طبق گزارش وزارت بهداشت در روز دوشنبه 12 مهر 1400، در زمان حاضر ۱۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۹۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۷۶ شهر در وضعیت زرد و ۵۸ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

به گزارش جماران؛ این روزها با سرعت گرفتن واکسیناسیون و تمایل قشرهای مختلف به تزریق واکسن کرونا امید می رود که لحظه های تلخ و پرخطر دست و پنجه نرم کردن با این ویروس به زودی سپری می‌شود.

تلاش دولتمردان برای تسریع در واردات واکسن از یک سو و رغبت مردم برای دریافت این واکسن و ایمنی نسبی به بیماری کووید ۱۹ دست به دست هم داده تا شمار مبتلایان و فوتی ها هر روز کمتر شده و روزنه امید به منظور بازگشت به زندگی روزمره گشوده شود.

مسوولان هم بر این مسئله تاکید کرده اند که با افزایش تعداد دریافت کنندگان واکسن کرونا، زندگی مردم تا حدود زیادی به روال قبل باز می گردد و محدودیت های هوشمند جایگزین تعطیلات برای گروه‌های مختلف شغلی در آینده نزدیک خواهد شد.

روند واکسیناسیون که ابتدا از سالمندان و کادر درمان آغاز شد به تدریج به دیگر قشرهای جامعه حتی اتباع غیر ایرانی نیز تعمیم داده شد و بر اساس اعلام مسوولان این افراد نیز به راحتی می توانند با مراجعه به پایگاه ها صرف نظر از مجاز یا غیرمجاز بودنشان واکسن کرونا دریافت کنند.

از آنجا که استان قم میزبان بیش از ۲۰۰ هزار تبعه خارجی از بیش از ۱۰۰ کشور جهان است کار واکسیناسیون برای این افراد با سرعت در حال انجام است و در این رابطه مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت قم گفته است: واکسیناسیون اتباع غیرایرانی هم‌زمان با آغاز واکسیناسیون شهروندان در قم شروع شد و در زمان حاضر نیز در همه پایگاه‌های فعال در سطح استان قابل انجام است.

محمد نیک‌پور با بیان این‌که امکان ثبت مشخصات اتباع غیرایرانی در سامانه سیب وزارت بهداشت وجود دارد، اظهار داشت: اتباع نیز برای تزریق واکسن کرونا باید پرونده الکترونیک سلامت در پایگاه‌های سلامت سطح شهر تشکیل دهند.

به گفته وی، مشکلی در واکسیناسیون اتباع غیرایرانی در قم وجود ندارد و استقبال اتباع نیز از طرح واکسیناسیون قابل قبول است.

البته در این میان هستند افرادی که با وجود تاکیدات بسیار مبنی بر دریافت واکسن کرونا از این اقدام سر باز می زنند و بر اساس اعلام مسوولان دانشگاه های علوم پزشکی اغلب کسانی که در بیمارستان‌های کرونایی استان بستری می‌شوند، واکسن نزده‌اند.

با توجه به اینکه تمامی تمرکز و برنامه‌ریزی‌های دولتمردان و کادردرمان بر اجرای دقیق واکسیناسیون است، اهتمام آحاد جامعه به دریافت واکسن کرونا می تواند ایمنی نسبی در مواجهه با این ویروس ایجاد کند و هر گونه اهمال کاری عواقب ناگواری برای فرد و اطرافیانش به دنبال خواهد داشت.

از تهران، ایلام و آذربایجان شرقی هم خبر رسیده که واکسیناسیون افراد ۱۲ تا ۱۸ سال در حال انجام است، در تهران اعلام شده است که با توجه به آغاز واکسیناسیون دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله و احتمال بازگشایی مدارس در آبان ماه، یکصد مرکز ویژه واکسیناسیون دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان در شهر تهران در نظر گرفته و از دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان خواسته شده که در اسرع وقت با مراجعه به پایگاه‌های تزریق واکسن نسبت به واکسیناسیون دانش‌آموزان اقدام کنند.

