داریوش کریمی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: غیر از پایگاههای مذکور که در میادین و چهارراههای اصلی اصفهان فعالیت میکنند شعب هلال احمر در شهرستانهای استان نیز برای دریافت کمکهای مردمی آغاز بکار کردهاند.
وی ادامه داد: هم استانیها میتوانند اقلام مورد نیاز شامل پتو، زیرانداز، موکت با تاکید بر غیر دست دوم بودن آنها و مواد غذایی را که حداقل ۶ ماه تاریخ مصرف دارد به این پایگاهها تحویل دهند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان در باره چگونگی پرداخت کمکهای نقدی خاطرنشان کرد: مردم میتوانند با شماره گیری کد دستوری #۵۴*۱۱۲* از طریق تلفن همراه، مبالغ دلخواه خود را بطور مستقیم به هلال احمر سیستان و بلوچستان واریز کنند، همچنین صندوقهای دریافت کمک نقدی در پایگاه های اصفهان قرار داده میشود.
کریمی تصریح کرد: هماکنون محمولهای شامل ۲ هزار تخته موکت بوسیله هلال احمر اصفهان بارگیری شده و آماده انتقال به بندر جاسک استان هرمزگان است.
به گفته معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان، امدادگران مناطق شرق استان مانند نایین، کوهپایه، خور و بیابانک و اردستان آمادهباش هستند تا در صورت اعلام، به مناطق سیلزده اعزام شوند.
بارش باران سیلآسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده بود، استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داده و سبب جاری شدن سیلاب در این استانها شده است.
شرایط در سیستان و بلوچستان از سایر استانها وخیمتر بوده، بطوری که میزان بارشها در جنوب این استان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شده و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سدهای استان را در پی داشته است.
در سیستان و بلوچستان هماکنون تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزیی دیده است.
امدادرسانی به روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان تنها از طریق بالگرد یا قایق امکانپذیر است و با وجود تلاش امدادگران، چادر، مواد غذایی بستهبندی، پتو و ملزومات پزشکی و بهداشتی از اقلام ضروری مورد نیاز مردم منطقه است.
بیش از چهار هزار امدادگر و نجاتگر، عضو جمعیت هلال احمر استان اصفهان هستند.
ایران جزو ۱۰ کشور بلاخیز جهان بهشمار میرود و ۴۳ بلای طبیعی شناخته شد در جهان ۳۵ مورد آن در ایران روی میدهد.