عاطف ناصری روز شنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری نمین بر ضرورت همکاری ادارات این شهرستان در اجرای طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار تاکید کرد و افزود: این شهرستان پتانسیل‌های فرهنگی، صنایع دستی و نیروی انسانی ماهری دارد.

او همچنین با اشاره به اجرای طرح‌های تولیدی در قالب تعاونی و کارگاه‌های تولیدی اظهارداشت: جوانان و صاحبان ایده‌های تولیدی می‌توانند با تشکیل تعاونی و ایجاد کارگاه‌های تولیدی و با بهره‌گیری از حمایت‌های دولتی نقش مناسبی در رونق اقتصادی منطقه ایفا نمایند.

فرماندار نمین با بیان اینکه طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار باید تاثیر خود را در حوزه مشاغل خانگی به خوبی نشان دهد، تصریح کرد: فرمانداری از طرح‌های دانش‌محور و کاربردی جهاد دانشگاهی حمایت می‌کند و امیدوارم این نهاد بتواند سهم قابل توجهی از زنان سرپرست خانوار منطقه را صاحب شغل پایدار کند.

ناصری با اشاره به این که همه افراد در ایجاد اشتغال سهم دارند، افزود: برای ایجاد مشاغل پایدار همه مسوولان و مردم باید با هم افزایی مناسب، از فرصت‌های موجود برای راه‌اندازی کسب و کارهای مختلف و رفع معضل بیکاری استفاده کنند چرا که این موضوع وظیفه یک نهاد به تنهایی نیست.

وی گفت: نمین در زمینه صنایع دستی فاخر زبانزد و برای تامین نیروی کار و تولیدکننده‌های ماهر باید شناسایی مناسبی صورت پذیرد و با آموزش‌های کاربردی بازار تولید و کار به خوبی شکل بگیرد تا هدایت فعالان این حوزه به درستی انجام شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل نیز در این جلسه گفت: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار به کارفرمایی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌ جمهوری و نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مجری‌گری جهاد دانشگاهی اجرا می‌شود.

فریبا محمدلو به وجود ۱۴ هزار و ۶۵۸ زن سرپرست خانوار در استان اشاره کرد و افزود: سهم استان در این طرح ۱۰۲ نفر است و با پایش جهاد دانشگاهی ۹ رشته شغلی و جامعه هدف این طرح شناسایی شده که بسته به ظرفیت‌های شهرستانی می‌تواند برای هر شهرستان در رشته‌ای خاص عملیاتی شود.

مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی استان اردبیل هم با اشاره به اجرای پایلوت طرح توسعه مشاغل خانگی با الگوی نوین در ۹ استان کشور توسط جهاد دانشگاهی اظهارکرد: در استان‌های پایلوت اجرای این طرح، توانسته به موفقیت‌های مناسبی دست یابد.

مهران محمدی افزود: شناسایی مزیت‌های نسبی در استان‌های پایلوت و جلب مشارکت بنگاه‌های تعاونی، خوشه‌های کسب و کار، کارآفرینان، افراد پشتیبان و خیرین، هدایت و مشاوره بیش از ۱۳ هزار نفر از صاحبان مشاغل خانگی به ارتقای کمیت و کیفیت محصولات، برندسازی محصولات، کمک به تنظیم برنامه‌های تولید و فروش صاحبان مشاغل، اتصال به بازار و بنگاه‌های بالادستی، استعدادسنجی و هدایت متقاضیان از نتایج ارزشمند حاصل از اجرای طرح بوده و در استان اردبیل نیز پیش‌بینی تحقق همین اهداف را داریم. 

محمدی از شناسایی ۳۰۰ پیشران موفق و ملی برای اجرای این طرح خبر داد و گفت: در حال حاضر صنایع دستی چرم، صنایع فلزی، دوخت لباس، فرش و تابلو فرش، بافته‌های داری و غیرداری، پرورش مرغ بومی، پاپیه ماشه و تولید گیاهان دارویی از جمله رشته‌های شناسایی شده است که مورد استقبال زنان استان اردبیل قرار گرفته است.

او بیان‌کرد: شناسایی مشمولان طرح در استان با ۲۰ درصد افزایش به پایان رسیده و در شهرستان نمین با هماهنگی پیشرانان طرح، کار آموزش و هدایت متقاضیان را بدرستی انجام خواهد شد تا در حوزه صنایع دستی شبکه‌سازی درستی ایجاد شود. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.