در ایلام نیز تاکنون ۶۵ درصد افراد بالای ۱۲ سال استان تاکنون حداقل یک دُز واکسن کرونا را دریافت کرده اند و آذربایجان شرقی هم ۴۰درصد دانش‌آموزان شامل ۲ میلیون و ۹۳۰ هزار نفر علیه ویروس کرونا واکسینه شده اند.

توصیه ها و هشدارهای کرونایی از زبان متخصصان

- با آغاز طرح واکسیناسیون گروه‌های سنی ۱۲ الی ۱۸ سال و اجرای آن تا ۱۰ روز آینده، شاهد برگزاری حضوری کلاس درس در مدارس خواهیم بود.

- مادران باردار بالای ۱۲ هفته از شروع بارداری و تمامی افرادی که زمان نوبت دوم واکسن آنها فرا رسیده است برای واکسیناسیون به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

- هیچ ارتباطی بین آلرژی به غذا و دارو و تزریق واکسن کرونا وجود ندارد و کسانی که داروهای شیمی درمانی یا پیوند یا داروهای روماتیسمی خاص مصرف می‌کنند، حتما قبل از تزریق واکسن با پزشک خود مشورت کنند.

- توصیه بر این است یک هفته بین دو واکسن آنفلوآنزا و کووید ۱۹ فاصله تزریق رعایت شود.

-  مزیت واکسن زدن این است که حتی سویه جهش یافته کرونا هم به صورت خفیف تری در بدن میزبان به صورت بیماری کووید ۱۹ بروز می کند و مهم تر از همه از میزان کشندگی آن کاسته می شود.

- تزریق هر نوع واکسنی ۲ نوع عوارض دارد که در همه واکسن ها وجود دارد ؛ یکی عارضه معمولی که تورم و قرمزی محل تزریق را در پی دارد و دیگر عارضه سیستمی است که تب ، سستی و بی حالی را شامل می شود در نتیجه شهروندان باید توجه کنند که بزرگ و بد جلوه دادن عارضه تنها عاملی در جهت تشویش افکار عمومی است و نباید به این مساله توجه کنند که سبب تاخیر در تزریق واکسن می شود.

- مشاهدات و آمارها نیز نشان می دهد تزریق واکسن کرونا باعث شده تا از میزان ابتلا افراد به نوع شدید و همچنین فوت افراد کاسته شود که شاید بتوان ملموس ترین نتیجه در این زمینه را به آمار ابتلا کادر درمان استان اشاره کرد که ابتلا آنها به بیماری را نداریم.

- به دلیل واکسیناسیون ۷۰ درصدی افراد بالای ۵۵ سال، مرگ و میر در این رده سنی بر اثر کرونا وجود ندارد.

- تجربیات ۲ سال اخیر در حوزه مدیریت و کنترل بیماری کووید ۱۹ نشان می‌دهد به طور معمول و بعد از هر تعطیلی، آمار مبتلایان، بستری شدگان و در نهایت فوتی های ناشی از شیوع این ویروس افزایش می یابد که این موضوع تنها ناشی از رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی، به ویژه اقدام به سفر بین استانی شهروندان در تعطیلات است.

وضعیت کرونا در استان‌ها

آذربایجان غربی / یک میلیون و ۶۳۶ هزار نفر در استان، حداقل یک دُز واکسن کرونا را دریافت کرده اند و سهم این استان از تزریق واکسن ۳.۷ درصد است، ابتلای هزار و ۵۳ نفر و فوت ۱۹ بیمار طی ۲۴ ساعت گذشته

البرز / طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ بیمار بدحال کووید ۱۹ در استان جان خود را از دست دادند و ۸۷ بیمار بدحال در مراکز درمانی استان بستری شدند، از مجموع هفت شهرستان البرز ، طالقان در وضعیت آبی ، ‌اشتهارد زرد و پنج شهرستان دیگر در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.

قم / وضعیت کرونایی قم که از ۲۳ تیرماه امسال در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفته بود، براساس رنگ‌بندی اپلیکیشن ماسک، از بیستم شهریورماه جاری وارد مناطق پرخطر و نارنجی کرونایی شده ‌است.

