به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن محمدی روز شنبه در مصاحبه با خبرنگاران افزود: متاسفانه بیشترین میزان مصرف برق در استان اردبیل در بخش تجاری و خانگی است و 92 درصد برق مصرفی دراین بخش ها می باشد.
وی با بیان اینکه میزان رشد مصرف برق استان 6 درصد است، اظهار کرد: به طور میانگین هر سال نسبت به سال قبل 6 درصد برق مصرفی در استان افزایش می یابد و 60 درصد مصرف برق در بخش روشنایی است.
وی اصلاح الگوی مصرف و مدیریت آن را ضروری دانست و بیان کرد: این مقدار مصرف برق در واقع اتلاف انرژی و هدر رفت سرمایه کشور است و همه باید تلاش کنیم از این نعمت خدادادی استفاده درست و بهینه کنیم تا سرمایه کشور هدر نرود.
وی با اشاره به اینکه برق انرژی پاک است، اضافه کرد: درست است که برق انرژی پاک است اما عمده نیروگاههای تولید برق در کشور از سوخت های فسیلی استفاده می کند که باعث آلودگی هوا و تخریب محیط زیست می شود.
محمدی با اشاره به خدمات ارائه شده به مردم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: هم اکنون 530 هزار مشترک برق در استان اردبیل وجود دارد که این رقم قبل از پیروزی انقلاب 44 هزار مشترک بود.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان اردبیل افزود: طول شبکه برق استان هم اکنون 13 هزار و 500 کیلومتر است که قبل از انقلاب این رقم یکهزارو 400 کیلومتر بود.
وی با بیان اینکه پست های نصب شده در استان هم اکنون ششهزارو 600 عدد است به طوری که قبل از انقلاب این رقم 297 عدد بوده است، اظهار کرد: هم اکنون یکهزارو 10 مگاوات برق در استان تولید می شود که قبل از انقلاب برق تولیدی استان 44 مگاوات بود.
وی بیان کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی یکهزارو 698 روستای استان از نعمت برق برخودارند و همه روستاهای بالای 10 خانوار و حتی بعضی از روستاهای زیر 10 خانوار از این نعمت برخوردارند در حالی که قبل از انقلاب فقط 20 روستا در استان دارای برق بود.
وی اعتماد سازی و بیان واقعیت ها از سوی رسانه ها را خواستار شد و ادامه داد: انعکاس درست و صحیح خبر رسالت اصلی خبرنگاران است.
خبرنگار: نعمت محسن زاده** انتشار دهنده : سیفعلی موسی زاده
6130/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.