طبق گفته سخنگوی وزارت بهداشت 31 استان کشور از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز، زرد یا نارنجی به سر می برند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۹۲ هزار و ۹۴۹ نفر رسید.

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۶۹۲ هزار و ۹۴۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۵۸ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۳۸ هزار و ۷۴۹ نفر رسیده است.

سیما سادات لاری روز دوشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۹ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۴۶۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۵۷۴ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۹۲ هزار و ۹۴۹ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۵۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۸ هزار و ۷۴۹ نفر رسید.

لاری گفت: خوشبختانه تاکنون ۵۲۵ هزار و ۶۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۵۵۶۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری افزود: تاکنون پنج میلیون و ۲۶۳ هزار و ۱۷۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.

وضعیت کرونا در استان ایلام

سخنگوی وزارت بهداشت درباره وضعیت کرونا در استان ایلام اظهار کرد: نمودار موارد ابتلا و بستری روزانه به علت کرونا در استان ایلام در حال حاضر روند افزایشی دارد و این روند صعودی با شیب تند و نگران کننده‌ای در حال امتداد است.

وی ادامه داد: هم اکنون شهرستان‌های بدره، سیروان و ملکشاهی در این استان در وضعیت هشدار بیماری یعنی پرخطر و شهرستان‌های آبدانان، دره شهر، دهلران و مهران در وضعیت قرمز بیماری یعنی خیلی پرخطر قرار دارند.

لاری افزود: همچنین شهرستان‌های ایلام، ایوان و چرداول در استان ایلام در وضعیت سیاه یعنی فوق پرخطر قرار دارند که ممنوعیت فعالیت مشاغل گروه‌های دو و سه و چهار در این شهرستان‌ها در حال اعمال است. لزوم نظارت دقیق‌تر بر اعمال صحیح محدودیت‌های مصوب در شهرستان‌های یاد شده امری لازم و ضروری محسوب می‌شود.

معاون وزیر بهداشت گفت: متاسفانه ۳۰ درصد موارد مرگ و میر ناشی از بیماری در استان ایلام مربوط به یک ماه و نیم گذشته است. در هفته گذشته بروز هفتگی موارد بستری مثبت در این استان حدود ۵۳.۵ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و همچنین بروز هفتگی موارد مرگ و میر ناشی از کرونا حدود ۷۰ نفر به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت گزارش شده که میزان بروز در هر دو شاخص یاد شده با اختلاف قابل توجهی بالاتر از میانگین کشوری است.

میزان استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی

لاری بیان کرد: میزان استفاده از ماسک توسط مردم استان ایلام و همچنین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی حدود ۶۵ درصد گزارش شده که کمترین میزان مربوط به شهرستان‌های ایلام و آبدانان بوده و متاسفانه شهر ایلام با داشتن نزدیک به یک سوم جمعیت استان، کمترین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را دارد.

وی افزود: برگزاری مراسم ختم و عروسی و مهمانی‌های خانوادگی از مشکلات جدی مدیریت اپیدمی بیماری کووید ۱۹ در استان ایلام است که متاسفانه منتج به افزایش ابتلاهای درون خانوادگی در این استان شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: به همت همکاران ما در استان ایلام در نیمه اول آبان شاهد افزایش دو برابری نمونه گیری از موارد مشکوک، نسبت به مدت مشابه ماه گذشته در این استان بودیم که این امر نیازمند تداوم و تقویت بیشتری است. امیدواریم با افزایش حساسیت عمومی در عمل به توصیه‌های بهداشتی و تداوم همکاری‌های بین دستگاهی، شاهد شکست زنجیره انتقال بیماری در کشور باشیم.

 

آخرین وضعیت استان ها

استاندار ایلام اعلام کرد که یک چهارم کارمندان دستگاه‌های اجرایی و ادارات مختلف این استان به کرونا مبتلا شده‌اند و تداوم این وضعیت نگران‌کننده است.

قاسم سلیمانی‌دشتکی اظهار داشت: حدود شش هزار نفر از کارمندان استان به کرونا مبتلا شده‌اند و استان حال و روز خوبی ندارد.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ نفر در این استان در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند، گفت: فوتی‌های روزانه کرونا بر اساس پیش‌بینی‌های قبلی ۲ رقمی شد.

دکتر محمد کریمیان افزود: مجموع فوتی‌های ناشی از کرونا در استان تا این لحظه ۴۴۱ نفر است. وی افزود: همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۵۳۵ مورد جدید ابتلا به کرونا در استان ثبت شد و تعداد کل مبتلایان از ۱۷ هزار و ۹۴۸ نفر به ۱۸ هزار و ۴۸۳ نفر افزایش یافت.

