منصور شیشهفروش روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مابقی سازههای پرخطر شناسایی شده به دستگاههای اجرایی اعلام شده تا اقدامات لازم را برای رفع خطر آن انجام دهند.
وی اظهار داشت: با توجه به پیشبینی بارندگیها در روزهای و هفتههای پیش رو در استان، ستادهای پیشگیری از وقوع سیل در شهرداریها فعال شده است.
مدیرکل مدیربت بحران استانداری اصفهان افزود: مطالعات وضعیت سیلاب توسط آب منطقهای در حوضههای آبخیز کارون، دز و زایندهرود با هدف تعیین پهنههای سیلخیز توسط دانشگاههای استان انجام شده است.
وی یادآور شد: در این رابطه مناطق و اولویتها برای آزادسازی رودخانهها مشخص شده و در حوضه دریاچه نمک خور و نایین هم طرحهای لازم توسط شرکت آب منطقهای در حال پیگیری است.
شیشهفروش ساماندهی ۱۴۰ کیلومتر از رودخانه، نصب تابلوهای هشدار و نشانهگذاری در ۱۵۰ کیلومتر از مسیر رودخانه های استان، دیوارهسازی، تثبیت بستر، لایروبی ۷۰ کیلومتر از رودخانه زایندهرود را از دیگر اقدامات صورت گرفته برای پیشگیری از بروز سیل عنوان کرد.
وی تصریح کرد: همچنین ۷۰ تیم برای حفاظت و حراست مستمر از از حریم رودخانه زایندهرود مشخص شده است.
در پی وقوع بارشهای رگباری و سیلابی شدن برخی مناطق به ویژه در غرب و جنوب استان در فروردین ماه امسال به چهار هزار و ۹۲۵ واحد مسکونی ،۲۱۰ کیلومتر راه، ۲۰ دستگاه پل آبرو و بزرگ، و اراضی کشاورزی، ابنیه و تاسیسات زیربنایی استان اصفهان، ۲ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال خسارت وارد شد.
واحدهای خسارت دیده بیشتر در مناطق جنوبی و سمیرم، بخش شرقی همچون دهستان های بهارستان و کوهستان، جبل، کوهپایه، خورو بیابانک و نایین و شهرستان های غرب استان اصفهان قرار دارند.