به گزارش ایرنا، پیرحسین کولیوند روز یکشنبه درحاشیه دیدار با تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) در قم در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: علاوه بر این تعداد 9 هزار متخصص و 900 آمبولانس برای خدمت رسانی در نظر گرفته شده و بیمارستان های سیار، خون و فرآورده های خونی، دارو و تجهیزات دیگر نیز برای زائران عتبات عالیات تهیه و تدارک دیده شده است.
وی با بیان اینکه گستره فعالیت های اورژانس از مرزهای شرقی که زائران پاکستانی و عراقی وارد می شوند و همچنین تمام محورهای مواصلاتی تا مرزهای غربی کشور را در بر می گیرد، افزود: از محل سکونت هر زائر در هر نقطه ای از کشور تا مرزهای غربی در هر 40 کیلومتر یک اکیپ مرکز فوریت ها مستقر است، و در مرزها نیز به صورت گسترده، بیمارستان های ثابت افزایش ظرفیت داده شده و تعداد بیمارستان های سیار نیز نسبت به سال قبل بیشتر شده است.
کولیوند همچنین در ادامه از استقرار بیمارستان های ویژه عملیات بیوتروریستی با کمک سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی در مرزهای کشور خبر داد و افزود: تعداد قابل توجهی اتوبوس و موتور آمبولانس نیز در مرزها مستقر هستند و عوامل بهداشت تمام مرزها و مسیرها را از نظر کنترل بیماری و بهداشت محیط خیلی دقیق و منظم و بهتر از سال های قبل نظارت و پایش می کنند.
وی با اشاره به اینکه برخی از منابع اعتباری اورژانس کشور تا 20 درصد و برخی دیگر تا 30 درصد افزایش پیدا کرده است، افزود: به تازگی با حوزه بهداشت و درمان عراق نیز یک تفاهم جدی مبنی بر تشکیل یک قرارگاه مشترک بهداشتی منعقد شد.
کولیوند افزود: به موجب این تفاهم نامه دو طرف بهداشتی درمانی ایران و عراق همگام با هم در تمام موکب ها و تکیه ها و حسینیه ها حضور داشته و این مکان ها را از نظر بهداشت محیط و مدیریت بیماری ها مراقبت می کنند.
رییس اورژانس کشور اضافه کرد: تعدادی از متخصصان مختلف اعم از بیهوشی، ارتوپدی، جراح عمومی، طب اورژانس و متخصص قلب و متخصص داخلی در بیمارستان های ثابت و سیار حضور پیدا خواهند کرد.
وی با اشاره به استقرار نیروهای هلال احمر برای انجام عملیات امداد و نجات در مسیرهای عبور زائران افزود: نظارت های بهداشتی بر موکب ها و ایستگاه های صلواتی مستقر در حد فاصل مرز تا نجف و کربلا و شهرهای کاظمین و سامرا نیز از دیگر تدابیر و برنامه های امدادی اربعین به شمار می رود.
رییس فوریت های پزشکی کشور گفت: تا زمانی که همه زائران از عراق به کشور بازنگردند، تیم های اورژانس در مرزها استقرار دارند و به خدمات دهی خود ادامه می دهند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گذشت 43 سال از زمان تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی در کشور افزود: اورژانس در سال های قبل از انقلاب با 10 پایگاه فعالیت می کرد ولی با پیروزی انقلاب توسعه خیلی خوبی پیدا کرد به نحوی که در دوران جنگ تحمیلی با حضور در جبهه ها در مداوای مجروحان نقش اساسی داشت.
کولیوند با بیان اینکه اورژانس طی سال گذشته و بواسطه اجرای طرح تحول سلامت به همت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تجهیزات خوبی برخوردار شده است، افزود: در زمان حاضر ناوگان اورژانس کشور دارای چهار هزار و 800 دستگاه آمبولانس است، و به تازگی 700 دستگاه دیگر نیز اضافه شده ، و یکهزار دستگاه نیز در حال تهیه است.
وی افزود: برای قم تعدادی آمبولانس دو دیفرانسیل و معمولی که همه از نوع بنز هستند، تهیه کردیم، و برغم اینکه نخستین پایگاه هوایی اورژانس کشور در قم احداث شده،ولی این استان از نظر پایگاه زمینی باید بیشتر تقویت شود.
7403/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.