وضعیت بحرانی شیوع کرونا در استان اردبیل همچنان ادامه دارد به طوری که بالاترین آمار بستری همزمان بیماران کووید.۱۹ در این استان با بستری شدن ۴۳۳ فرد مبتلا در شبانه روز گذشته ثبت شد.

استان اردبیل در زمینه شیوع کرونا در وضعیت قرمز قرار دارد و بر اساس آخرین گزارش اعلام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی این استان، هم‌اکنون شهرستان‌های اردبیل و مشکین‌شهر در وضعیت مشکی، خلخال و پارس‌آباد در وضعیت قرمز، بیله‌سوار، سرعین و نیر در وضعیت نارنجی و اصلاندوز، گرمی، نمین و کوثر در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارند.

در بیرجند نیز برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای این روزها در حالی به وجود آورنده صف‌های طویل شده‌اند که جولان کرونا می‌تازد و جان می‌گیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند روز گذشته از ادامه روند افزایشی بستری بیماران تنفسی و کرونایی در بیمارستان‌ها خبر داد و گفته نمودار استان خراسان جنوبی عمودی شده است و به طرف بالا حرکت می‌کند.

محمد دهقانی فیروزآبادی همچنین نسبت به این آمار هشدار داده و معتقد است در صورت بیشتر شدن آمار، تخت‌های ویژه نیز جوابگو نخواهد بود همانطور که راه‌اندازی آن، هزینه زیادی را لازم دارد.

ازسوی دیگر نیز مدیر شبکه بهداشت و درمان دلیجان گفته که برپایی دورهمی‌های خانوادگی عامل اصلی در انتقال ویروس کرونا در دلیجان است و در پرسش از مبتلایان این مهم در صدر علل قرار گرفته و اکنون این شهرستان را در شرایط بحرانی بیماری قرار داده است.

دکتر«عبدالرحیم فردوسی» افزود: اگر شهروندان دورهمی‌ها خانوادگی را تعطیل نکنند به‌زودی روند شیوع کرونا در دلیجان غیرقابل کنترل شده و امکانات درمانی این شهر پاسخگوی بیماران بستری نخواهد بود.

براساس مصوبه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، ورودی آرامستان‌ها در خراسان جنوبی بسته می‌شود و مراسم تشییع جنازه باید با حضور حداقلی برگزار شود.

ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا تصویب کرد که برای حفظ سلامتی مردم و کاهش انتقال ویروس کرونا، ورودی آرامستان‌ها در این استان بسته شود.

به گفته فرماندار سرپل‌ذهاب محدودیت‌های کرونایی که پنجم تا نوزدهم آبانماه در این شهرستان اعمال شد تا روز چهارشنبه هفته جاری تمدید شد.

محبت جمالی نیا افزود: شیوع بالای کرونا در این شهرستان و افزایش نگران کننده شمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از این بیماری ویروسی ادارات، دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و اصناف را از روز دوشنبه پنجم آبان ماه تعطیل کرده بود که توسط ستاد کرونا استان کرمانشاه تا ۲۱ آبان ماه تمدید شد.

همچنین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی پیشگیرانه از انتشار ویروس کرونا در گیلان اعم از عدم تشکیل تجمعات، مهمانی ها و عروسی ها در این استان زیر ۶۰ است. دکتر آبتین حیدرزاده افزود: استان گیلان در رعایت این پروتکل ها از میانگین کشوری پایین تر است.

از کرمان خبر رسیده که جانشین ستاد استانی مقابله با کرونا در کرمان گفته پذیرش حضوری ارباب رجوع در تمام سازمان‌ها و ادارات استان کرمان به جز ادارات قضایی، درمانی و امدادی از ۲۰ آبان به مدت یک هفته ممنوع خواهد بود.

محدودیت هایی نظیر پذیرش نکردن مراجعات حضوری به ادارات، تعطیلی یک هفته ای بانک ها، محدودیت بیشتر فعالیت گروه های شغلی پر خطر و کاهش ترددها از جمله محدودیت های جدید ستاد کرونای استان کرمان محسوب می شود.

همچنین رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: این استان با بستری ۷۸ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در شبانه‌روز گذشته، بیشترین آمار بستری‌شدگان در یک روز از ابتدای شیوع این ویروس را ثبت کرد.

دکتر سیداحمد هاشمی اظهار داشت: پیش از این بیشترین شمار بستری شدگان کرونایی در یک شبانه روز در این استان ۶۵ نفر بوده است

از سوی دیگر رییس شبکه بهداشت و درمان سرایان اعلام کرد :تعداد مبتلایان به کرونا در این شهرستان از مهرماه امسال تاکنون نسبت به دوره قبل از آن سه برابر شده و موارد فوتی نیز افزایش چشمگیری داشته است.