قشم / تزریق بیش از ۱۲۱ هزار دُز واکسن ، مردم شهرستان قشم از واکسیناسیون استقبال مناسبی به عمل نیاورده اند، فوت ۲۳۹ نفر بر اثر ابتلا به کرونا تاکنون، هم اکنون ۱۴ نفر در بخش کرونا بستری هستند.

دزفول / رکورد واکسیناسیون سیار روستاهای کم‌برخوردار دزفول در یک روز شکسته شد، از آغاز طرح سیار واکسیناسیون تا امروز یک هزار و ۲۰۸ واکسن تزریق شده است، شهرستان دزفول در وضعیت نارنجی کرونا قرار دارد.

زنجان / با اجرای پویش هفته طلایی واکسیناسیون ۴۷ درصد زنجانی‌ها ۲ نوبت واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند که این رقم طی روزها و هفته‌های آینده بیشتر خواهد شد، تاکنون ۸۹۱ هزارو ۵۷۹  دُز واکسن در استان تزریق شده که از این تعداد  بیش از ۶۲۱ هزار دُز اول و بیش از ۲۷۰ هزار نفر نیز واکسیناسیون دُز دوم بوده است.

خوزستان / تاکنون حدود سه میلیون دُز واکسن در خوزستان تزریق شده است که از این تعداد حدود ۲ میلیون نفر معادل ۵۹ درصد جمعیت خوزستان یک دُز و یک میلیون نفر معادل ۳۰ درصد جمعیت استان ۲ دُز واکسن را دریافت کرده‌اند، با توجه به اینکه کلاس‌های درس از آبان‌ماه به صورت حضوری برگزار خواهد شد لازم است دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۷ ساله هر چه سریع تر برای تزریق واکسن به مدارس مراجعه کنند، اکنون ۱۲ شهرستان خوزستان در وضعیت نارنجی، ۶ شهرستان زرد و ۹ شهرستان آبی کرونایی هستند، بیش از ۲هزار نفر از ساکنان روستایی و مناطق حاشیه‌ای اهواز واکسینه شدند.

کرمانشاه / در شبانه‌ روز گذشته ۶ نفر دیگر بر اثر ابتلای قطعی به کرونا فوت کردند و ۳۱۴ نفر شامل ۱۰۳ بیمار مثبت بستری و ۲۱۱ بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شد که در مقایسه با روز گذشته ۱۷۴ نفر بیشتر است، براساس رنگ بندی جدید وزارت بهداشت، شهرستان های سرپل ذهاب، پاوه، کرمانشاه، جوانرود، گیلانغرب و هرسین همچنان در وضعیت قرمز و شهرستان های سنقر و کلیایی، کنگاور، گیلانغرب، روانسر و صحنه هم در وضعیت نارنجی و شهرستان های قصرشیرین، ثلاث باباجانی و دالاهو در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

همدان / فوت پنج نفر و شناسایی ۴۳۷ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته، از ۱۰ شهرستان تابعه استان همدان، فامنین در وضعیت زرد و مابقی شهرستان ها در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.

لرستان / جان باختن چهار بیمار و شناسایی ۳۲۵ نفر مبتلا به کرونا طی شبانه روز گذشته ، هم اکنون ۶۰۷ بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این استان بستری و در حال درمان هستند، در زمان حاضر رومشکان و چگنی در شرایط زرد و مابقی شهرستان های لرستان در وضعیت نارنجی شیوع کرونا قرار دارند.

تازه‌ترین اخبار کرونایی کشور

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد:‌ ۲۳۸ نفر دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته جان خود را بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند و ۱۴ هزار و ۶۰۷ بیمار مبتلا به کووید۱۹ شناسایی شده اند.

در گزارش وزارت بهداشت آمده است: از دیروز(یکشنبه) تا امروز(دوشنبه) ۱۲ مهر ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۴ هزار و ۶۰۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۱۶۳ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۶۳۸ هزار و ۷۳۵ نفر رسید.

طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۱ هزار و ۳۴۷ نفر رسید.

تا کنون ۵ میلیون ۱۱۵ هزار و ۷۹۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۵ هزار و ۷۲۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۲ میلیون و ۶۱۹ هزار و ۲۲۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

همچنین تا کنون ۴۱ میلیون و ۸۰۹ هزار و ۸۵ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۶ میلیون و ۹۵۰ هزار و ۷۵۵ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۵۸ میلیون و ۷۵۹ هزار و ۸۴۰ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته یک میلیون و ۸۲ هزار و ۸۲۶ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

در زمان حاضر ۱۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۹۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۷۶ شهر در وضعیت زرد و ۵۸ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

 

۱۴۶ سیستان و بلوچستانی دیگر به کرونا مبتلا شدند

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: با افزوده شدن ۱۴۶ مورد جدید کرونا در سیستان و بلوچستان طی ۲۴ ساعت گذشته شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۲۴ هزار و ۶۳۸ نفر رسید.

دکتر سید محمد هاشمی شهری روز دوشنبه اظهار داشت: در شبانه‌روز گذشته فوت ناشی از کرونا در سیستان و بلوچستان گزارش نشد.

وی با بیان اینکه هم‌اینک ۱۷۷ بیمار حاد تنفسی و ۵۸ مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند افزود: از مردم عزیز درخواست می‌شود در صورت امکان و نداشتن ضرورت در خانه بمانند و چنانچه از خانه بیرون می‌روند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان ادامه داد: از آنجایی که کشف راه‌های انتقال کرونا و عوارض ناشی از آن نیازمند گذشت مدت‌زمانی از شیوع و اپیدمی ویروس است و سپس براساس یافته‌های علمی رفتار عامل بیماری شناسایی می‌شود ضروریست شهروندان‌ تمام نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی خاطرنشان کرد:‌ کمبودی در داروهای ضد ویروس و تجهیزات موردنیاز بیماران کرونایی در سیستان و بلوچستان وجود ندارد.

هاشمی شهری بیان کرد: براساس مطالعات انجام شده واکسیناسیون از میزان مبتلایان، بستری و فوت‌شدگان ناشی از کرونا به شدت کاسته و روند فعلی کاهشی موارد مبتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان نیز ارتباط مستقیمی با انجام واکسیناسیون داشته است.

چهار بیمار دیگر در منطقه کاشان قربانی کرونا شدند

معاون بهداشت و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به فوت چهار بیمار دیگر مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در مرکزهای درمانی این منطقه گفت: جانباختگان شامل ۲ زن ۶۴ و ۷۹ ساله و یک مرد ۹۲ ساله در کاشان و یک مرد ۸۶ ساله در آران و بیدگل هستند.

مهدی دلاوری روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: ۳۹۹ بیمار مبتلا به کرونا در مرکزهای درمانی این منطقه بستری هستند که از این تعداد، ۳۱۲ بیمار در کاشان و ۸۷ نفر در آران و بیدگل تحت مراقبت و درمان قرار دارند.

وی ادامه داد: ۱۲۳ بیمار کویید ۱۹ نیز اکنون به طور موقت در مرکزهای درمانی کاشان و آران و بیدگل بستری هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان شمار بیماران کووید ۱۹ بستری در بخش مراقبت‌های ویژه مرکزهای درمانی این منطقه را ۵۲ نفر اعلام و اضافه کرد: ۴۹ نفر از بیماران در کاشان و سه نفر در آران و بیدگل بستری هستند.

به گفته وی، در ۲۴ ساعت گذشته ۳۴ بیمار جدید حاد تنفسی در منطقه کاشان بستری شدند که از این تعداد ۲۳ بیمار با سن ۱۲ تا ۹۳ سال در مرکزهای درمانی کاشان و ۱۱ نفر با سن ۳۶ تا ۸۶ سال در آران و بیدگل تحت مراقبت و درمان قرار گرفتند.

