به گزارش ایرنا از مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی، آیت الله احمد مبلغی روز یکشنبه در جمع علمای مهاجر افغانستانی در قم افزود: از جمله کارکردهای مهاجرت، نقش اساسی و زیرساختی آن در ایجاد انسجام، الفت، وحدت و همزیستی در جامعه است.
وی ادامه داد: عالمان شیعه و سنی باید آن دسته از مفاهیم قرآنی که حامل بار اجتماعی و قدرت معناییِ نقش آفرین در فضاهای اجتماعی ، فرهنگی و بین المللی هستند را شناسایی، استخراج و تحلیل کنند.
وی گفت: ارائه و تزریق نظریه های قرآنی حاصل از این مطالعات به جامعه، افزون بر این که جامعه را از حیث بینشی متعالی می کند، تنظیم نگاه ها و سیاست گذاری های اجتماعی، فرهنگی و حتی بین المللی بر اساس قرآن را ممکن خواهد کرد.
مبلغی با اشاره به اینکه در قرآن چهار واژه 'ارض الله'، 'وسیع بودن زمین'، 'مهاجرت' و 'استضعاف زدایی' به یکدیگر گره خورده و مرتبط شده اند، گفت: کارکرد مهاجرت این است که با بهره گیری از فرصت ها و ظرفیت های نهفته در فراخنایی زمین، تنگناهای موجب پیدایش استضعاف فکری، معلوماتی، بینشی، روحی، اقتصادی، فرهنگی، تعصبی و طائفه ای را در هم می شکند.
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی گفت:به دلیل آنکه ریشه ها و پایه های اختلاف و تفرقه بین امت اسلام در ضعف فکری، فرهنگی و بینشی نهفته است، بر این اساس، مهاجرت یکی از راههای خروج از شرایط تفرقه است.
عضومجلس خبرگان رهبری گفت: تفرقه ناشی از استضعاف است و افراد تفرقه چی، تنگ نظر، کوچک، عصبی و تعصبی و به شدت مستضعف هستند.
7401/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.