به گزارش روز جمعه ایرنا، اکبر صمدی در بازدید از مناطق عشایری این شهرستان افزود: شرکت های کشت و صنعت از 10 سال گذشته نتوانسته اند به تعهدات خود برای انتقال روستاهای محدوده عمل کرده و نسبت به اسکان عشایر منطقه اقدام نمایند از این رو مقرر شد تمامی این قشلاقات در محل خود ساماندهی و ابقا شوند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه این روستاها وقشلاقات از ابتدایی ترین امکانات زیربنایی و عمرانی لازم به دلیل محدودیت های یاد شده محروم بودند، تأمین اعتبار لازم به سرعت انجام و مطالعه ، نقشه برداری و اجرای طرح هادی ، گازرسانی و آبرسانی به مناطق یاد شده تا پایان سال 97 در اولویت برنامه های دستگاه های اجرایی ذیربط قرار گرفته است.
رئیس کمیته برنامه ریزی پارس آباد گفت: تنها مشکل باقیمانده بحث واگذاری اراضی بوده که در حال پیگیری جدی تحقق این مهم از وزارت جهاد کشاورزی ، سازمان خصوصی سازی و شرکت های کشت و صنعت مغان و پارس هستیم تا با مساعدت استاندار و نماینده محترم این مشکل نیز مرتفع و عشایر عزیز منطقه به حق و حقوق چندین ساله خویش برسند.
فرماندار شهرستان پارس آباد مهمترین مطالبه عشایر منطقه از وزارت جهاد کشاورزی را شروع واگذاری اراضی مذکور و همچنین کاهش اراضی حفاظت شده منطقه حائل از 35 هزار هکتار به پنج هزار هکتار و تحویل بقیه به خود عشایرعنوان و ابراز امیدواری کرد با تلاش و پیگیری نماینده این خواسته به حق عشایر غیور منطقه عملیاتی و تحقق پیدا کند.
پارس آباد در شمال اردبیل و در همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد. از سال ها پیش بین عشایری که روستا و قشلاقات انها در محدوده کشت و صنعت های مغان و پارس واقع می باشد اختلاف هایی وجود دارد.
6021/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.