سید علی صالح درخشان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: افزایش ماندگاری گردشگران توسعه این صنعت پاک را در پی خواهد داشت و دستیابی به این مهم با انجام مجموعه‌ای از امور و کارها محقق می‌شود.

وی ارائه بسته‌های تشویقی به تورها و گردشگران داخلی و بخصوص خارجی را برای دستیابی به موضوع مورد اشاره با اهمیت دانست و تصریح کرد: ارائه خدمات کامل با تخفیف و امتیازات ویژه، اجرای برنامه‌های جذاب همراه با خلاقیت و کارهایی از این دست، شگردهایی به شمار می‌رود که با استفاده از آن ماندگاری گردشگر بیشتر خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت موضوع کیفیت در مقوله گردشگری، اضافه کرد: افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به مسافران، معرفی مناسب جاذبه‌های موجود و ساماندهی برخی فعالیت‌ها در صنعت گردشگری باید بیش از گذشته مد نظر قرار گیرد.

معاون سرمایه‌گذاری و گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: برای نیل به اهداف مذکور باید تمام نهادها و دستگاه‌هایی که در این عرصه فعالیت می‌کنند، فعالیت‌های خود را هوشمند و هدفمند ساخته تا جذابیت و رفاه برای گردشگران این خطه بیشتر شود.

صالح درخشان اضافه کرد: بهبود ارتباط با دفاتر خدمات سفر، بازاریابی و تبلیغات هدفمند و مناسب و برگزاری رویدادهای ملی و بین المللی و ثبت آن در تقویم گردشگری کشور از جمله دیگر کارهایی است که با تکیه بر آن می‌توان شاهد افزایش شمار گردشگران داخلی و خارجی و توسعه این بخش باشیم.

وی هدایت و جذب تورهای گردشگری را ضروری خواند و گفت: این امر همکاری هرچه بیشتر تمامی نهادهای مرتبط همچون شهرداری‌ها را می‌طلبد، از سوی دگر مبحث آموزش به تمام افرادی که مستقیم و غیر مستقیم با گردشگران در ارتباط هستند از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا تمامی این اشخاص به نوعی سفیران فرهنگی و گردشگری به شمار می‌روند و رفتار آنان به علاوه کیفیت سفر، همواره در خاطره مسافران خواهد ماند.

معاون سرمایه‌گذاری و گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان به لزوم استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: همه باید دست به دست هم دهیم تا این صنعت پاک به جایگاه واقعی خود برسد.

صالح درخشان افزود: هفته گردشگری می‌تواند آغاز مناسبی برای کمک به این عرصه باشد و در همین راستا برنامه های متنوعی برگزار خواهد شد.

از سال ۱۹۸۰ سازمان جهانی گردشگری  ملل متحد سالانه روز ۲۷ سپتامبر(۵ مهر) را به عنوان روز جهانی گردشگری معرفی کرده، در ایران نیز از پنجم تا ۱۲ مهر به عنوان هفته گردشگری نام گرفته و بر همین اساس در مناطق مختلف برنامه های متعددی برگزار می شود که سهم استان اصفهان ۲۵ برنامه و رویداد است.

رونمایی از سامانه کاریابی گردشگری به عنوان نخستین سامانه در کشور، نواختن زنگ گردشگری در مدارس و سخنرانی راهنمایان این بخش در مراکز آموزشی، گرامیداشت روز جهانی گردشگری با حضور استاندار و مدیران و مسوولان استانی، معرفی برترین‌های گردشگری، ارائه تخفیف به گردشگران در مراکز اقامتی و برگزاری مسابقه عکس و نقاشی ویژه کودکان بخشی از برنامه‌های یاد شده در هفته یاد شده در استان اصفهان است.

افتتاح ۲ باب هتل و اقامتگاه سنتی و بوم‌گردی، افتتاح ۲ دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی در شهرهای اصفهان و کاشان، برگزاری همایش گردشگری با رویکرد فضاهای کسب و کار در نطنز، برپایی همایش علمی توسعه پایدار گردشگری در اصفهان، برنامه ریزی برای بازدید رایگان مردم از موزه های این کلان‌شهر و اهدای گل به گردشگران در فرودگاه شهید بهشتی از دیگر برنامه‌های هفته جهانی گردشگری در این استان خواهد بود.

تجدید میثاق با شهدا با حضور جامعه گردشگری استان در محل گلستان شهدا، دیدار با علمای مذهبی، همایش تجلیل از برترین‌های جوامع گردشگری استان اعم از هتل‌داران، سفره خانه‌های سنتی، دفاتر خدمات سفر در یکی از شهرستان‌ها و دیدار با اعضای سازمان های مردم نهاد در این عرصه بخش دیگری از فعالیت‌های این نهاد در هفته گردشگری را تشکیل می‌دهد.

استان اصفهان به عنوان قطب گردشگری کشور دارای ۱۰۷ شهر و یکهزار و ۹۳۴ روستاست، بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی در این استان شناسایی شده و یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و چهار اثر آن به نام های میدان امام (نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده است.

۶۰۲۲ / ۶۰۲۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.