به گزارش ایرنا، سید صدرالدین موسوی روز چهارشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استانداری قم اظهار داشت: بعد از گذشت پنج ماه از سال شاهد پرداخت تعداد محدودی از تسهیلات این طرح ها هستیم که باید این وضعیت مورد رسیدگی قرار گیرد.
وی افزود: با تسهیل در پرداخت تسهیلات به دنبال حمایت از سرمایه گذار، رونق تولید و توسعه اقتصادی در استان هستیم تا با راه اندازی این طرح ها 10 درصد اشتغال را افزایش دهیم.
وی تصریح کرد: اگر متقاضیان واحدهای تولیدی تمایلی به دریافت تسهیلات ندارند باید از سوی بانک های عامل به استانداری قم اعلام شود، در غیر این صورت باید موانع رفع شود تا به سرعت تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار گیرد.
موسوی با تاکید بر این که حضور مدیران عامل بانک ها در جلسه های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ضروری است گفت: چالش های مدیریتی همیشه وجود دارد و باید به گونه ای برنامه ریزی شود تا مدیران در این جلسه ها برای تصمیم گیری و سیاست گذاری حضور فعالی داشته باشند.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم ادامه داد: همه بانک ها باید در خصوص تسهیل در پرداخت تسهیلات بر اساس طرح های معرفی شده تا ظرف مدت 15 روز اقدام کنند.
موسوی گفت: در همین جلسه ها، پرداخت تسهیلات به هفت واحد مهم تولیدی و اقتصادی قم با اشتغال 100 تن به تصویب رسیده است که نیازمند همکاری بانک ها هستیم.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه(ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
آمارها نشان می دهد در استان قم یک هزار و 998 واحد صنعتی وجود دارد که از این تعداد 498 واحد دچار رکود هستند، یک هزار و 221 واحد به صورت فعال و نیمه فعال و سایر واحدها با تمام ظرفیت به فعالیت خود ادامه می دهند. بیش از 95 درصد واحدهای صنعتی قم را صنایع کوچک و متوسط تشکیل می دهد.
8138/ 1175 خبرنگار: فرزانه پیری ** انتشار: رضا علیمحمدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.