به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین ریاحی روز دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در کاشان به مناسبت روز فوریت های پزشکی بیان کرد: فوریت های پزشکی افزون بر 60 هزار ماموریت از ابتدای سال جاری تا کنون در این منطقه انجام داده که 20 درصد از آنها عملیاتی بوده است.
وی شمار کارکنان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان را 145 نفر برشمرد و افزود: چهار نفر از آنها پزشک و سایرین نیز دانش آموخته دانشگاهی هستند.
ریاحی میانگین زمان رسیدن تکنسین های مرکز فوریت های پزشکی کاشان بر بالین افراد آسیب دیده در نقاط شهری و جاده ها را به ترتیب هفت و 12 دقیقه عنوان کرد و یادآور شد: میانگین کشوری برای شهرها هشت دقیقه و در جاده ها 15 دقیقه است.
وی اضافه کرد: 40 دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و 2 دستگاه موتور آمبولانس در فوریت های پزشکی کاشان وجود دارد که 20 دستگاه در هر نوبت کاری آماده خدمت رسانی به آسیب دیدگان احتمالی حادثه های تصادفی و غیر تصادفی در 13 پایگاه جاده ای و هفت پایگاه شهری می باشد.
نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه کاشان نیز در این دیدار محبوب ترین کارها نزد خداوند سبحان را خدمت به مردم دانست و گفت: کارکنان فوریت های پزشکی به علت خدمتی که به خلق خدا می کنند، از جایگاه معنوی و آسمانی برخوردار هستند.
آیت الله عبدالنبی نمازی افزود: فعالیت در مرکز فوریت های پزشکی جزء حرفه های دشوار است و کمک امدادگران به آسیب دیدگان مایه آرامش و کاهش دردهای آنان در هنگام بروز حادثه ها می شود که البته خداوند برای انجام این کارها ارزش بسیاری قائل است.
به گزارش ایرنا، پنج نفر از کارکنان مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان که در بخش های قرآنی و علمی درسطح کشور رتبه کسب کرده بودند، با اهدای لوحی در ادامه این دیدار قدردانی شدند.
دانشگاه علوم پزشکی کاشان جمعیت افزون بر 468 هزار نفری شهرستان های کاشان و آران و بیدگل را زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دارد.
مرکز فوریت های پزشکی (اوژانس) در 26 شهریور سال 1354 در کشور فعالیت خود را آغاز کرده است.
6136/8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.