پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر در نشست روسای جمعیت‌های ملی منطقه منا گفت: همان‌گونه که می‌دانید رئیس‌جمهوری به دنبال تعامل مؤثر با همه کشورهای جهان به‌خصوص کشورهای همسایه است، بر این اساس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران در سیاست‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اولویت خویش را تقویت و گسترش روابط با جمعیت‌های ملی منطقه به‌خصوص در خاورمیانه و شمال آفریقا قرار داده است.در آینده این روابط بیش از گذشته تقویت خواهد شد.

به گزارش جماران؛ رئیس جمعیت هلال‌احمر در نشست روسای جمعیت‌های ملی منطقه منا گفت: اولویت جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی گسترش همکاری منطقه ای در خاورمیانه و آفریقا است.

طبق گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر دکتر پیرحسین کولیوند با حضور در این نشست که به مناسبت پایان سال میلادی 2021 به‌صورت برخط برگزار شد گفت: خوشحالم که در سمت جدید به‌عنوان رئیس جمعیت هلال‌احمر و به‌عنوان عضو هیات حاکمه فدراسیون در این نشست با شما ملاقات می‌کنم. رئیس جمعیت افزود: هرچند در شرایطی بنده به‌عنوان رئیس جمعیت هلال‌احمر عهده‌دار این سمت شده‌ام که جهان درگیر مقابله با همه‌گیری کرونا است، اما اطمینان دارم تجارب، دانش فنی و انسجام و یکپارچگی ما به‌عنوان نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر، اراده ما را برای خدمت بیشتر به مردم نیازمند و آسیب‌دیده بیشتر خواهند کرد. 

تعامل مؤثر با دنیا اولویت جمعیت است

کولیوند در ادامه تصریح کرد: همان‌گونه که می‌دانید رئیس‌جمهوری به دنبال تعامل مؤثر با همه کشورهای جهان به‌خصوص کشورهای همسایه است، بر این اساس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران در سیاست‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اولویت خویش را تقویت و گسترش روابط با جمعیت‌های ملی منطقه به‌خصوص در خاورمیانه و شمال آفریقا قرار داده است.در آینده این روابط بیش از گذشته تقویت خواهد شد.

رئیس جمعیت ادامه داد: انسجام منطقه‌ای موجب همکاری بیشتر در زمینه پیشگیری از حوادث، آمادگی سوانح و پاسخ مؤثرتر به حوادث و سوانح منطقه‌ای خواهد شد و اطمینان خاطر دارم تجارب منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران در مقابله با حوادث باعث کمک بیشتر به مردم نیازمند و همچنین جذب کمک‌های بین‌المللی برای منطقه است. 

هلال‌احمر ایران تجارب بسیار ارزنده‌ای در امر پاسخ به سوانح دارد

کولیوند با اشاره به تجربیات جمعیت هلال‌احمر در پاسخ به سوانح گفت: هلال‌احمر ایران تجارب بسیار ارزنده و گران بهایی در امر پاسخ به سوانح دارد.

کولیوند تصریح کرد: تجارب در حوادث سالیان اخیر در امر مقابله با بیماری کوید19 به‌خصوص واردات حدود 120 میلیون دز واکسن، پاسخگویی به حوادث سیل و زلزله، پاسخگویی به بحران آوارگان و پناهندگان افغانی و همچنین بحران خشک‌سالی باید به کار گرفته شود. 

رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: به نظر می‌رسد در راستای ارائه خدمات مؤثرتر و مفیدتر به نیازمندان، در این برهه باید تمرکز اعضاء نهضت بر همکاری‌های دوجانبه یا چندجانبه  قرار گیرد و با استفاده از درس‌های فراگرفته شده و اشتراک با یکدیگر و همچنین بررسی و تعیین ظرفیت‌های جمعیت‌های ملی خصوصاً در منطقه منا توان پاسخگوئی خود را تقویت کنیم.

کولیوند تصریح کرد:  برنامه‌ریزی برای  همکاری‌های گسترده‌تر در زمان بحران و در شرایط فعلی باید از اولویت های فدراسیون بین‌المللی و جمعیت‌های ملی باشد همچنین برای جوانان و داوطلبان عزیز که منابع اصلی جمعیت هلال‌احمر هستند برنامه‌های مفصلی تدارک دیده‌ایم.

کولیوند با اشاره به عضویت جمعیت هلال‌احمر در کارگروه بهداشت و درمان منطقه منا افزود: ازآنجایی‌که هلال‌احمر ایران تنها عضو منطقه‌ای ERU  بهداشت و درمان فدراسیون است، می‌توانیم در این حوزه نیز با دیگر جمعیت‌هایی که علاقه‌مند باشند به شکل مشترک فعالیت داشته باشیم. 

رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: ما آماده‌ایم تا برای جهانی بهتر نقش‌آفرینی کنیم؛ جهانی مملو از عقلانیت، عدالت، آزادی اخلاق و معنویت، صلح و آرامش و کمک به نیازمندان و محرومان را ایجاد کنیم.

کولیوند با محکوم کردن تحریم‌های غیرقانونی آمریکا به‌ویژه در اقلام بشردوستانه گفت: از طرف ملت ایران و میلیون‌ها پناهنده‌ای که مهمان کشور عزیزم هستند ضمن محکوم کردن تداوم تحریم‌های غیرقانونی آمریکا به‌ویژه در اقلام بشردوستانه خواستار رفع این تحریم‌ها و ثبت این جنایات سازمان‌یافته علیه بشریت هستم.

کولیوند گفت: در پایان ضمن تبریک سال جدید میلادی به همه شما عزیزان، از خداوند متعال خواستارم تا سال جدید سالی سرشار از سلامتی و توأم با موفقیت برای همه شما باشد. 

در این جلسه فرانچسکو روکا؛ رئیس فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال‌احمر اظهار داشت: افتخار می‌کنیم که جمعیت‌های ملی منطقه علی‌رغم رویارویی با چالش‌های مختلف، پاسخ‌ها و اقدامات مثبت فراوانی داشته‌اند و برخی از جمعیت‌های ملی مانند ایران، در زمینه مبارزه با شیوع همه‌گیری کرونا باوجود سوانح طبیعی فراوان و جمعیت‌های ملی یمن و سوریه علی‌رغم شرایط دشوار موجود، بسیار فعال بوده‌اند و امیدوارم با توجه به فعالیت‌هایی که از سوی جمعیت‌های ملی صورت می‌گیرد، هر چه سریع‌تر شاهد دوران پساکرونا باشیم.

روکا گفت: موضوع کرونا، تغییرات اقلیمی و مخاصمات در منطقه ازجمله اولویت‌های پاسخگویی توسط فدراسیون بین‌المللی است.

تحریم‌ها نباید مانع دسترسی مردم به کمک‌های بشردوستانه شود

رئیس فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال‌احمر با اشاره به تحریم‌های ظالمانه کشور آمریکا بر کشور تصریح کرد: با توجه به برگزاری نشست آسیا و اقیانوسیه در جلسه صبح امروز به مسئله تحریم‌های یک‌جانبه اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد که تحریم‌های وضع‌شده بر کشورهای ایران، سوریه و کره‌شمالی مانع دسترسی مردم به کمک‌های بشردوستانه نشود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.