به گزارش ایرنا، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم در این جلسه گفت: باید پیام دهه فجر و دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی را برای جوانانی که ذهن آنها مملو از پرسش ها و شبهات است بیان کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین عباس اسکندری افزود: ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی باید برنامه ویژه ای برای تبیین ارزش ها و دستاوردهای انقلاب برای نوجوانان و جوانان در مدارس و دانشگاه ها داشته باشد.
وی بر ضرورت حضور و مشارکت حداکثری مردم در برنامه های بزرگداشت دهه فجر انقلاب تاکید کرد و گفت: باید با استفاده از ابزار هنر، پیام ها و محتواهای ارزشمندی را برای جامعه تولید کرده و به ویژه در فضای مجازی گسترش دهیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: در تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی باید آن بخشی را برای نسل جوان ارائه دهیم که همچون استقلال و آزادی و جایگاه علمی و سیاسی امروز کشورمان مختص انقلاب اسلامی بوده و بدون انقلاب آنها را به دست نمی آوردیم.

**رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم نیز گفت: بیش از 80 درصد از جامعه امروز ما دوران خفت بار ستمشاهی را مشاهده نکرده اند و به طور حتم تحت تاثیر فضاهای مجازی قرار می گیرند.
نصرت الله لطفی ادامه داد: با توجه به این که کشورمان دارای جمعیت جوانی است، باید در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی نسبت به دستاوردهای عظیم و ارزشمند انقلاب اسلامی اهتمام ویژه ای داشته باشیم.
وی با بیان این که چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به توطئه ها و تهدیدهای دشمنان باید بسیار باشکوهتر از همیشه برگزار شود، خاطرنشان کرد: بیان دستاوردهای عظیم انقلاب برای مردم به ویژه جوانان با استفاده از ابزار هنر و مستدل، منطقی و باورپذیر باشد.
لطفی با بیان این که برای تبیین دستاوردها و ارزش های انقلاب اسلامی نباید به دهه فجر اکتفا کنیم، از آغاز برنامه های سالگرد پیروزی انقلاب از ابتدای مهرماه خبر داد و گفت: شورای سیاست گذاری و ستاد اجرایی در استان باید هرچه سریعتر تشکیل شده و اقدام ها را آغاز کنند.
وی با اشاره به تشکیل 12 کارگروه ذیل ستاد اجرایی دهه فجر انقلاب با حضور همه دستگاه های اجرایی ذیربط، اظهار داشت: این کارگروه ها به دنبال تبیین اهداف و کارنامه انقلاب خواهند بود و محتوای رسانه ای، هنری و فرهنگی را برای برنامه ها تولید می کنند و به بررسی تطبیقی دستاوردهای انقلاب با پیش از آن و با دیگر انقلاب های جهان خواهند پرداخت.
لطفی در پایان شعار دهه فجر 97 را «افتخار به گذشته و امید به آینده» عنوان کرد و افزود: امروز وظیفه ملی و انقلابی همه مردم و مسئولان است که برای بزرگداشت هرچه بهتر و باشکوه تر دهه فجر امسال تلاش جدی داشته باشند.

** رئیس دانشگاه قم نیز در این جلسه با بیان این که باید پاسخ های مستدل و منطقی برای پرسش های جوانان در رابطه با انقلاب اسلامی ارائه دهیم، اظهار داشت: عده ای فقط به دنبال بزرگ نمایی برخی مشکلات و انحرافات هستند تا آن را به اسلام و انقلاب ربط داده و آموزه های دینی و انقلابی را تخریب کنند.
حجت الاسلام والمسلمین عسگر دیرباز تصریح کرد: امروز باید برای جوانان توضیح دهیم که وجود برخی مشکلات در کشورمان به دلیل برخی کاستی ها در عملکرد برخی مسئولان است و آرمان ها و ارزش های اسلام و انقلاب بسیار فراتر از این مسائل است.

