رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: همکاری‌های بین‌المللی بخشی از حیات دانشگاه‌ها هستند. 
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، گودرز صادقی در مراسم اختتامیه کنگره بین‌المللی عرفان در کلام مولانا گفت: برای علوم انسانی اولویت خاصی قائلیم زیرا اگر این علوم نباشد، سایر علوم مثمر ثمر نخواهند بود. 
وی ابراز امیدواری کرد: راهی که برای همکاری های بین المللی آغاز شده است، باید همیشه ادامه داشته باشد و قائم به شخص نباشد. 
صادقی با اشاره به اینکه نباید چراغ همکاری های بین المللی خاموش شود، اضافه کرد: باید چراغ های دیگری در این زمینه برافروخته شود و همچنان برنامه ها و کنگره های بین المللی توسط دانشگاه محقق اردبیلی اجرا شود. 
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: روسای دانشگاه ها به عنوان سیاستگذار عمل می کنند و اساتید رشته های مختلف باید تدارکات لازم برای اجرای برنامه های بین المللی را انجام دهند. 
صادقی ادامه داد: همکاری های بین المللی بخشی از حیات دانشگاه‌ها است و دانشگاه محقق اردبیلی هم در این زمینه برنامه ریزی کرده است که عضویت در اتحادیه دانشگاه های قفقاز و آسیای میانه از جمله فعالیت های بین المللی دانشگاه ما است. 
محمد حسن زاده رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی و نائب رئیس دومین کنگره بین المللی عرفان در کلام مولانا نیز گفت: این کنگره فرصتی فراهم آورد تا بتوانیم از ظرفیت های علمی کشور در خصوص افکار و اندیشه های مولانا بهره مند شویم.   وی اضافه کرد: در این کنگره تضارب آرا انجام شده و نقدهای خوبی برای مقالات ارائه شد و از این طریق از دانش انباشته در دانشگاه های کشور و کشورهای قبرس، ترکیه و جمهوری آذربایجان استفاده کردیم. 
حسن زاده با اشاره به اینکه دومین کنگره بین المللی عرفان در کلام مولانا از نظر تعداد مقالات و کیفیت آنها در سطح مناسبی بود، تصریح کرد: باید کنگره های بین المللی برگزار شده آسیب شناسی شده و نقاط ضعف و قوت آن مشخص شود تا با رفع آن سطح کنگره های بعدی ارتقا یابد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.