عباس رضایی روز شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان افزود: باید از ظرفیت این شورا برای مباحث مهمی همانند صرفه‌جویی در مصرف آب، برق و موارد دیگر بهره‌برداری شود.

وی بیان کرد: با توجه به وضعیت و مقایسه بارش‌ها در سال‌جاری نسبت به سال گذشته، باید از هم اکنون ائمه‌جمعه و جماعات، رسانه‌ها، تبلیغات شهری و دستگاه‌های اجرایی به این موضوع بپردازند.

برخی کارشناسان بر این باور هستند که با وجود بارندگی‌های سال‌جاری، بخش قابل توجهی از کشور منجمله استان اصفهان با تنش آبی روبه‌رو است که با این توصیف، راهبرد صرفه‌جویی باید در همه بخش‌های صنعتی، کشاورزی و آشامیدنی به نحو مطلوب اجرایی شود.

به گفته این کارشناسان، بی‌آبی بخش زیاد حوضه آبریز زاینده‌رود در یک دهه گذشته خسارت‌های زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی زیادی برجا گذاشته است.

استاندار اصفهان با اشاره به اهمیت وجود ظرفیت‌های مذهبی و فرهنگی در استان اصفهان گفت: با ساماندهی موسسات متولی فعالیت‌های قرآنی و مذهبی می‌توان به نیازهای آنها هم پاسخگو بود.

وی همچنین با اشاره به موضوع ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی و مبارزه با خرافات تصریح کرد: نباید موضوع قمه‌زنی را تنها در زمان نزدیک شدن به ایام محرم در دستور کار قرار داد.

رضایی اضافه کرد: نیروی انتظامی نباید تنها دستگاه مقابله با این موضوع باشد، بلکه برای دستیابی به راه‌های موثر در مقابله با انجام این گونه اعمال خرافی باید از ائمه‌جمعه و روحانیان کمک گرفته شود.

وی، برگزاری کلاس‌های آموزشی برای مداحان و هیات‌های مذهبی را در پیشگیری از ورود خرافات و بدعت‌ها در مراسم مذهبی بسیار مهم و موثر دانست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان نیز در این نشست، تشکیل کارگروه قرآن و عترت زیر نظر شورای فرهنگ عمومی را یکی از مصوبه‌های مهم عنوان کرد.

حجت‌الاسلام محمدعلی انصاری با اشاره به اهمیت برجسته‌سازی امور قرآنی در فضای تبلیغی شهرها گفت: بر این اساس نیاز است که تعدادی از تابلوهای شهری برای این مهم اختصاص یابد.

وی همچنین خواستار ارایه یکسان معافیت‌های پرداختی برای مصرف انرژی به همه موسسات قرآنی استان اصفهان شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در ادامه با اشاره به مصوبه‌های نشست پیشین یادآور شد: سند راهبردی ارتقای کارکرد مساجد با امضای استاندار به دستگاه‌ها ابلاغ شده است.

وی عملکرد اصفهان در بحث قرآن و عترت را به نسبت سایر استان‌ها بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: هفته قرآن و عترت با همکاری دستگاه‌های اجرایی به خوبی برنامه‌ریزی شده است که از ۱۹ تا ۲۵ بهمن‌ماه برگزار شود.

در زمان حاضر بیش از ۳۰۰ موسسه قرآنی در استان پنج میلیون نفری اصفهان فعالیت دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.