منصور شیشه فروش روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کوچ عشایر به شهرستان‌های استان در شرایط عادی، در فروردین و اردیبهشت هر سال انجام می‌شد، ولی وضعیتی که در آن بسر می‌بریم ایجاب می‌کند که زمان یادشده تغییر کند.

وی اضافه کرد: بر همین اساس هماهنگی‌های لازم با اداره کل امور عشایر استان انجام شده تا تعویق حضور آنان اطلاع‌رسانی شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: بهترین زمان برای کوچ عشایر، پایان زمان شیوع ویروس و کاهش مبتلایان به کووید-۱۹ است و پیش از آن خطرات زیادی را برای این قشر پرتلاش به دنبال دارد.

شیشه فروش همچنین بر ارایه مباحث آموزشی مقابله با کرونا به جامعه عشایری و تداوم اطلاع رسانی و آگاه‌سازی آنان درباره شیوع این بیماری تاکید کرد.

عشایر اصفهان هم اکنون در استان‌های بوشهر، فارس، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد و در قشلاق به سر می‌برند و مطابق هر سال بهار ۹۹ به استان کوچ خواهند کرد.

طبق آمار اداره کل امور عشایر استان اصفهان، ۹هزار و ۶۰۵ خانوار عشایری در استان اصفهان زندگی می‌کنند که این تعداد شامل ایلات قشقایی، بختیاری و عرب جرقویه هستند.

عشایر استان اصفهان شامل ۲۷ هزار نفر عشایر ایل بختیاری در شهرهای بویین میاندشت، فریدن و چادگان واقع در غرب استان،۲۴ هزار نفر از ایل قشقایی در سمیرم، دهاقان و شهرضا در شمال استان و حدود پنج هزار نفر عشایر از طایفه عرب جرقویه در محمدآباد و نصرآباد در ناحیه شرقی اصفهان هستند.

عشایر این خطه ۲۸ درصد مواد کالاهای این استان را تامین و افزون بر ۵۰۰ تُن گوشت، ۳۰ تا ۳۵ هزار متر مربع انواع فرش، جاجیم، گلیم، کیف و محصولاتی از این دست، ۵۵ هزار تن لبنیات، ۳۰۰ تن عسل و ۱۵۰ هزار تن سیب درختی تولید می‌کنند. 

بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت و درمان، ۱۰۵۳ مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ (کروناویروس جدید) در کشور شناسایی شدند و مجموع مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۴ هزار و ۹۹۱ نفر رسید.
از بین بیماران جدید شناسایی شده، ۱۲۹ نفر جان خود را از دست دادند و مجموع درگذشتگان بیماری در کشور به ۸۵۳ نفر رسید.

شمار کل مبتلایان به این ویروس در استان اصفهان یک هزار و ۳۰۱ نفر است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.