بهرام سرمست عصر  پنجشنبه در نشست با مدیران مواکب مردمی استان، همچنین بیان کرد: در ابتدای شناسایی افراد مبتلا به این بیماری در استان، تمام ظرفیت‌های استان بکار گرفته شد تا با قطع زنجیره انتقال بیماری، سلامت عمومی جامعه تامین شود.

استاندار قم با بیان بسیج ملی تمام امکانات در کشور در جهت مقابله با بیماری کرونا، اضافه کرد: این بیماری در حالی تاب‌آوری ظرفیت درمانی کشور را نمایش داد که بسیاری از کشورهای مدعی پیشرفت‌های پزشکی و درمانی در مقابل بیماری عاجز مانده‌اند.

سرمست تدبیر مدیریت استان را مبنی بر پیش‌بینی افزایش ظرفیت تخت‌های درمانی و مراکز نگهداری از بیماران کرونایی در روزهای نخست اعلام شیوع این بیماری را در قم ارزشمند قلمداد کرد.

بیمارستان امیرالمومنین (ع) قم تا ماه رمضان به بهره برداری می رسد

وی تصریح کرد: در همین راستا و با برنامه‌ریزی‌های به‌عمل‌آمده تکمیل بیمارستان‌های امیرالمؤمنین (ع)، مادر، استقرار بیمارستان سیار ارتش و افزایش ظرفیت درمانی در دستور کار قرار گرفت.

سرمست بیان داشت: با حمایت و پیگیری رییس جمهور، معاون اول رییس جمهور، وزیر کشور، رییس سازمان برنامه‌وبودجه، وزیر بهداشت و رییس مجلس شورای اسلامی ۳۱۰۰میلیارد ریال اعتبار لازم برای تکمیل بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) اختصاص یافت و این مرکز درمانی تا ماه رمضان به بهره‌برداری می‌رسد.

وی تامین زیرساخت‌های نظام سلامت استان را از موضوعات مهم دیگر ستاد استانی مبارزه با بیماری کرونا دانست و گفت: در این راستا تجهیز مراکز درمانی و تولید اقلام بهداشتی در دستور کار قرار گرفت و نیز با پیگیری مدیریت استان و رایزنی ریاست محترم مجلس اختصاص دستگاه زباله‌سوز بیمارستانی به استان قطعی و به‌زودی در استان استقرار خواهد یافت .

استاندار قم با تقدیر از خدمات کادر درمانی استان جهت درمان و کنترل شیوع بیماری کرونا، ادامه داد: از نقاط روشن و قابل‌توجه مبارزه با بیماری کرونا در قم، حضور نیروهای مردمی، طلاب و دانشجویان جهادی در کنار کادر درمانی و پزشکی بود.

به دنبال ساماندهی قرارگاه های مردمی مقابله با کرونا هستیم

وی گفت : استان قم در موارد مختلف در مقابله با شیوع کرونا پیشتاز بوده و به‌عنوان الگو مطرح شد، که ازجمله آن فراهم نمودن شرایط غسل و تدفین درگذشتگان بیماری کرونا به‌عنوان اولین استان بود که با تعامل و هم‌فکری با علما و در نظر گرفتن پروتکل‌های وزارت بهداشت این شرایط تعریف و اجرایی شد و در پی آن به سایر نقاط کشور نیز تسری پیدا کرد.

سرمست حفظ جان شهروندان و سلامت آن‌ها را اولویت ستاد ملی مبارزه با کرونا خواند و گفت: در راستای اجرای طرح‌های پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا، هر جا که مسئولین درراه تامین سلامت عمومی مصمم وارد میدان عمل شدند، مردم نیز با همراهی و همدلی خود به اجرای این طرح‌ها و کاهش مخاطرات بحران شیوع بیماری کرونا کمک کردند.

استاندار قم به نقش قرارگاه‌های مردمی و خیرین اشاره و اضافه کرد: مدیریت استان به دنبال ساماندهی خدمات مردمی و تداوم آن‌ها در ایام پس از کرونا است تا گروه‌های داوطلب و مردمی همواره بتوانند از این فیض بزرگ و خدمت به مردم بهره‌مند شوند.

به گزارش ایرنا، کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راه‌های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی‌ماه ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند./

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.