عباس رضایی روز دوشنبه در همایش سراسری اعضای شوراهای آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق استان اصفهان اظهار داشت: برای تحقق برنامههای ششم توسعه و چشم اندازهای ۲۰ ساله، هیچ راهی جز پرداختن جدی به آموزش و پرورش وجود ندارد.
وی بیان کرد: امروز مسائل متعددی در همه سازمانها از جمله آموزش و پرورش وجود دارد اما با اولویتبندی برای ایجاد توسعه پایدار باید نگاه جدی به این بخش داشته باشیم.
استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: وجود فرمانداران بعنوان رییسان شورای آموزش و پرورش شهرستانها و اعضای شوراهای شهر که دغدغه فرهنگی دارند، فرصتی مغتنمی است که باید از آنها استفاده کرد.
وی با اشاره به فعالیت خیرانِ مدرسهساز که با نهایت عشق در کنار آموزش و پرورش قرار دارند، تصریح کرد: باید از ظرفیتهای موجود در راستای توسعه بخوبی بهرهبرداری کنیم.
رضایی ادامه داد: مدیران شورای آموزش و پرورش باید جسارت مدیریتی داشته باشند و بتوانند مسائل خود را در استان حل و فصل کنند.
به گفته وی، برای تحقق توسعه پایدار استان باید مشکلات مقطعی را رها کنیم و جسارت خود را بالا ببریم و در راستای حل و فصل مسائل آموزش و پرورش بکوشیم.
استاندار اصفهان تصریح کرد: هیچکدام از جلسههای استان بویژه جلسههای آموزش و پرورش نباید فرمایشی و برای ارائه گزارش برگزار شود و باید برای حل مشکلات مردم و ارائه دستورالعملهای اجرایی تلاش شود.
وی اضافه کرد: امروز همه دستگاههای اجرایی با مشکلات زیاد در حوزه فعالیتهای خود مواجهند و هیچ ادارهای را نمیتوان یافت که مساله و مشکلی نداشته باشد.
رضایی تاکید کرد: مسائل استان برای اجرا باید اولویتبندی شوند تا بهتر بتوان برای آنها برنامهریزی کرد.
در پایان این همایش از تعدادی از رییسان شوراهای آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق استان که در ارزیابی شاخصها، رتبههای برتر را کسب کردهاند با حضور استاندار اصفهان قدردانی شد.
شوراهای آموزش و پرورش بهمنظور بهرهگیری از مشارکت فعال و هماندیشی خیرین و ظرفیتهای مردمی و دیگر سازمانها در راستای ارتقای تعلیم و تربیت تشکیل میشود.
قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش مشتمل بر ۲۲ ماده و ۲۱ تبصره در ۲۶ دی ۱۳۷۲ به تصویب مجلس شورای اسلامی و در ۲۹ دیماه ۱۳۷۲ به تایید شورای نگهبان رسید.
بیش از ۹۲۰ هزار و ۵۰۰ دانشآموز در مقاطع مختلف تحصیلی در پنج هزار و ۳۰۰ آموزشگاه استان اصفهان تحصیل میکنند.