محمد نهاوندیان عصر پنجشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان قم با تقدیر از جدیت و اهتمام مدیران استان در حل مسائل اقتصادی بخش خصوصی، افزود: تدبیر تاسیس این کارگروه‌ها دراستان‌ها در ابتدای دولت با نیت کمک به واحدهای اقتصادی و تولیدی صدمه خورده بواسطه مشکلاتی خارج از اراده شان بوده‌است.

وی اظهار داشت:‌ معمولا یک مدیر بخش خصوصی که وارد میدان می‌شود، ریسک‌ها از قبیل مشکلات کارگری، رقابتی، تامین و تولید و همه اینها را پذیرفته و در راستای موفقیت واحد خود تلاش می‌کند، اما در جایی که هجمه‌ها و فشارهایی از محیط کسب و کار به او وارد می‌شود که خارج از اراده او بوده، نظام باید به کمک واحد بیاید تا بتوانداز پس این مشکلات بربیاید.
وی گفت:‌این کارگروه ها در واقع تجلی به میدان آمدن مجموعه توان حاکمیت برای کمک به واحد تولیدی بود و واقعا هم کمک کرد.
معاون اقتصادی رئیس جمهوری با اشاره به افزایش رشد تولید ناخالص داخلی به بیش از ۱۲ درصد در سال ۹۵، گفت: این روند نشان داد که پتانسیل اقتصاد کشور بسیار بالاست.
وی با اشاره به اینکه این ساز و کار باید به کمک واحدهای تولیدی کشور بیاید، تصریح کرد: تقویت مصوبات ستاد تسهیل و کارگروه ها یکی از اقدامات انجام شده در شورای عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران سه قوه در این راستا بوده است.
معاون اقتصادی رئیس جمهوری با بیان اینکه عزم مسئولان بر این است که هیچ واحد تولیدی با دلیلی خارج از اراده خودش تعطیل نشود، گفت: البته دنبال این نیستیم که با عدم توجیه اقتصادی واحدها بخواهیم آنها را سر پا نگه داریم چراکه در درازمدت آن توجیه اقتصادی است که کار را سامان می دهد.
وی افزود:‌با علائم مثبتی که در ۸ ماه گذشته در عرصه اقتصاد رخ داده، می‌توان امیدوار بود که درسال 98 کارنامه بسیار بهتری دررونق تولید نسبت به سال 97 داشته باشیم و مقدمات برگشتن اقتصاد و تولید کشور به مسیر رشد مستمر که در گذشته آن را تجربه کردیم و ثابت شد که این اقتصاد پتانسیل رشد پایدار دارد را ایجاد کنیم.
در این جلسه مسئولان استان قم گزارشی از روند تسهیلات ارائه شده در راستای رفع موانع تولید دراین استان ارائه و راهکارها و پیشنهادات لازم برای حل مسئله و مشکلات پیش روی رونق تولید را بیان کردند.
همچنین جمعی از کارآفرینان و نمایندگان تولیدکنندگان استان در بخش های مختلف به بیان دیدگاه ها، نقطه نظرات و پیشنهادات خود در زمینه های گوناگون مرتبط با تسهیل و رفع موانع تولید پرداختند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.