فرماندار پارس آباد گفت: با وجود توسعه فضاهای مجازی، سهم کتاب در انتقال دانش و آگاهی همچنان فراگیرتر از سایر رسانهها و ابزار های آموزشی است.
به گزارش ایسنا منطقه اردبیل، دومین جلسه انجمن کتابخانههای شهرستان پارس آباد با حضور فرماندار و اعضای انجمن این شهرستان در محل فرمانداری پارس آباد برگزار شد. علایی با بیان اینکه توسعه در تمامی حوزههای سیاسی،اجتماعی،اقتصادی و انسانی در سایه توجه به امر کتاب و کتاب خوانی میسر می شود،اظهار کرد: هزینه کردن در امر کتاب و کتاب خوانی، سرمایه گذاری برای آینده محسوب شده و موجب تحولات گسترده و ساختاری در تمامی حوزهها بویژه حوزههای علمی و فرهنگی کشور خواهد شد. فرماندار شهرستان پارس آباد افزود: امروزه توسعه فضاهای مجازی و شبکههای اجتماعی به عنوان رقبای کتاب مکتوب ظهور پیدا کردهاند اما نقش بی بدیل کتاب به جهت انتقال دانش و آگاهی در ابعاد مختلف علمی همچنان محفوظ است و شبکههای اجتماعی و دیگر ابزار های آموزشی توانایی انتقال دانش و تجربه در سطح وسیع و به صورت تخصصی را ندارند. رئیس انجمن کتابخانههای عمومی شهرستان پارس آباد به پرداخت نیم در صد حق السهم کتابخانهها از در آمد شهرداریها تاکید کرد و گفت: با وجود اینکه شهرداری در تامین منابع مالی پایدار با مشکلاتی روبرو هستند اما به لحاظ اهمیت ترویج کتاب خوانی و نقش آن در افزایش سطح فرهنگ عمومی ورفتار شهروندان، هرگونه هزینه در این بخش، موجب تربیت انساهای فرهیخته و شهروندان قانون مدار می شود.
وی در ادامه سخنان خود باشاره به عضویت بیش از 11 هزارنفر در کتابخانه های عمومی این شهرستان خاطر نشان کرد: افزایش برنامه های کتاب خوانی، معرفی کتابهای برگزیده و منتخب و همچنین رونمایی از کتابهای نویسندگان بومی شهرستان نقش مهمی در جذب افراد علاقه مند به کتابخانههای عمومی دارد.
در ادامه امین پورمحمد، رئیس اداره کتابخانههای عمومی شهرستان پارس آباد با اشاره به عملکرد کتابخانههای عمومی این شهرستان،گفت: شش کتابخانه عمومی شهری و سه کتابخانه عمومی روستایی در این شهرستان فعال هستند و دو باب کتابخانه مشارکتی نیز با مشارکت حوزه علمیه خواهران و پادگان آموزشی شهید مدنی اصلاندوز راه اندازی شده است.
انتهای پیام
کپی شد