به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل ، ولی تیموری روز دوشنبه در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل اظهار داشت: اردبیل در شاخصههای متفاوتی در حوزههای سهگانه به ویژه در حوزه گردشگری و سرمایهگذاری متفاوتتر از سایر استانها عمل کرده که زمانبندی صدور موافقتهای اصولی از جمله بارزترین آنها است.
او افزود: این روند باید برای توسعه هرچه بیشتر گردشگری در این استان ادامه داشته باشد و ما نیز حمایتهای لازم را در این خصوص انجام خواهیم داد.
مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل هم در این نشست گفت: استفاده از ظرفیت وبلاگنویسان و فعالان حوزه گردشگری که صفحات پرمخاطبی در شبکههای اجتماعی دارند مورد تاکید است و در این زمینه نیازمند همکاری معاونت گردشگری وزارتخانه هستیم.
نادر فلاحی افزود: برگزاری ۲ رویداد بینالمللی گردشگری اکوتوریسم در ۲۰۲۰ و کشورهای عضو اکو در ۲۰۲۳ میتواند جهشی عظیم در تعریف محور جدید گردشگری در شمالغرب کشور باشد که امیدواریم اولین رویداد که در اردیبهشت سال آینده برگزار خواهد شد قدم خوبی در این خصوص باشد.
او اظهار داشت: تمام تلاش ما معرفی استان اردبیل در حوزه گردشگری با توجه و تکیه بر داشتههای طبیعی و تاریخی آن است که تاکنون آنگونه که باید در سطح ملی و بینالمللی معرفی نشده است.
استان اردبیل با یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استانهای گیلان، زنجان و آذربایجانشرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه در نظر گرفته شده است.
در حال حاضر ۳۲ واحد هتل با بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ تخت، ۸۷ واحد هتل آپارتمان با بیش از پنج هزار و ۴۰۰ تخت، ۹۸ واحد مهمانپذیر با بیش از چهار هزار و ۶۰۰ تخت، سه واحد کمپینگ گردشگری با ۴۰ تخت، ۲ واحد مجتمع گردشگری با ۱۵۰ تخت و ۲ واحد اقامتگاه بومگردی با ۵۰ تخت در خدمت گردشگران استان اردبیل است.
تعداد گردشگران ورودی به استان اردبیل در سال گذشته حدود هشت میلیون نفر بوده و شهرستان سرعین به عنوان قطب مجتمعهای آبدرمانی کشور نقش موثری در رونق گردشگری این استان دارد.
۶۰۱۸/۶۰۱۶