نرگس عطریان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: امور فرهنگی آموزش و پرورش و مدارس کشور برای پیاده سازی برنامه های متناسب با ارزش ها و هنجاری های جامعه اسلامی نیاز به مهندسی فرهنگی دارد.
وی گفت: مسوولان آموزش و پرورش موظفند نیاز فرهنگی خویش را شناسایی و بر اساس آن برنامه ریزی کنند ؛ مهندسی فرهنگی در در نظام تعلیم و تربیت باید بر پایه اعتقادات، آداب و رسوم کشور انجام شود.
عطریان بیان کرد: تعلیم و تربیت، لازمه همه جوامع بشری است و شخصیت انسان بر اساس محیطی که در آن قرار دارد شکل می گیرد و
برای تحقق اهداف فرهنگی در آموزش و پرورش، نیازمند شناسایی وضع موجود و ارائه راهکار متناسب با آن هستیم.
وی با اشاره به نقش والدین در تربیت فرزندان تصریح کرد: درصد بالایی از شخصیت افراد تا سن هفت سالگی شکل می گیرد و آموزش و پرورش نیز باید در راستای تثبیت شخصیت فکری و اخلاقی دانش آموزان در صورتی که درست شکل گرفته باشد گام بردارد.
عطریان خاطرنشان کرد: مدارس به عنوان یکی از اضلاع اصلی تربیت دانش آموزان و محلی برای تقویت هنجارهای جامعه محسوب می شوند.
این متخصص حوزه مطالعات فرهنگی و علوم رفتاری اظهارداشت: شادی و نشاطی ماندگار است که با هنجارها و ارزش های اسلامی در جامعه هماهنگ باشد.
عطریان با بیان این که خانواده ها نقش مهمی در تربیت فرزندان دارند، اضافه کرد: آموزش های اولیه به کودکان و نوجوانان برای چگونگی ابراز شادی و نشاط در خانواده ها و پس از آن در مدرسه و جامعه انجام می شود.
وی با بیان این که جامعه اسلامی هیچ مشکلی با موسیقی و شادی و نشاط مجاز و مطابق با هنجارهای جامعه ندارد، ادامه داد: شادی پایدار تا آخر عمر در زندگی ما تقویت شده و ادامه پیدا می کند اما شادی هایی که بر مبنای هنجارهای جامعه نباشد زودگذر است.
7150/ 6022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.