حجت الاسلام والمسلمین رضا کرمی پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در فرهنگ دینی و اسلامی و همچنین بر اساس روایتی از حضرت علی(ع) عید روزی است که از انسان گناه سرنزدند.

وی اضافه کرد: عید باید انسان را به خداوند نزدیک نماید و اعمالی که در این روز انجام می شود، انسان را به طهارت باطنی برساند.

وی به اهمیت روز عید قربان اشاره و بیان کرد: کلمه «قربان» به معنای نزدیکی می باشد و انسان در این روز با قربانی کردن، خودش را به خداوند نزدیک تر می نماید.

کرمی پور با بیان این که فلسفه قربانی کردن در ادیان آسمانی وجود دارد، خاطرنشان کرد: خداوند به حضرت ابراهیم(ع) دستور می دهد فرزندش را در راه خداوند قربانی کند و با این دستور ابراهیم(ع) در میدان آزمون قرار می گیرد.

وی گفت: حضرت ابراهیم با حضرت اسماعیل مشورت می نماید و می گوید: «ای پسرم من درخواب دیدم که تو را در راه خدا قربانی می کنم و حضرت اسماعیل(ع) نیز می فرماید: «به هر کاری که مامور هستی و خداوند دستور داده اطاعت نما».

وی با بیان این که قربانی کردن در روز عید قربان یکی از مناسک حج است، افزود: پیامبر اکرم (ص) در حجه الوداع ۱۰۰ شتر را قربانی کردند و حاجیان نیز هر سال باید این اعمال را انجام دهند.

امام جمعه قنوات تاکید کرد: قربانی کردن عملی مستحب و موکد است که امامان معصوم(ع) سفارش بسیاری برای انجام آن داشته اند.

وی بیان کرد: برخی مردم قربانی را فقط برای اموات یا شهدا انجام می دهند، درست است که اموات و شهدا از ثواب قربانی بهره می برند، ولی بر اساس روایات رسیده قربانی کردن ثواب بسیار دارد و مختص اموات نیست.

وی افزود: هر کس در روز عید قربان نذر کند و قربانی نماید، خداوند نذر او را ادا خواهد کرد.

/۲۰۸۵/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.