محمدشهبازعلیزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح در پنج مرحله قابل اجراست و فاز اول آن زمینه اشتغال 400 نفر را فراهم می کند .
وی اضافه کرد :در سال های گذشته پس از کناره گیری چند شرکت از اجرای طرح منطقه ویژه اقتصادی نمین در نهایت با پیگیری بعمل آمده شرکت سرمایه گذاری شاهد زیر مجموعه بنیاد شهید و امورایثارگران به عنوان مسوول اجرا و ایجاد منطقه ویژه اقتصادی نمین تعیین و معرفی شده که با جدیت عملیات اجرایی را پیش می برند.
شهبازعلیزاده اظهار کرد: مراحل ایجاد منطقه ویژه اقتصادی نمین هرگز متوقف نشده و بدون وقفه ادامه یافته است اما به لحاظ اهمیت این طرح ملی، مرحله مطالعه راهبردی آن زمانبر بوده است.
مدیرمنطقه ویژه اقتصادی نمین گفت: مطالعات این منطقه در چهار مرحله انجام گرفته و برای مرحله اجرایی آن پنج مرحله پیش بینی شده است و 55 درصد از کل اراضی آن دارای کاربری صنعتی و 45 درصد با کاربری خدماتی خواهد بود.
شهبازعلیزاده بیان کرد: منطقه ویژه اقتصادی نمین در رونق اقتصادی استان نقش و تاثیر مهمی خواهد داشت و در سال 1404 مطابق سندچشم انداز توسعه کشور با ارایه خدمات پیشرو، متمایز و مبتنی بر توسعه پایدار و اقتصاد سبز به عنوان اکوپارک نمونه صنعتی در کشور خواهد درخشید.
وی افزود: این منطقه با تکمیل زنجیره فعالیت های اقتصادی و ارایه خدمات به واحدهای مستقر در شعاع 700 کیلومتری از بندر انزلی تا ماکو به عنوان نخستین منطقه صنعتی سبز کشور در آشتی صنعت با محیط زیست موثر خواهد بود.
شهبازعلیزاده ادامه داد: به لحاظ وسعت منطقه ویژه اقتصادی نمین و نیاز به بررسی و مطالعه زیرساخت های مورد نیاز آن، شرکت مشاور در قالب فازبندی های اجرایی و زمان بندی های تعریف شده نسبت به مطالعه و اعلام نیازمندی های آن اقدام کرده است.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی نمین بااشاره به اهداف و مزایای اجرای این طرح افزود: تسهیل واردات و صادرات کالا، حمایت از صنایع داخلی، جذب فناوری های نوین، سرمایه گذاری در تولید و توسعه منطقه ای، پشتیبانی از فعالیت های اقتصادی، ارتباط تجاری بین المللی، تحرک بخشی به اقتصاد منطقه ای، صادرات غیرنفتی، ایجاد اشتغال مولد، جذب سرمایه گذاری، معافیت گمرکی تا سقف ارزش افزوده، ورود ماشین آلات خط تولید و ابزار و اثاثیه اداری بدون عوارض گمرکی و اشتغالزایی را از هدف ها و مزایای منطقه ویژه اقتصادی در استان می باشد .
منطقه ویژه اقتصادی نمین در نزدیکی فرودگاه اردبیل به عنوان یکی از مطالبات جدی مردم استان اردبیل در سال 85 در هیات دولت و در سال 89 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.
عملیات اجرایی این طرح در دولت تدبیر و امید آغاز شد .
خبرنگار:یعقوب شاددل ** انتشار دهنده : سیفعلی موسی زاده
/6016/7110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.