علیرضا تیغ ساز روز شنبه در گفت و گو با ایرنا موازی کاری را از جمله مشکلات شرکت های تعاونی برشمرد و افزود : در زمان حاضر سه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی برای شرکت های تعاونی مجوز صادر می کنند که هر یک از این شرکت ها فعالیت مشترکی را دنبال می کنند.
وی اظهارداشت : باید تمام شرکت های تعاونی مجوزشان را از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت و فعالیتشان از سوی این وزارتخانه رصد شود.
وی ادامه داد : اگرچه قانون بر واگذاری 25 درصد فعالیت اقتصادی کشور تاکید دارد، ولی این شرکت ها نتوانستند به دلیل مشکلات موجود نقش خود را در اقتصاد ایفا کنند.
مدیر تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان با بیان این که این استان سه هزار و 300 تعاونی فعال دارد، تصریح کرد : بیش از 800 هزار نفر در استان از خدمات تعاونی ها در بخش های تولیدی، خدمات و توزیع بهره مند می شوند.
وی با بیان این که در 6 ماهه اول سال جاری، 74 شرکت تعاونی در استان تشکیل شد، افزود : سه هزار و 580 اصفهانی در این مدت عضو شرکت های تعاونی شدند.
به گفته وی استان اصفهان در شش ماهه اول امسال توانست رتبه دوم تعداد اعضای تعاونی های تشکیل شده در کشور را کسب کند.
وی با اشاره به این که 11 درصد اعضای تعاونی های کل کشور در شش ماهه اول سال مربوط به اصفهان هستند، گفت : اصفهان پس از استان کرمان در رتبه دوم کشوری قرار دارد که برای یکهزار و 854 نفر فرصت شغلی ایجاد کرده است.
تیغ ساز ادامه داد : بیشترین تعاونی ها در شهرستان های اصفهان، کاشان و نجف آباد فعالیت دارند.
تیغ ساز با بیان این که اولویت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در سال 97 رفع نیازهای شرکت های تعاونی از طریق تشکیل شرکت های تعاونی تأمین نیاز است، گفت : استان اصفهان با تشکیل سه تعاونی تامین نیاز تولیدکنندگان رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است و توانسته 20 درصد از کل تعاونی های تامین نیاز تولیدکنندگان کشور را تشکیل دهد.
مدیر تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان اضافه کرد : با توجه به نقش شرکت های تعاونی های توسعه و عمران شهرستان در توسعه شهرستان ها و تفاهم نامه منعقده بین وزرای کشور و تعاون، کار و رفاه اجتماعی از دیگر اولویت این اداره کل هماهنگی با مسوولان استانی و کشوری به منظور رفع مشکلات این تعاونی هاست.
تعاونی های استان اصفهان در زمینه های کشاورزی، صنعتی، معدنی، عمرانی، خدماتی، صنایع دستی و دانش بنیان فعالیت دارند که بیشتر آن ها در دسته خدماتی با 35 درصد سهم از کل تعاونی، قرار دارند.
از میان حدود 95 هزار و 82 تعاونی فعال در کشور، حدود 3.5 درصد آن ها به تعداد سه هزار و 300 تعاونی با 800 هزار عضو و بیش از 55 هزار نفر نیروی کار در استان اصفهان هستند.
استان اصفهان بیش از پنج هزار نفر عضو دارد.
/6026/7150 /
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.