دلاوری با اشاره به بستری موقت ۳۳ بیمار جدید از ۲۴ ساعت گذشته در مرکزهای درمانی این منطقه گفت: ۳۰ بیمار در کاشان و  سه نفر در آران و بیدگل بستری هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: شمار آزمایش مثبت کرونا از آغاز شیوع این ویروس (اسفند ۹۸) تاکنون در این منطقه با ثبت ۱۸۸ مورد جدید به ۴۹ هزار و ۷۹۰ نفر رسید.

وی افزود: ۲۶۱ هزار و ۵۰۹ نفر از ابتدا شیوع کرونا تاکنون به مرکزهای بستری و سرپایی تشخیصی و درمانی کاشان و آران و بیدگل مراجعه کرده‌اند و ۱۷ هزار و ۳۲ بیمار حاد تنفسی نیز از بیمارستان‌های این شهرستان‌ها مرخص شده‌اند.

تزریق ۳۲۵ هزار و ۸۰۶ دُز واکسن کرونا

دلاوری به تزریق  ۳۲۵ هزار و ۸۰۶ دُز واکسن کرونا از ابتدای طرح ملی واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل اشاره کرد و گفت: ۲۲۸ هزار  و ۴۴ دز از این تعداد مربوط به نوبت نخست و ۹۷ هزار و ۷۶۲ دز مربوط به نوبت دوم بوده است.

وی از مراجعه ۳۱۵ نفر به کلینیک‌های حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و اضافه کرد: پنج هزار و  ۹۱۶ نفر نیز شمار پذیرش بستری موقت در مرکزهای ریفرال (زیر مجموعه) دانشگاه است.

وضعیت کرونایی کاشان و آران و بیدگل در برهه کنونی به ترتیب نارنجی و زرد است.

جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل، زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

ویروس کرونا (COVID-۱۹) اواسط دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» کشور چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌ برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در این کشور اعلام کرد؛ این ویروس در نهایت به همه کشورها از جمله ایران سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را بر آن داشت تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی توصیه‌ شده است.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان و شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در حدود ۲۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد.

هزار و ۵۳ نفر دیگر در آذربایجان غربی به کرونا مبتلا شدند

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان‌غربی گفت: وضعیت شیوع کرونا در استان همچنان نامناسب بوده به طوری که طی ۲۴ ساعت گذشته نیز تعداد مبتلایان، چهار رقمی بوده و به هزار و ۵۳ نفر رسیده است.

جواد آقازاده روز دوشنبه افزود: از این تعداد، حدود ۲۴۰ نفر در مراکز درمانی آذربایجان غربی بستری شده اند که این رقم نیز همچنان بالاست.

وی اظهار کرد: با اضافه شدن این تعداد، کل بستری‌شدگان سندرم حاد تنفسی در استان به هزار و ۷۰۳ نفر رسیده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی از بستری بودن ۳۰۸ نفر از بیماران کرونایی در بخش های مراقبت های ویژه مراکز درمانی آذربایجان غربی خبر داد و ادامه داد: از این تعداد ۵۰ نفر با استفاده از ونتیلاتور تنفس می کنند.

آقاپور با اشاره به فوت ۱۹ نفر در آذربایجان غربی طی ۲۴ ساعت گذشته بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ بیان کرد: با اضافه شدن این تعداد، کل فوتی ها به ۶ هزارو ۳۹۱ نفر رسیده است.

تاکنون ۲۸۰ هزار نفر در آذربایجان غربی به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد نیز ۲.۳ درصد جان خود را از دست داده است.

همچنین تاکنون ۲ میلیون و ۱۱۶ هزار دز واکسن کرونا در آذربایجان غربی تزریق شده است.

 

۱۴ بیمار کووید ۱۹ در البرز جان باختند

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ بیمار بدحال کووید ۱۹ در استان جان خود را از دست دادند و شمار کل جانباختگان این بیماری در البرز به ۶ هزارو۷۰ نفر رسید.

