به گزارش ایرنا، سردار غلامرضا جلالی شامگاه روز دوشنبه در جلسه شورای پدافند غیر عامل اصفهان در سالن اجتماعات استانداری، افزود : مرکز ملی فضای مجازی طی پنج جلسه به صورت منظم بر موضوع سایبری در سطح ملی رسیدگی کرده است.
وی اظهارداشت : اگر نرم افزار مخربی بر روی سیستمی نصب شود همزمان یک بدافزار یا یک سنسور بر روی آن سیستم قرار می گیرد که از آن به بعد این سیستم در اختیار آن فرد قرار می گیرد از این رو کلاس هایی برای مدیران در نظر گرفته شده که دریابند تا چه اندازه حوزه سایبری آسیب پذیر است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در خصوص آزمایشگاه بیولوژیک بیان کرد: متاسفانه آزمایشگاه بیولوژیک تا سطح 2 در حوزه های دامی و انسانی محدود شده است و به دلایل استعماری دسترسی پزشکی به سطوح سه و چهار بسته شده است.
وی اضافه کرد : حدود چهار سال است که برنامه آزمایشگاه بیولوژیک سطح سه را در برنامه وزارت بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی در بخش دامپزشکی داشتیم و حتی به وزارت کشاورزی اعتبارات لازم را پرداخت کردیم اما اکنون این طرح متوقف شده است و اگر اصفهان آمادگی لازم برای راه اندازی آزمایشگاه سطح سه دامپزشکی را داشته باشد ما در این راستا کمک های لازم را انجام خواهیم داد.
به گفته وی ما در وزارت دفاع آزمایشگاه سطح سه سیار انسانی و دامی به صورت پایدار احداث کردیم که ایمنی آن مورد تایید قرار گرفته و قابل استفاده است.
جلالی ادامه داد : اولویت جدی آمادگی مقابله با حوادث شیمیایی است که آمادگی داریم اقدامات لازم را در این زمینه فراهم آوریم از این رو اطلاعات زیر ساختی و طرح های لازم را آماده کردیم.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور بیان کرد: به صوررت کلی با شرایط موجود آمریکایی ها برنامه هایی علیه ایران پیش بینی کردند که کلیات آن را رهبر معظم انقلاب در سخنرانی ها مختلف بیان کردند.
وی اضافه کرد : تاکنون نوع تسلط و کنترل شبکه های اجتماعی در کشور در حد کفایت نبوده و تلاش می شود تا شبکه های اجتماعی بومی شود و در وضع موجود یکی از بزرگترین تهدیدها مبتنی بر هدایت افکار عمومی شرایط اجتماعی در اختیار دشمن است.
وی تصریح کرد: تا زمانی که اطلاعات جزئی و دقیق از شبکه های اجتماعی در دست نداریم این شبکه ها برای ما تهدیدزا هستند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اضافه کرد : برنامه ویژه ای را مرکز فضای مجازی به سازمان پدافند غیرعامل واگذار کرده است که آن انجام رزمایش پدافند سایبری در شرایط قطع احتمالی اینترنت و یا توسعه احتمالی تحریم ها در حوزه سایبری است که این موضوع در سطح استانی دنبال می شود به گونه ای که فعالیت های جاری و ضروری دستگاه های اجرایی منوط به اتصال اینترنت نباشد.
وی افزود: حدود یک ماه و نیم است که آماده سازی های لازم برای اجرای رزمایش صورت گرفته است و اولویت های نخست ما در این خصوص بانک ها هستند و با مدیران عامل بانک ها جلساتی داشتیم و هفته آینده این اقدام از بانک مرکزی آغاز می شود.
جلالی با اشاره به طرح های سایبری گفت: طرح پاسخ به حوادث اضطراری سایبری، طرح تداوم کارکرد در شرایط سایبری، طرح پشتیبان گیری در حوزه سایبری از جمله طرح های سایبری است که اجرا می شود.
پدافند غیرعامل نوعی دفاع غیر نظامی است و به مجموعه اقداماتی اطلاق می شود که به جنگ افزار نیاز ندارد و با اجرای آن می توان از وارد شدن خسارات مالی به تجهیزات و تاسیسات حیاتی و حساس نظامی وغیر نظامی و تلفات انسانی جلوگیری نموده یا میزان این خسارات و تلفات را به حداقل ممکن کاهش داد.
9913/6026/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.