سید محمدمهدی هادوی جمعه‌شب درحاشیه برگزاری نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید درقم به خبرنگار ایرنا،‌ اظهار داشت: تشکیل این نمایشگاه برای ارائه توانمندی‌های داخلی و شناسایی نیاز صنایع از اهمیت بسزایی برخوردار است،‌ چرا که در جریان برگزاری آن، فرصت ارتباط و تعامل میان صنعتگران و تولیدکنندگان در بخش‌های مختلف به وجود آمده و شرایط برای رفع نیازها با استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور،‌ فراهم‌ می‌آید.

وی با اشاره به استقبال خوب بازدیدکنندگان از این نمایشگاه، بیان کرد: شناسایی دقیق نیازهای صنعتگران و ارائه راهکار برای رفع آن با استفاده از توان داخلی در شرایط تحریم‌های ظالمانه، نکته بسیار مهمی است که موجب پویایی هرچه بیشتر بخش صنعت و اقتصاد ملی می‌شود.

وی ادامه داد:‌ با توجه به راهبرد وزارت صنعت، معدن و تجارت برای رفع نیازهای صنعتی کشور در داخل، نمایشگاه‌های با عنوان معرفی توانمندی‌های داخلی در استان‌های مختلف برگزار خواهد شد تا تبادل اطلاعات میان صنعتگران مختلف که در زنجیره تولید محصولات قرار دارند،‌ با یکدیگر بیشتر شود.

هادوی گفت: سامانه توانیران نیز باهدف توسعه و تعمیق داخلی سازی تجهیزات موردنیاز بخش‌های مختلف تولیدی کشور توسط وزارت صمت طراحی‌شده است تا صنایع بومی نیازهای یکدیگر را شناسایی و برای رفع آن در قالب  زنجیره تولید تلاش کنند.

وی بیان کرد: از دستاوردهای نمایشگاه معرفی فرصت‌های ساخت داخل قم برای برگزاری محافل مشابه در سایر استان‌ها استفاده خواهد شد تا نیاز صنایع در بخش‌های مختلف احصا و برای رفع آن بر اساس ظرفیت‌های داخلی برنامه‌ریزی شود.

وی در ادامه با اشاره به قابلیت‌های بالای صنعتی قم، افزود:‌ شرکت‌های فعال و توانمندی در حوزه صنعت،‌ معدن و تجارت قم فعال هستند که با دغدغه و انگیزه بسیار برای گسترش سطح فعالیت خود،‌ تلاش می‌کنند و این مساله علاوه بر همت بالای تولیدکنندگان نشان از اهتمام مسئولان استان قم برای حمایت از صنعتگران و انجام اقدامات زیربنایی برای توسعه فعالیت‌های ایشان دارد.

اولین نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید استان قم به منظور قطع حلقه‌های وابستگی بنگاه‌های تولیدی به قطعات و مواد اولیه وارداتی در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی قم از ۱۶ تا ۱۸ بهمن ماه برپا بود.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان ۴۸ هزار و ۸۵۱ میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در۲هزار و ۲۲۵ واحد صنعتی و صنایع معدنی استان برای ۵۶ هزار و ۱۵۳ تن فرصت اشتغال ایجاد شده است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.