عباس رضایی روز پنجشنبه در آیین نکوداشت آیت‌الله عبدالنبی نمازی افزود: عالمان دین رسالتی الهی دارند و عزت دولت آنان به ابد پیوسته، منبر و محراب به نام آنان آراسته و ارکان دین به تبلیغ آنان استوار یافته است.

وی بیان کرد: ۲ شاخص بسیار بزرگ و با اهمیت در بین عالمان دینی وجود دارد که در طول تاریخ آنان را به یک نهاد پویا، زنده و نجات بخش تبدیل ساخته و در بستر تاریخ به نام نهاد روحانیت جاودانه گردانیده است.

استاندار اصفهان اضافه کرد: شاخص نخست دانش و معرفت برآمده از سرچشمه وحی و علم الهی است که سیراب کننده جان آدمیت و تعالی بخش روح انسان می‌باشد.

وی تاکید کرد: این دانش راهنمایی نیکو، چراغ خرد، میراثی گران‌بها و زیوری آراسته و هدایت‌گر انسان‌ها است.

رضایی با بیان اینکه در سنت دینی علم، حیات و سلطان زندگی بشر معرفی شده، گفت: سیطره و توان انسان در گستره علم دانسته شده زیرا توسعه‌یافتگی یک جامعه در گستره دانایی بوده و حتی مولفه مهم در گستره تمدن مادی نیز علم است.

وی یادآور شد: اگر مقام معظم رهبری که امروز بحمدالله دیده‌بانی و راهبری خردمندانه جامعه اسلامی را عهده‌دار هستند، بر ساختن تمدن نوین اسلامی تاکید دارند، از این روست که اسلام برخاسته از وحی الهی و آمیخته با علم و معرفت است.

استاندار اصفهان افزود: علم و عالم مشعل فروزان کاروان بشریت بوده و هست؛ تاریخ پر افتخار ایران اسلامی مملو از شخصیت‌های بزرگ علمی در عرصه‌های مختلفی چون دین‌پژوهی، تفسیر، فقه، فلسفه و دانش‌های گوناگون بوده است.

به گفته وی، شخصیت‌هایی مانند فارابی، صدرالمتالهین، شیخ صدوق، شیخ انصاری، آخوند خراسانی، علامه طباطبایی و امام خمینی (ره) که صفحات تاریخ را همچون ستارگان منور ساخته و تاریخ کهن ایران زمین را با ادبیات معنوی همچون سعدی حافظ و مولانا جاودانه ساختند.

رضایی تشریح کرد: عالمان دین با نشر معارف الهی، انسان‌ها را به کعبه مقصود سوق داده و در سایه محراب عشق، نسیم عشق الهی را در ترسیم نظام توحیدی دانسته و در این رویکرد است که در سنت الهی، عالمان را وارثان انبیا معرفی کردند.

وی اضافه کرد: فضل مداد عالمان بر دماء شهدا در قرب آنان به درجه انبیاست و برتری عالمان بر عابدان در نورافشانی عالمان است که با قلم  و بیان، روشنگری جامعه را عهده دارند و اینجاست که ملائکه آسمانی بر خود می‌بالند که بال خود را فرش پای مقدم عالمان گردانند.

استاندار اصفهان ادامه داد: شاخص دوم، سیره علمی و عملی و سلوک اخلاقی آنان است که پیوند زمین و آسمان، ظاهر و باطن، دنیا و آخرت، دانایی و عالمی را رقم می‌زند.

وی گفت: روح معنویت، اخلاق، تقوا و پارسایی که ارزش را به دانش پیوند می‌زند تا انسانی کامل را بسازد، دین را به اخلاق و علم را به ادب آاراسته می‌سازد تا تجلی و خلاقیت الهی در انسان معنا پیدا کند.

رضایی افزود: آنچه مکتب‌های مادی‌گرایی و انسان محوری از آن تهی است، انسان امروزی را در دامن منیت و قدرت انداخته و او را به نام آزادی اسیر دنیا کرده است، همانا نبود اخلاق کرامت، عفت و معنویت است اما تبلور این شاخص ها در عالمان دینی است که می‌تواند عزت، کرامت و حریت را به آنها تقدیم کند و نمونه بارز آن در عصر حاضر امام راحل است که پرورش یافته مکتبه وحی در معرفت، معنویت، دانش و ارزش است.

وی تصریح کرد: شاگردان و رهروان آن امام والامقام امروز پرچمداران این مشعل فروزانند، از جمله آیت الله نمازی که در عرصه علم و عمل نمونه‌ای بارز و مثالی مبین هستند که از همان ابتدا پاسدار فکر و اندیشه و ارزش‌های جامعه بودند.

استاندار اصفهان افزود: از این روست که تکریم این اسوه علم و زهد، درسی برای آیندگان است و ما قدردان خدمات ارزشمند همه خادمان دینی از جمله آیت الله نمازی هستیم که آثار، برکات و خدمات فرهنگی و اجتماعی ایشان بسیار ارزشمند و ان‌شاءالله سالیان متمادی ماندگار خواهد بود.

فرماندار ویژه کاشان نیز در این آیین با تاکید بر نقش هدایت‌گری و بصیرت افزایی نماینده ولی‌فقیه در این شهرستان گفت: تجلیل و تکریم این انسان فرهیخته که در ۲ سنگر مجاهدت و فقاهت همواره حضور داشته و دارند اقدامی شایسته و قابل تقدیر است.

علی‌اکبر مرتضایی‌قهرودی افزود: نکوداشت یک عالم عامل و مجاهد مهاجر، تجلیل از علم، حلم، متانت و همه ارزش‌های انسانی است.

وی بیان کرد: ۱۴ سال حضور آیت الله نمازی در دارالمومنین و رهنمودهای ایشان برای مسوولان و مردم همواره گشایش بخش در تمام کارها بوده است.

آیت‌الله عبدالنبی نمازی متولد ۱۳۲۷ بوشهر، تحصیلکرده حوزه علمیه نجف اشرف و قم می‌باشد.

قاضی شرع دادگاه‌های انقلاب اسلامی غرب کشور، فرمانده سپاه منطقه ۲ کشوری، نماینده امام (ره) در اطلاعات کل سپاه، مسوول دفتر تایید ضوابط شرعی نمایندگی امام خمینی (قدس سره) در سپاه پاسداران، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نمایندگی مجلس خبرگان رهبری از بوشهر، تهرانی و دادستانی کل کشور از جمله مسوولیت‌های وی در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی است.

آیت الله نمازی از سال ۸۵ تا کنون مسوولیت نمایندگی ولی‌فقیه در شهرستان را برعهده دارد، امام‌جمعه و نماینده کاشان در مجلس خبرگان رهبری است.

رساله فی وجوب صلاه‌ الجمعه، مصباح الشریعه فی شرح تحریر الوسیله کتاب الخمس، مصباح الشریعه فی شرح تحریر الوسیله کتاب الاجتهاد و التقلید، مصباح الشریعه فی شرح تحریر الوسیله کتاب صلاه المسافر، مصباح الشریعه فی شرح تحریر الوسیله کتاب الصوم، گناه و آثار آن، معرفه الله، ولایت فقیه، پاسخ به شبهات پیرامون ولایت فقیه، رساله‌ای در اخلاص، صفات و شرایط رهبری در اسلام، تفسیر پنج جلدی هدی، معاد از دیدگاه قرآن و روایات و زندگی سیاسی امام سجاد (ع) از جمله فعالیت‌های علمی و تالیف‌های این عالم مهاجر مجاهد به شمار می‌رود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.