آمایش سرزمین، شامل برنامه‌ریزی و سازمان دادن به نحوه اشتغال فضا، تعیین محل سکنای انسان‌ها، محل فعالیت و تجهیزات و کنش‌های بین عوامل گوناگون نظام اجتماعی اقتصادی است، این رشته برنامه ریزی کلان نیروهای اقتصادی، طبیعی و انسانی را مدنظر دارد.

بر اساس اعلام سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان، سند آمایش سرزمینی استان با رویکرد جدید تا آخر سال جاری تکمیل و تدوین خواهد شد.

عباس رضایی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: این سند در برگیرنده مقوله‌های مختلف است و وضعیت هر یک از شاخص‌ها و مسائل مرتبط با رونق و توسعه را در هر شهرستان و منطقه از استان نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه حوزه علم و فناوری کنونی استان اصفهان در مقایسه با سال‌های قبل پیشرفت کرده و گسترده شده، ادامه داد: موضوع علم و فناوری از جمله مهم‌ترین مباحث استان اصفهان به شمار می‌رود، بنابراین در سند مذکور بطور جدی به آن پرداخته شده است.

استاندار اصفهان، فناوری برتر(های تک) را نیازمند توجه بیشتر دانست و اضافه کرد: فعالیت منطقه ویژه ( کریدور) علم و فناوری اصفهان سبب شده که برای پیشرفت این حوزه بطور جدی تلاش کنیم.

رضایی با اشاره به کم آبی و اهمیت افزایش روش‌های نوین کشاورزی، تصریح کرد: برای مثال کشت گلخانهای از مقوله‌های مورد توجه فعلی در استان اصفهان و در سند هم مورد توجه قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: سند آمایش سرزمینی این استان، سندی راهبردی محسوب می‌شود و به مسائل مغفول مانده که نیاز به جبران و اصلاح دارد، پرداخته است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.