محمود سیجانی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: صنعتگران در شماری از کارخانههای تولیدکننده مواد شیمیایی، آرایشی و بهداشتی استان با فراهم کردن زیرساختهای لازم، در زمینه تولید انواع مواد ضدعفونی و بهداشتی موردنیاز برای مقابله با ویروس کرونا فعالشدهاند.
وی افزود: بخش خصوصی در این زمینه همکاری خوبی با دستگاههای اجرایی استان دارد و بسیاری از این شرکتها بهصورت داوطلبانه خطوط تولید خود را تغییر دادهاند تا مایحتاج مردم در زمینه دسترسی به انواع مواد ضدعفونی و بهداشتی را فراهم کنند.
وی ادامه داد: محصولات تولیدشده توسط این واحدهای صنعتی که بیشتر در زمینه مواد ضدعفونی دست و سطوح است، در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قم قرار میگیرد و آنان نیز به صلاحدید خودشان میان داروخانههای استان و سایر مراکز موردنظر توزیع میکنند تا بهسرعت در اختیار شهروندان قرار گیرد.
سیجانی گفت: هماهنگیهای لازم برای تامین مواد اولیه موردنیاز این واحدهای صنعتی بهخصوص در زمینه الکل انجامشده و امیدواریم سطح تولید مواد ضدعفونی و بهداشتی در قم، روز به روز بیشتر شود.
وی بیان کرد: تمام مراحل تولید محصولات این واحدهای صنعتی توسط کارشناسان بهداشت و استاندارد، مورد ارزیابی و نظارت قرار دارد تا مواد ضدعفونی و بهداشتی باکیفیت، در اختیار همشهریان گرامی قرار گیرد.
وی ادامه داد: استقرار صنایع آرایشی و بهداشتی در شهرکهای صنعتی قم بهخصوص شهرک صنعتی شکوهیه، موقعیت خوبی را برای تولید مواد ضدعفونی و بهداشتی در استان فراهم آورده است که باید از این امکان برای تولید هرچه بیشتر مواد ضدعفونی و بهداشتی موردنیاز مردم استفاده کرد.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان ۴۸ هزار و ۸۵۱ میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در۲هزار و ۲۲۵ واحد صنعتی و صنایع معدنی استان برای ۵۶ هزار و ۱۵۳ تن فرصت اشتغال ایجادشده است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
از ابتدای شناسایی ویروس کرونای جدید در کشور تاکنون ۲ هزار و ۳۳۶ تن به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند، ۷۷ تن نیز در کشور به علت ابتلا به بیماری ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند، همچنین تعداد قابل توجهی از مبتلایان بهبود یافتند.
بیماری کرونا از نظر ابتلا و میزان و شدت تلفات، خطرناکتر از آنفولانزا نیست؛ بنابراین جایی برای ترس و وحشت مردم نیست و شهروندان تنها باید مراقبتهای پزشکی و بهداشتی را جدی بگیرند و از حضور در اجتماعات به جد پرهیز کنند؛ استفاده از ماسک، پرهیز از روبوسی و دست دادن و سایر مواردی که در این خصوص توصیهشده، بیشازپیش مورد تاکید کارشناسان است.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیششماره ۰۲۵) تماس بگیرند.