سعیده اقارب‌پرست روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:رویکردهای نوآورانه و مبتنی بر فناوری‌های جدید در مسیر آینده‌پژوهی در پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی استان دنبال می‌شود که در واقع  محلی برای شکوفایی استعدادها و رشد خلاقیت و ابتکار دانش آموزان است. 

وی آموزش‌های مبتنی بر پژوهش، انجام طرح‌های تحقیقی مبتنی بر فناوری، پرورش ایده‌های نو، تولید یافته‌های علمی و پژوهشی و مواردی این گونه را از جمله زمینه‌های فعالیت پژوهش‌سراهای دانش آموزی استان برشمرد.

رییس اداره تکنولوژی و گروه‌های آموزشی آموزش و پرورش اصفهان، به وجود بیش از ۴۰ پژوهش‌سرا در استان اشاره کرد و گفت: پژوهش‌های حوزه دانش‌آموزی در قالب جشنواره جابربن حیان، خوارزمی، نوجوان و جشنواره‌های زیست فناوری و با هدف شکوفایی و بروز خلاقیت دانش آموزان دنبال می‌شود.

به گفته اقارب‌پرست، دانش‌آموزان عضو پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی استان افتخارات و درخشش‌های بسیاری را در رشته‌های رباتیک، هوا و فضا، هواپیماسازی، نجوم، ماشین‌های شیمیایی و دیگر بخش‌ها داشته‌اند.

وی تصریح کرد: در سند تحول بنیادین بر پژوهش محور بودن برنامه‌ها و آموزش‌های مبتنی بر پژوهش تاکید شده  است تا از این طریق بتوان به رفع مشکلات احتمالی در نظام آموزشی پرداخت.

اقارب‌پرستبرترغیب مدیران پژوهش سراها به اجرا و پیاده‌سازی برنامه‌ریزی آینده پژوهانه تاکید کرد و گفت: در این راستا لازم است تا فعالیت پژوهش‌سراهای دانش آموزی در سه حوزه علوم انسانی، علوم پایه و فن آوری های نوین با فرآیندآینده پژوهی آموزشی به عنوان یکی از رویکردهای مطرح در این حوزه با جدیت دنبال شود.

وی یادآور شد: اکنون در تمامی نواحی و مناطق آموزش و پرورش اصفهان حداقل یک پژوهش‌سرا وجود دارد و این رشد از سال ۹۳ تاکنون بسیار مشهود بوده است.

در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ بیش از ۹۲۰ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در پنج هزار و ۳۰۰ آموزشگاه استان اصفهان به تحصیل مشغول هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.