اعظم علی بیگی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: هدف از راه اندازی اورژانس اجتماعی کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی است اما برخی مردم این مکان را با مرکزهای مشاوره اشتباه گرفته و خواهان مشاوره هستند.
وی افزود: شماره تماس اورژانس اجتماعی استانی است و فقط موارد مربوط به اردستان به این مرکز ارجاع داده میشود.
مسئول اورژانس اجتماعی شهرستان اردستان با بیان اینکه گروههای هدف اورژانس اجتماعی عبارتند از کودک آزاری، مداخله در کودک آزاری، همسر آزاری، پیگیری مسائل زنان و دختران در معرض آسیب، مداخله در خودکشی، مداخله در سالمند و معلول آزاری است، تاکید کرد: زوجین مایل به طلاق توافقی هم توسط دادگستری به این مرکز ارجاع میشود پرونده طلاق آنها با هدف سازش دنبال شود.
مسئول اورژانس اجتماعی شهرستان اردستان گفت: اورژانس اجتماعی شهرستان اردستان در یک سال گذشته بیش از ۳۳۶ مورد تماس تلفنی از سوی مردم دریافت کرده است.
وی ابراز داشت: اورژانس اجتماعی اردستان ۱۱۵ بازدید سیار در سطح شهرستان انجام داده و موضوعاتی که با تلفن مرتفع نشده با حضور خود در مدرسه یا منزل موضوع را پیگیری کرده است که در این ارتباط ۶۵ پرونده تشکیل و با جلسات مشاوره و مددکاری مشکلات آنان تا حدودی برطرف شده است.
کاهش گزارشهای همسر آزاری
علی بیگی بیان داشت: از پروندههای تشکیل شده در یکسال گذشته ۲۹ مورد کودک آزاری، ۱۳ همسر آزاری، دو مورد فرار از منزل، پیگیری موضوع دو مورد زن و دختر در معرض آسیب اجتماعی، دو مورد سالمند آزاری، دو مورد بد سرپرست و مابقی سایر بوده و معمولاً همسر آزاری کمتر گزارش میشود.
مسئول اورژانس اجتماعی شهرستان اردستان تاکید کرد: ۱۰ مورد جدا سازی فرزندان از خانواده انجام شد که پنج مورد آنها با مساعد شدن اوضاع خانواده به آغوش خانواده برگشته و پنج نفر هم در حال حاضر در مراکز نگهداری بهزیستی مراقبت میشوند.
وی تصریح کرد: اورژانس اجتماعی در یکسال گذشته بیش از ۷۰ دوره آموزشی در خصوص آموزشهای خود مراقبتی، مهارتهای زندگی با همکاری آموزش و پرورش برای کلاسهای دوم و سوم را انجام داده است.
علی بیگی همکاری با بسیج و آموزشهای زندگی خانواده در روستاها و شهر را از دیگر برنامههای اورژانس اجتماعی دانست و افزود: همایش آموزشهای خود مراقبتی و همکاری با فرمانداری در برگزاری کارگاه مهارتهای زندگی و مهارتهای فرزند پروری از دیگر فعالیتهای یک ساله بوده است.