محمود سیجانی روز دوشنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، پیرامون برنامه‌های عملیاتی سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت قم برای تحقق شعار سال،‌ افزود: این برنامه‌ها در قالب ۱۰ محور کلان دنبال می‌شود که راه‌اندازی واحدهای صنعتی جدید و فعال‌سازی ظرفیت‌های خالی موجود از مهم‌ترین آنهاست.

وی بیان کرد: در همین رابطه تکمیل،‌ راه‌اندازی و توسعه ۱۸۰ واحد صنعتی، بازسازی و نوسازی ۲۰ واحد تولیدی، فعال‌سازی ۲۵ واحد تولیدی راکد و افزایش ظرفیت تولید ۴۵ واحد صنعتی درسطح استان دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: نهضت ساخت داخل، راهبرد مهمی دیگری است که درسال جهش تولید، دراولویت سازمان صنعت، معدن و تجارت قم قرار دارد و در این راستا برگزاری نمایشگاه تخصصی با موضوع توانمندی‌های ساخت داخل و شناسایی و داخلی سازی ۱۵ محصول یا ماده اولیه وارداتی، در این استان انجام خواهد شد.

سیجانی گفت: افزایش حجم و ارزش محصولات صادراتی استان برنامه دیگری است که در راستای تحقق جهش تولید دنبال خواهد شد و به همین منظور افزایش صادراتی به ۱۵ کشور همسایه و اوراسیا به ارزش ۲۵۰ میلیون دلار و اعزام و پذیرش هشت هیات تجاری به کشورهای هدف، برنامه‌ریزی‌ شده‌است.

وی بیان کرد: همچنین برای توسعه و گسترش زیرساخت‌های صادراتی استان برنامه‌ریزی‌ شده‌است و به همین منظور تکمیل طرح نمایشگاه‌های بین‌المللی استان و تکمیل نمایشگاه فرش دستباف قم دنبال خواهد شد.

وی ادامه داد: ترویج مصرف کالاهای ساخت داخل نیز از برنامه‌های اصلی سازمان صنعت، معدن و تجارت قم برای تحقق جهش تولید است و در این راستا ایجاد و راه‌اندازی ۱۰ فروشگاه عرضه کالای ایرانی درصنوف مختلف و برگزاری چهار نمایشگاه معرفی توانمندی‌های محصولات تولیدی خاص استان، دردستور کار است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: توسعه تجارت الکترونیک نیز نقش مهمی در تحقق شعار سال دارد و به همین منظور در مسیر راه‌اندازی فروشگاه‌های اینترنتی و خرید غیر حضور متعدد در سطح استان،‌ تلاش می‌کنیم.

وی بیان کرد: دربخش معدن نیز با توسعه و تکمیل اکتشافات طلا،‌ مس و آهن در سطح استان،‌ توسعه فرآوری در کنار معادن و ارتقا بهره‌وری و فعال‌سازی معادن کوچک و راکد،‌ به دنبال جهش تولید و تقویت ارزش‌افزوده اقتصادی استان قم در این حوزه هستیم.

وی ادامه داد: به همین منظور صدور ۱۰ پروانه اکتشاف فلزی به نام سازمان زمین‌شناسی کشور در مناطق با پتانسیل معدنی،‌ احداث واحد فرآوری فرومنگنز،‌ احداث واحد فرآوری آهک هیدراته و همچنین فعال‌سازی و واگذاری ۱۰ محدوده معدنی به سرمایه‌گذاران جدید،‌ برنامه‌ریزی‌شده است.

سیجانی گفت: یکی از پیش‌نیازهای مهم برای تحقق جهش تولید تامین منابع مالی فعالیت‌های تولیدی است که در این راستا پرداخت تسهیلات متنوع به واحدهای تولیدی موردتوجه است و در همین خصوص پرداخت ۱۱هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب سرمایه در گردش، ثابت و بازسازی و نوسازی به ۲۰۰ واحد تولیدی با مشارکت بانک‌های عامل انجام خواهد شد.

وی در پایان تاکید کرد: دستیابی به این اهداف الزاماتی دارد که مهم‌ترین آن، همراهی و مشارکت فعال همه دستگاه‌های اجرایی استان با سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت، بخش خصوصی،‌ تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در مسیر تحقق شعار سال است.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان ۴۸ هزار و ۸۵۱ میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در۲هزار و ۲۲۵ واحد صنعتی و صنایع معدنی استان برای ۵۶ هزار و ۱۵۳ تن فرصت اشتغال ایجادشده است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.