بهرام سرمست روز چهارشنبه در آیین گرامیداشت هفته بیمه سلامت در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار داشت: ما از مدیران استان هم برنامه و هم کارنامه عملکرد میخواهیم، برنامه ای که در راستای اسناد بالادستی باشد.
وی بیان داشت: درعین حال به اقتضای شرایطی که در قم داریم باید برنامه محوری سازمانها را نیز داشته باشیم.
وی ادامه داد: این برنامه به گونه باشد، که مدیر ارشد استان بتواند بر اساس آن در خصوص عملکرد یک سازمان دولتی و یا یک مدیر قضاوت کند.
سرمست خاطرنشان کرد: از این رو مقرر شد، بیمه سلامت استان ویژه برنامه و طرحی را در در راستای وظایف سازمانی خود پیگیری کند.
استاندار قم افزود: طرح مذکور ، الکترونیکی کردن فرآیندهای نظام سلامت میباشد که در این زمینه بیمه سلامت میتواند نقش آفرینی کند.
وی نقش پزشکان، بیمارستانها و مراکز درمانی را نیز در این خصوص مهم و تاثیر گذار دانست و گفت: این اقدام علاوه بر تاثیری که در ارتقاء وضعیت سلامت و کاهش هزینههای درمان دارد، در مشتری مداری، بیمارداری و تیمار داری و در حقیقت جلب رضایت شهروندان نیز بسیار موثر است.
استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود طرح تحول سلامت را یکی از برکات دولت تدبیر و امید دانست و گفت: برغم نقدهایی که بر آن وارد میشود ولی در مجموع در این طرح مقوله سلامت به درستی مورد توجه قرار گرفت و برجسته شد.
طرح تحول نظام سلامت کشور در راستای سیاست های کلی نظام و تاکید جدی رهبر معظم انقلاب به مقوله سلامت جامعه و افزایش شاخص های سلامت و بهداشت مردم در بخش های مختلف از ۱۵ اردیبهشت ماه سال ۹۳ از سوی دولت یازدهم و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اجرا درآمد.
وی یادآور شد: بیمه سلامت برای اجرای طرح یاد شده شرکای کاری و سازمان های ذینفع را نیز در کنار خود دارد تا به اهداف کلی برسد و آن را عملیاتی کند.
در حال حاضر بیش از ۳۶۴ هزار تن از قمی ها تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
در پایان این آیین ۱۵ مورد از برترین شرکای کاری بیمه سلامت قم تجلیل شدند.
سوم آبان ماه سال روز تصویب طرح بیمه همگانی در کشور است و ۳ تا ۹ آبان به عنوان هفته بیمه سلامت نامگذاری شده است.