصمیم گرفته شد که غذای این دانشجویان از محل سلف سرویس بیمارستان الزهرا(س) اصفهان تامین شود.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، هدف از تشکیل شورای صنفی را تعامل، مشارکت و کار گروهی خواند و تاکید کرد: با توجه به نامهای که دبیران شورای صنفی دانشگاه نوشتند از آنها خواسته شد تا با حضور در جلسه مشترکی، مسائل و خواستههای مطرح شده از سوی آنها بررسی شود.
حسینی خاطرنشان کرد: انتخابات شورای صنفی دانشگاه ها هر سال اردیبهشت برگزار میشد اما امسال بدلیل شرایط پیش آمده، به تعویق افتاد.
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دارای حدود ۱۰ هزار دانشجو و ۸۰۰ عضو هیات علمی است که با ۱۱ دانشکده و ۴۷ مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده، یکی از دانشگاههای علوم پزشکی برتر کشور بشمار میآید.