سیدمرتضی سقائیان نژاد، روز دوشنبه در یکصد و بیست و پنجمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهرقم در ساختمان شهید باکری این شورا، افزود: بلوار پیامبر اعظم(ص) درمحدوده شهری واقع است و از نظر قانونی، سازمانهای خدماترسان، موظف هستند درچارچوب وظایف خود نسبت به تامین زیرساختهای این بلوار اقدام کنند.
بلوار پیامبر اعظم(ص) از حرم حضرت فاطمه معصومه (س) آغاز و تا مسجد مقدس جمکران ادامه مییابد. طراحی بلوار بر اساس یک مسیر کاملاً مستقیم به طول هفت کیلومتر و عرض ۳۰۰ متر، دربرگیرنده خیابانهای منشعب به بلوار بهصورت تقاطعهای غیر همسطح می باشد.
وی گفت: شهرداری تعاملهای بسیار خوبی با سازمانهای خدمترسان در استان دارد ولی متاسفانه تاکنون این تعامل یک طرفه بودهاست.
وی اظهار داشت: مدیریت شهری قم، ۱۵۰ میلیارد ریال از حق شهرداری درمنطقه پردیسان به منظور ارتقای زیرساختهای آب و فاضلاب و افزایش رفاه مردم این منطقه گذشت ولی درمقابل آبفا به هیچ یک از تعهدات خود درقبال شهرداری عمل نکردهاست.
سقائیان نژاد افزود: شهرداری قم، به جای تصویب قطعات ۱۰۰ متری، کل منطقه ۲ و ۶ پردیسان را در اختیار سازمان آب و فاضلاب شهری قرار داد که این اوج تعامل شهرداری با این سازمان است.
پردیسان در منطقه هشتم شهرداری و در جنوب غربی شهر قم واقع شده است، این منطقه در سال ۱۳۷۷ توسط وزارت مسکن و شهرسازی وقت تاسیس و در سال ۱۳۹۰ به یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری به دنبال تقابل با دستگاههای خدماترسان قم نیست ولی اگر آنها به تعهدات خود درقبال شهرداری عمل نکنند، تعامل میان ۲ طرف مخدوش میشود، گفت: از استاندار و معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری درخواست داریم با ورود به این موضوع اجازه ندهند که مسایل جزیی تعاملات شهرداری در سطح استان را دچار خدشه کند.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم، نیز در این جلسه با اشاره به اخذ مجوز قرارداد با موضوع مشارکت در احداث مجتمع تجاری مسکونی دربخشی از عرصه بلوک sw۱۸ بلوار پیامبر اعظم(ص) گفت: این مجموعه در زمینی به مساحت ۹۱۷ مترمربع با ۶ طبقه و ۶ هزار و ۳۳۲ متر مربع زیربنا احداث میشود.
مجید اخوان با بیان اینکه سهم شهرداری در این طرح ۳۹ درصد و سهم سرمایه گذار ۶۱ درصد است گفت: آورده شهرداری ۱۴۴ میلیارد ریال است که این سهم ناشی از زمین، عوارض و مجوزات و آورده شریک نیز ۲۲۵ میلیارد ریال میباشد.
وی اظهار داشت: این طرح در هیاتعالی سرمایهگذاری استان تصویب و قرار است در۲۷ ماه تکمیل و به بهره برداری برسد.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم، ضعف زیرساخت های بلوار پیامبر اعظم(ص) را جدی دانست و گفت: دستگاههای خدمات رسان استان به بهانه عدم تونل مشترک شهری تکالیف خود را در حوزه تقویت زیرساختهای بلوار پیامبر اعظم(ص) انجام نمیدهند.
اخوان ادامه داد: تعامل شهرداری با مجموعههای آب و برق بسیار نزدیک و در تمام طرحهای مورد نیاز این شرکتها ،مدیریت شهری همکاری لازم را داشته است ولی این تعامل تاکنون یک طرفه بودهاست و آنها درطرحهای اولویتدار شهرداری همکاری لازم را انجام ندادهاند.
وی گفت: ارادهای برای تکمیل زیرساخت های بلوار پیامبر اعظم(ص) توسط دستگاههای مرتبط وجود ندارد که باید از ابزارهای قانونی در این زمینه اقدام لازم را انجام داد.
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه با اشاره به ضعف زیرساختهای بلوار پیامبر اعظم(ص) گفت: مدیریت شهری قم با نگرانی جدی دررابطه با زیرساختهای اساسی این بلوار مواجه است.
محسن محرری ادامه داد: با وجود پیگیریهای بسیار، دستگاههای ذیربط به بویژه سازمان برق و آب برای تامین این زیرساختها اقدام لازم را انجام ندادهاند که این موضوع جذب سرمایهگذار رادر حاشیه این بلوار مهم را با مشکل مواجه میکند.