رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اردبیل گفت: بیش از 16 هزار نفر در چرخه درمان اعتیاد قرار گرفتند و تلاش بر این است تا نسبت به ترک اعتیاد آنها اقدامات و برنامه‌ریزی‌ها انجام شود.

به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، بهنام بهشتی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان اردبیل اظهار کرد: ما در گرامیداشت هفته مبارزه با موادمخدر در برخی از روستاها برنامه‌هایی را با محوریت مساجد، مدارس و پایگاه‌های بسیج برگزار کردیم و این برنامه‌ها با استقبال خوب روستائیان نیز روبرو شد.
وی با قدردانی از استاندار اردبیل و فرمانداران در توجه به مناطق روستایی به نیت کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه مبارزه بی‌امان با اعتیاد و راهبرد پیشگیرانه در این حوزه خاطرنشان کرد: در همه شهرستان‌ها جلسات و نشست‌های مشورتی با دهیاران و همچنین شوراها برگزار می‌شود تا به صورت جدی امر پیشگیری و مقابله با اعتیاد به عنوان یکی از جدی‌ترین آسیب‌ها و تهدیدهای اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اردبیل هرگونه غفلت در این زمینه را زمینه‌ساز نابودی خانواده و نظام اجتماعی دانست و گفت: ما هر قدر اعتماد و همراهی مردم را در این امر شاهد باشیم به یقین نتایجی که به دست می‌آید مفید و سازنده خواهد بود.

بهشتی با ارائه یک آمار جدید جهانی از وضعیت تقاضا برای اعتیاد بیان کرد: 275 میلیون نفر در دنیا در گروه سنی 15 تا 64 سال حداقل هر سال یکبار مصرف موادمخدر را تجربه می‌کنند.

وی افزود: دشمنان انقلاب اسلامی در یک حرکت خزنده سعی می‌کنند تا نهاد خانواده و مدرسه را مورد تهاجم جدی در باب مصرف موادمخدر قرار دهند به طوری که اگر مراقب نباشیم نسل آینده و بسیاری از خانواده‌های ما دچار فروپاشی می‌شوند.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اردبیل به تنوع عرضه مواد مخدر در بازار اشاره و تصریح کرد: بیش از 803 نوع موادمخدر و قرص‌های روانگردان هم اکنون جوانان ما را تهدید می‌کند به طوری که در سطح دنیا و به شیوه های مختلف از این مواد در راستای تشدید آسیب‌های روحی و روانی استفاده کرده و زمینه یک ناهنجاری کلی را فراهم می‌آورند.
بهشتی به تغییر الگوی مصرف موادمخدر اشاره و خاطرنشان کرد: ما امروز شاهد مصرف ترکیبی موادمخدر در جامعه هستیم به طوری که افزایش قیمت برخی از مواد همچون شیشه و گل فضایی را فراهم کرده تا برخی مواد ناخالص وارد بازار شده و سلامت افراد را تهدید کند.
وی ادامه داد: 16 هزار نفر در استان اردبیل در چرخه درمان اعتیاد قرار گرفتند تا با سالم‌سازی این افراد بتوانیم به تقویت نهاد خانواده کمک کنیم.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اردبیل به فعالیت خط ملی اعتیاد به شماره 09627 اشاره کرد و گفت: از طریق این خط تمامی افراد جامعه می‌توانند از ساعت 8 صبح تا 8 شب از مشاوره‌های رایگان در بحث پیشگیری و درمان استفاده کرده و خدمات دریافت کنند.
بهشتی اضافه کرد: قاچاقچیان به صورت هوشمند سعی می‌کنند با تهیه و توزیع موادمخدر در بین افراد خانواده و جوانان و نوجوانان به ویژه در فصل تعلیم و تربیت فضای انحرافی را برای فرزندان ما به وجود آورند که اگر به هوش نباشیم این آسیب‌ها و دغدغه‌ها گریبان ما را می‌گیرد.

وی در پایان با قدردانی از مجموعه آموزش و پرورش استان و دانشگاه‌ها در اجرای طرح نماد گفت: این طرح که به نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان معروف است زمینه آگاهسازی دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان را فراهم کرده است.
در این جلسه تعدادی از دهیاران و اعضای شوراهای روستا به بیان دغدغه‌ها و مطالبات خود پرداخته و از همکاری بسیج در اجرای طرح کرامت در محلات آلوده و راه‌اندازی قرارگاه جوادالائمه در مبارزه با آسیب‌های اجتماعی قدردانی کردند. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.