به گزارش ایرنا، مهدی خضری روز شنبه در نشست خبری در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان افزود: حدود 270 میلیون تردد پارسال در جاده های برون شهری و روستایی این استان به ثبت رسید.
به گفته او این استان از حیث حمل و نقل بار رتبه نخست و از لحاظ جابه جایی مسافر رتبه سوم را در کشور دارد.
وی خاطرنشان کرد: در هشت ماه امسال، 32 میلیون تُن بار در جاده های این استان جابه جا شد در حالی که این رقم در سال 96 بالغ بر 48 میلیون تُن بود.
وی با اشاره به جابه جایی مسافر در این خطه و با بیان اینکه استان اصفهان از این حیث جایگاه سوم را در کشور دارد، تصریح کرد: امسال 96 حدود هشت میلیون و 500 هزار مسافر در این منطقه رفت و آمد کردند و آمار نشان می دهد که طی پارسال حدود 14 میلیون مسافر در این استان تردد داشتند.
خضری تعداد خودروهای سنگین اعم از اتوبوس و کامیون در استان را 40 هزار دستگاه اعلام کرد و ادامه داد: 59 هزار راننده در این حوزه در این استان مشغول بکارند.
به گفته او در استان اصفهان بالغ بر 12 هزار کیلومتر راه و یکصد اکیپ راهداری موقت در طول راه ها وجود دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان استفاده از سامانه های هوشمند و دوربین های ثبت تخلف را ضروری خواند و گفت: در محورهای مواصلاتی این منطقه 108 دوربین ثبت تخلف وجود دارد و نصب 59 دستگاه جدید دیگر نیز در دست اقدام است.
وی همچنین درباره آمار تصادف های این منطقه اظهارداشت: در هشت ماه امسال 396 نفر در تصادفات برون شهری و جاده های روستایی جان خود را از دست دادند و این میزان در مدت مشابه امسال به 468 نفر افزایش پیدا کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان به اهمیت فرهنگ سازی رانندگی اشاره کرد و افزود: رانندگی ایمن باید از خود سطح شهرها آغاز شود تا این موضوع در جاده های برون شهری نیز گسترش یابد.
خضری گفت: 78 درصد از رانندگان در جاده های برون شهری با تلفن همراه خود صحبت و 42 درصد نیز از قابلیت های متنی موبایل به ویژه در شبکه های اجتماعی استفاده می کنند و این موضوع بسیار نگران کننده است، زیرا بسیاری از حادثه ها به دلیل استفاده از این وسیله در حین رانندگی رخ می دهد.
وی اظهارداشت: 84 درصد از موتورسواران و 99 درصد از مسافران ترک موتور در جاده های بیرون شهر و همچنین محورهای روستایی از کلاه ایمنی استفاده نمی کنند و 14 درصد از جان باختگان سانحه ها همین افراد هستند و به 38 درصد از این اشخاص در حین تصادف ضربه به سر وارد می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان استفاده از ناوگان عمومی را کم خطر تر از استفاده از وسایل نقلیه شخصی دانست و اضافه کرد: ضریب اشغال صندلی های اتوبوس های مسافری تنها 13 نفر است با وجود اینکه گنجایش این خودروها برای 32 نفراست.
وی همچنین ادامه داد: در استان اصفهان 7 ایستگاه مکانیزه و سنجش آلودگی خودروهای سنگین، 45 مجتمع خدماتی رفاهی بین جاده ای وجود دارد و 47 مجتمع در دست احداث نیز هست و 28 متقاضی نیز برای ساخت مجتمع های جدید درخواست داده اند.
خضری با بیان اینکه جاده های برون شهری باید از حالت بی روح خارج شوند، گفت: نصب تابلوهای تبلیغاتی می تواند تا حد زیادی این موضوع را جبران کند.
خضری در باره طرح ' آدم و هوا' که به همت راهداری و حمل و نقل جاده ای و شهرداری اصفهان انجام می شود، تصریح کرد: این طرح از 26 آذر روز حمل و نقل تا 29 دی روز هوای پاک با محوریت تقدیر ار راهداران و رانندگان و ترویج استفاده از حمل و نقل عمومی اجرا می شود.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان دارای 399 کیلومتر آزاد راه، یکهزار و 659 کیلومتر بزرگراه 2 هزار و 791 کیلومتر راه همسنگ و 29 کیلومتر آزادراه است.
این نشست خبری به مناسبت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری برگزار شد.
روز 26 آذرماه روز حمل و نقل و رانندگان، روز تجلی ایثار، شجاعت و از خودگذشتگی یادآور خاطره فرمان تاریخی رهبرکبیرانقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام‌خمینی (ره) در سال 1362 است که رانندگان کامیون در کشور برای تخلیه کالاهای اساسی مردم رهسپار بندرهای جنوبی کشور شدند و هرسال به مناسبت این روز و هفته حمل ونقل در سطح کشور برنامه های متنوعی برای ارج گذاشتن به حرکت کامیونداران در این روز برگزار می شود.
6020/ 6022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.