به گزارش ایرنا، سخاوت بیرامی روز شنبه در حاشیه جلسه شورای آموزش وپرورش خلخال افزود : در سال گذشته نیز به علت عدم استقبال دانش آموزان از رشته ریاضی، فیزیک این رشته تحصیلی در مدارس تیزهوشان خلخال به حد نصاب نرسیده وتکشیل نشد ودانش اموزان راه یافته به این مدارس در کلاس های ریاضی مدارس نمونه دولتی و یا مدارس عادی جذب شدند.
وی بیان کرد: در حالی که تعداد دانش آموزان مدارس تیزهوشان مقطع دوم متوسطه خلخال در سال تحصیلی گذشته 24 نفر در رشته علوم تجربی بود این تعداد بدلیل تشکیل نشدن کلاس رشته ریاضی در این مدارس به 32 نفر در سال تحصیلی جدید افزایش یافته و امسال هیچ گونه کلاسی در رشته ریاضی ،فیزیک در مدارس تیزهوشان ویا نمونه دولتی این شهرستان تشکیل نمی شود.
بیرامی اظهار کرد:رغبت بیشتر داش آموزان به ادامه تحصیل در رشته علوم تجربی و محدود بودن مدارس و کلاس های رشته علوم انسانی آموزش و پرورش خلخال را با چالش مواجه کرده است و بسیاری از دانش آموزانی که راغاب به ادامه تحصیل در رشته ریاضی نبوده وامتیاز انان نیز در ازمون هدایت تحصیلی به حد نصاب حضور در کلاس های علوم تجربی نمی رسد به ناچار باید جذب هنرستانهای فنی وحرفه ای وکار ودانش شوند.
در این جلسه فریدون بابایی فرماندار خلخال نیز با بیان اینکه اعتبارات عمرانی آموزشی استانی این شهرستان در سال جاری نسبت به سال گذشته دو برابر افزایش یافته است افزود: انتظار می رود با توجه به تامین اعتبار مورد نیاز ، آموزش و پرورش نسبت به تعمیر وتجهیز مدارس قبل از اغاز سال تحصیلی جدید اقدام و زمینه را برای رفاه دانش آموزان وتحصیل در مکان مناسب آموزشی فراهم کند.
وی گفت: در حالی که انتظار می رفت اداه کل نوسازی وتجهیز مدارس استان اردبیل به وعده های خود در قبال تکمیل طرح های نیمه تمام در فصل کاری اقدام کند اینچنین نشده و دانش آموزان بدلیل محدودیت فضای آموزشی در تنگنا هستند.
رییس شورای آموزش وپرورش خلخال با تاکید بر ایجاد نمایشگاه دائمی کتاب در این شهرستان برای ترویج فرهنگ مطالعه گفت:متاسفانه استفاده بی رویه از فضای مجازی ودور شدن از فرهنگ مطالعه کتاب، دانش آموزان را در معرض آاسیب فاصله گرفتن از ادبیات غنی گذشته ونیز فراموش شدن خوشنویسی قرار داده است.
وی با تاکید براینکه بسیاری از محدودیتهای اعمال شده در مدارس از سوی مدیران موجب واکنش منفی دانش آموزان در امور فرهنگی می شود افزود: ایجاد فضای اعتماد به نفس در بین دانش آموزان همراه با استفاده از راهکاهای تشویقی به جای اعمال محدودیت های خشک همچون شکل گیری زبان طنز در مدارس و ایجاد روحیه نشاط در مدارس می تواند در تربیت نسلی با سواد وبا نشاط برای آینده کشور کمک کند.
خبرنگار: بهرام نقی زاده ** انتشار دهنده : گیتی طالبی
6018/7119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.