دکتر محمد فتحی روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: ۸۷ بیمار بدحال علائم کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته  در مراکز درمانی استان بستری شدند که مجموع بستری شدگان این بیماری در البرز از ابتدای شیوع تا کنون به ۷۲ هزارو ۵۰۲ نفر رسیده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطرنشان کرد:  اکنون ۷۸۸ بیمار کووید ۱۹  در مراکز درمانی البرز بستری و تحت مراقبت های پزشکی قرار دارند.

فتحی یادآور شد: ۶۵ هزارو ۶۴۱ نفر نیز از ابتدای شیوع کرونا تا کنون بهبود یافته و از مراکز درمانی استان ترخیص شده اند.

همچنان توصیه کارشناسان بهداشت و درمان استان البرز به مردم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا ، ‌تزریق واکسن، ‌حفظ فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و شستن مکرر دست‌ها است.

از مجموع هفت شهرستان البرز ، طالقان در وضعیت آبی ، ‌اشتهارد زرد و پنج شهرستان دیگر در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.

۶ نفر دیگر در کرمانشاه تسلیم کرونا شدند

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه در شبانه‌ روز گذشته ۶ نفر دیگر بر اثر ابتلای قطعی به کرونا فوت کردند، گفت: مجموع جان‌باختگان استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۵۶۸ نفر رسیده است.

«مهدی محمدی» روز دوشنبه افزود: در شبانه‌ روز گذشته ۳۱۴ نفر شامل ۱۰۳ بیمار مثبت بستری و ۲۱۱ بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شدند که در مقایسه با روز گذشته ۱۷۴ نفر بیشتر است.

وی اظهار داشت: هم‌اکنون یک هزار و هشت بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری هستند که نسبت به روز گذشته ۱۲ نفر کمتر شده است.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: از این تعداد ۲۱۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند و حال ۴۵ نفر هم وخیم است.

وی یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۷ نفر در مراکز درمانی استان با علایم بیماری کرونا بستری و ۱۷۷ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

محمدی ادامه داد: در شبانه روز گذشته ۴۲۰ بیمار هم در مراکز درمانی استان کرمانشاه برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شدند که نسبت به روز قبل ۱۶ نفر بیشتر است.

براساس رنگ بندی جدید وزارت بهداشت، شهرستان های سرپل ذهاب، پاوه، کرمانشاه، جوانرود، گیلانغرب و هرسین همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

شهرستان های سنقر و کلیایی، کنگاور، گیلانغرب، روانسر و صحنه هم در وضعیت نارنجی و شهرستان های قصرشیرین، ثلاث باباجانی و دالاهو در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهرستان و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.

 

۸۰ بیمار کرونایی در بیمارستان بزرگ دزفول بستری است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به آخرین وضعیت کرونایی این شهرستان گفت: در حال حاضر ۸۰ نفر بیمار کرونایی در بیمارستان بزرگ دزفول بستری و تحت درمان است.

علی قمیشی روز دوشنبه با بیان اینکه پنج بخش آی سی یو و عادی بیمارستان بزرگ دزفول به درمان بیماران کرونایی اختصاص دارند، افزود: فعالیت کلینیک رمدسیور بیمارستان بزرگ دزفول تعطیل شده و تعداد بیماران سرپایی محدود است.

وی ادامه داد: احتمال ایجاد موج جدیدی از کرونا در یک ماه آینده در دزفول وجود دارد لذا از شهروندان درخواست می‌شود ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: تاکنون ۲۹۰ هزار دُز واکسن کرونا در دزفول تزریق شده که از این تعداد ۱۹۰ هزار مورد دُز اول و بالای ۹۰ هزار مورد دُز دوم است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۶۵ درصد جمعیت تحت پوشش دزفول دُز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند، گفت: استقبال مردم از دریافت واکسن کرونا در روزهای اخیر کم شده به طوری که با استانداردها فاصله داریم لذا از مردم تقاضا می‌شود نسبت به دریافت واکسن به مراکز تجمیعی مراجعه کنند.

دزفول  در شرایط نارنجی کرونایی قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.