** در این جلسه همچنین قائم مقام شهردار قم بر ضرورت استفاده از فضای مجازی و ابزارهای نوین برای ارائه دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی تاکید کرد و گفت: امروز در حالی که دشمنان اسلام و انقلاب در فضای مجازی علیه کشورمان بسیار حرفه ای و خطرناک عمل می کنند، ما نمی توانیم با تکیه بر برنامه ها و اقدام های معمول هر سال در برابر آنها موفق شویم.
ابراهیم معتمدی با بیان این که امروز اینترنت در سراسر کشورمان حتی مناطق محروم گسترش یافته است، خاطرنشان کرد: باید با تولید پیام ها و محتواهای مناسب در فضای مجازی، بتوانیم از این طریق دستاوردهای انقلاب اسلامی را برای مردم تبیین کنیم.

** همچنین معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: پویش «لبخند کرامت» با هدف آزادی زندانیان زن جرائم غیرعمد همزمان با آغاز برنامه های دهه کرامت اجرا می شود.
حجت الاسلام صفر فلاحی ادامه داد: شعار محوری دهه کرامت امسال «خدمت کریمانه به رسم اهل بیت(ع)» خواهد بود.
وی با اشاره به استقبال از کاروان «زیر سایه خورشید» خادمان حرم رضوی در نخستین روز از دهه کرامت، خاطرنشان کرد: بخش عظیمی از جمعیت کشورمان نسل جوان و نوجوان بوده و شناساندن هرچه بیشتر حضرت امام رضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) به عنوان الگوهایی بی بدیل در جامعه در دهه کرامت بسیار اهمیت دارد.
معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت معصومه(س) با اشاره به لزوم برگزاری برنامه ها و جشن های دهه کرامت با حضور و مشارکت گسترده مردم، تصریح کرد: در همین راستا در عصر روز میلاد کریمه اهل بیت(س) هیات های مذهبی در صحن امام رضا(ع) حرم مطهر تجمع می کنند.
وی از برگزاری اجتماع عظیم بانوان و همچنین نوجوانان در حرم مطهر حضرت معصومه(س) در دهه کرامت خبر داد و ابراز امیدواری کرد که دستگاه های اجرایی استان قم نیز در فضاسازی شهری در دهه کرامت برنامه ها و اقدام های موثری را در دستور کار قرار دهند.
فلاحی؛ تجلیل از حافظان قرآن کریم، برگزاری نمایشگاه بهشت بانو، رونمایی از چند نرم افزار، برگزاری جشن دختران آفتاب و راه اندازی ایستگاه های پذیرایی را از دیگر برنامه های دهه کرامت در قم عنوان کرد و گفت: در دهه کرامت نیز می توانیم همچون دهه فجر انقلاب اسلامی، خدمات ویژه ای را به شهروندان ارائه دهیم.
دهه کرامت از 24 تیرماه همزمان با سالروز میلاد حضرت معصومه(س) آغاز می شود و تا سوم مردادماه همزمان با میلاد امام رضا(ع) ادامه می یابد.

**دبیر اتاق فکر شورای فرهنگ عمومی استان قم نیز گفت: متاسفانه در فضای رسانه ای امروز جهان، نمره سواد رسانه ای مردم کشورمان 12 از 100 است.
سید مرتضی اسماعیلی طبا افزود: نقش سواد رسانه ای در کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از رسانه های جدید بسیار مهم و موثر است.
وی با بیان این که رسانه های سنتی کتاب، مطبوعات، رادیو و تلویزیون با پیدایش رسانه های مدرن تقریبا کنار رفته اند، اظهار داشت: رسانه های مدرن به دلیل فراگیری سریع، سرعت انتشار بالا، دسترسی آسان و ارزان، احساس امنیت کاذب، امکان استفاده از مشخصات غیرواقعی و امکان تولید محتوا توسط خود افراد، با زندگی مردم عجین شده اند.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر قم با بیان این که راهکارهای سلبی و ایجابی برای مدیریت رسانه های مدرن وجود دارد، خاطرنشان کرد: آموزش سواد رسانه ای به مخاطبان مهمترین راهکار ایجابی برای مدیریت رسانه ها و فضای مجازی است.
وی بر ضرورت کسب مهارت و سواد رسانه ای همه مردم و مسئولان برای ارتباط صحیح با رسانه ها و کاهش آسیب های آن تاکید کرد و گفت: در فضای مجازی فقط هشت درصد اطلاعات تولید می شود و 92 درصد باز ارسال مطالب است.
8146 / 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.