سجاد امیر حاجیلو در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به جز سال ۹۸ که با پیگیری فرماندار شهرستان خوانسار آب سد باغکل خوانسار تا مرحله سرریز رسید و هدف از این کار با توجه به تخصصی که در این زمینه داشتند، سنجش وضعیت پایداری سد برای ارائه راهکار علاج بخشی سد بود، سالهای ماقبل آن حجم نهایی سد باغکل خوانسار از سه میلیون مترمکعب بیشتر آبگیری نشده است.
وی با بیان اینکه در سال جاری حجم آب ذخیره شده در پشت سد باغکل ۳.۳ میلیون مترمکعب است، تصریح کرد: با استفاده از فرصت ایجاد شده، خصوصاً بارش فرا نرمال سال گذشته، یک دور آبگیری کامل سد باغکل خوانسار انجام و دادههای روزانه سد پس از ثبت در اختیار مشاور قرار گرفت.
میزان بارندگی سال زراعی جاری خوانسار ۳۹۰ میلی متر است
رئیس امور منابع آب شهرستان خوانسار بیان داشت: بنابراین با توجه به تجربیات سالهای گذشته و بارندگی سال زراعی جاری که تاکنون به میزان ۳۹۰ میلی متر در شهرستان بوده و از متوسط دراز مدت شهرستان بیشتر است هیچ گونه نگرانی از بابت تأمین آب در شهرستان خوانسار وجود نخواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به قرارگیری سد باغکل خوانسار در بالادست شهرستان و وضعیت فعلی سد، اولویت نخست امور منابع آب شهرستان خوانسار در اطمینان از پایداری سد باغکل است.
حاجیلو تأکید کرد: همشهریان خوانساری مد نظر قرار دهند که تمام سدهای کشور با آورد طبیعی بالادست سرریز میشوند و صرف هزینه بیتالمال برای پمپاژ با توجه به اینکه فقط هزینه برق سالانه ایستگاه فارغ از هزینه پرسنل و تعمیر و نگهداری پمپهای ایستگاه بالای ۱۰۰ میلیون تومان است که آن هم با توجه به وضعیت نگهداشت آب سد و شرایط فعلی اقتصاد کشور به نظر منطقی نیست.
سد باغکل خوانسار از نوع خاکی با هسته رسی است
وی اضافه کرد: سد باغکل خوانسار از نوع خاکی با هسته رسی به طول تاج ۷۷۰ متر و ارتفاع ۳۵ متر از کف رودخانه با ظرفیت پنج میلیون و ۸۰۰ هزار مترمکعب و با هدف تأمین آب مصارف شرب، کشاورزی و صنعتی شهرستان ایجاد شده است.
رئیس امور منابع آب شهرستان خوانسار افزود: منبع تغذیه سد باغکل خوانسار از طریق رودخانههای دره تیزاب و سنگ سفید شهرستان و ایستگاه پمپاژ آب سرچشمه خوانسار تأمین میشود.