مجتبی ناجی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۶ شیرخواره در تنها شیرخوارگاه استان اصفهان نگهداری می شوند، اظهار داشت: این شیرخواره ها شرایط واگذاری ندارند و قابلیت واگذاری به متقاضیان فرزندخواندگی را هم ندارند؛ اما در نه ماهه امسال سه مورد شیرخواره به صورت دائم به خانواده های متقاضی فرزندپذیری واگذار شد.
وی افزود: هفتاد مورد شیرخواره در قالب طرح امین موقت به خانواده های فرزندپذیر واگذار شده است.
3800 خانواده متقاضی فرزندخواندهگی در اصفهان هستند
معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه در استان اصفهان، بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ خانواده متقاضی فرزندخوانده هستند، تصریح کرد: در استان اصفهان، ۲۷ دختر مجرد بیش از سی سال متقاضی فرزندخواندگی هستند که طبق قانون می توانند فرزند دختر را به فرزندی قبول کنند و البته زوجینی که پنج سال از ازدواج آنها گذشته باشد و دارای فرزند نشده باشند در اولویت فرزندخواندگی هستند.
وی با اشاره به اینکه امسال سه مورد از دختران مجرد توانستند فرزندخواندگی کودکانی را بر عهده بگیرند که زوجین متقاضی آن کودکان نبودند، ابراز داشت: یکی از دختران مجرد فرزند مبتلا به HIVمثبت را به فرزندپذیری تقبل کرد و دیگری فرزندی هفت ساله را به فرزندخواندگی گرفت و یک مورد هم فرزندی از استانهای دیگر را به فرزندخواندگی گرفت که اقداماتش در اداره بهزیستی استان اصفهان انجام شد.
ناجی با تاکید بر اینکه فرزندخواندگی با سرنوشت انسانها در ارتباط است، تصریح کرد: لازم است اداره کل بهزیستی استان اصفهان در انتخاب خانواده های فرزندپذیر انضباط داشته باشد تا با شناخت روانی خانواده رضایی، بتوان به بهترین انتخاب دست زد که کمترین هزینه برای طفل شیرخواره را به همراه داشته باشد.
۴۸۰ کودک و نوجوان بین ۶ تا ۱۸ سال در مراکز کودک و نوجوان نگهداری می شوند
وی افزود: بالغ بر ۴۸۰ کودک و نوجوان بین ۶ تا ۱۸ سال در مراکز کودک و نوجوان نگهداری می شوند که تا سن ۱۶ سالگی قابل واگذاری برای فرزندخواندگی هستند. توصیه می شود خانواده هایی که تمایل به فرزندپذیری دارند این فرزندان را در قالب طرح های مهمان و امین موقت به فرزندی بگیرند و اقدامی خداپسندانه انجام دهند.