علیرضا کبیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد اهداکننده 94 تن بانوان بودند ضمن این که هر اهداکننده تعداد فقط یک واحد خون می تواند اهدا کند از این رو تعداد افرادی که مراجعه کردند و موفق به اهدا خون نشدند به دلیل نداشتن شاخص های اهدای خون از جمله کم وزنی، کم خونی و سایر وارد بوده است.
وی درادامه گفت: میانگین کشوری اهدای خون مستمر که ایمن ترین و سالم ترین خون است، در ماه رمضان 50 درصد می باشد که این رقم در قم به 56.3 درصد رسید.
وی افزود: امسال در ماه مبارک رمضان 17 واحد فرآورده نوین خون پلاکت فرزیس به بیمارستان های استان قم جهت تزریق به بیماران ارسال شد.
کبیری بیشترین سن اهدای خون را در بین 31 تا 35 سال ذکر کرد و گفت: این گروه 21.5 درصد خون اهدا کردند و بیشترین گروه خونی متعلق به o مثبت بود.
قم دارای دو پایگاه انتقال خون می باشد که یکی از آنها درحال عملیات بازسازی و هم اکنون غیرفعال است.
شهروندان برای تسهیل در اهدای خون برای دریافت زمان نوبت در سامانه www.IBTO.ir ثبت نام کنند تا در زمان معین به پایگاه انتقال خون مراجعه کنند.
کبیری همچنین از برگزاری جشن تقدیر از اهداکنندگان خون در قم خبر داد و گفت: این جشن با تقدیر از 10 تن از اهداکنندگان و مروجان فرهنگ اهدای خون عصر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که به خاطر نیاز بیماران سرطانی و عمل های جراحی نیازمند اهدای خون مستمر هستیم در همین راستا اهداکنندگان خون سرمایه های سازمان انتقال خون هستند که باید در راستای ترویج فرهنگ و نهادینه سازی اهدای خون از این افراد به عنوان برترین ها تقدیر شود.
8138/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.