حسن بهرامی نژاد افزود: تا اواخر شهریور در شهرستان سرایان فقط ۱۳۲ مورد مثبت و یک فوتی گزارش شده بود اما تا اوایل هفته جاری ۳۷۲ تست مثبت کرونا در این شهرستان اعلام و ۱۲ مورد فوتی گزارش شده است.

به گفته رییس شبکه بهداشت و درمان خمیر هرمزگان سن ابتلا به کرونا دراین شهرستان ۳۰تا ۳۱سال است که برای جمعیت مولد بسیار خطرناک است.

دکترمعصومه شکری زاده افزود: همچنین ۴۸ درصد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا را بانوان و ۵۲ درصد نیز آقایان تشکیل می دهند و به طور کلی رعایت پروتکل ها توسط مردم در برخی از اماکن و صنوف از جمله نانوایی ها و پاساژها کمتر بوده است.

در بندرعباس نیز سخنگوی دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان اعلام کرده که شماربیماران کرونایی بستری طی ۲۴ساعت گذشته با جهش ناگهانی روبرو بوده و ۶۲درصد افزایش داشته است.

دکتر فاطمه نوروزیان تعداد بیماران کرونایی بستری کنونی (دوشنبه ۱۹آبان) را  ۲۴۰نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۶۱نفر در بخش مراقبت های ویژه هستند که وضعیت ۱۸بیمار مبتلا به کرونا نیز وخیم گزارش شده است.

وی ، مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا در استان طبق آمار رسمی را ۸۵۴ نفر اعلام و اضافه کرد: شهرهای بندرعباس، پارسیان، بندرلنگه،حاجی آباد و بندرخمیر در وضعیت قرمز هستند و شهر بافت در همسایگی هرمزگان(واقع در استان کرمان) که یکی از مقصدهای گردشگری مردم استان است در وضعیت سیاه قرار دارد.

همچنین رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان از سیرصعودی بیماران کرونا ابراز نگرانی کرد و گفت: شمار مبتلایان به کرونا در سیستان‌وبلوچستان با سیر صعودی به ۱۸ هزار و ۴۵۷ نفر رسید.

دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری افزود:  ۲۴۹ بیمار کرونایی هم اینک در بیمارستان های سیستان‌وبلوچستان بستری و تحت درمان هستند.

از خرم آباد خبر رسیده حال ۴۹۸ بیمار کرونایی در لرستان وخیم است و در این زمینه سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۴۹۸ بیمار مبتلا به کرونا با شرایط وخیم در بیمارستان‌های این استان بستری هستند.

مریم کوشکی افزود: از ابتدای شیوع بیماری کووید ۱۹ تا ۱۷ آبان، ۱۲۷ هزار و ۴۱۹ نمونه مشکوک کرونا به آزمایشگاه‌های استان ارسال و پاسخ حدود ۱۲۲ هزارمورد اعلام شده است. تاکنون ابتلای قطعی ۴۵ هزار و ۱۹۰ شهروند لرستانی به ویروس کرونا تایید شده است که از این تعداد ۹۱۷ نفر نیز جان باخته اند.

به گفته فرماندار دشتستان استان بوشهر از ابتدای شیوع ویروس کرونا در این شهرستان تاکنون سه هزار و ۳۲۷ بیمار مثبت شناسایی و از این شمار ۲۲۳ تن فوت شده‌اند.

 فتح الله نوروزی افزود: یکی از معضلات شهر برازجان در وضعیت بحران کرونا را عرضه و مصرف قلیان در پارک‌های شهری عنوان کرد و خواستار جمع‌آوری آنی آنها شد.

"تعطیلی نیمه وقت و بغض دوباره اصناف مشهد" عنوان گزارشی از مشهد که در آن آمده است :کرونا همچنان در کشور می‌تازد و آمار مرگ و میر روزانه آن به بیش از ۴۰۰ نفر رسیده است، رشد روزانه آمار، صاحبان صنوف را نگران‌تر و دغدغه مندتر از گذشته و قصه غصه آنان از گرانی‌ها، کسادی بازار و تعطیلی‌های اجباری را دردناکتر کرده است.

کرج امروز گزارشی با عنوان "موج مهر ماندگار با اهدای تبلت به دانش آموزان البرزی" منتشر کرده که آورده است: یکی از دغدغه های معلمان البرز، عدم دسترسی فرزندان دانش آموز خانواده های کم توان مالی به آموزش در شبکه آموزشی شاد است که به همین دلیل موج مهر ماندگار برای تهیه و اهدای تبلت و دیگر اقلام هوشمند آموزشی به این گروه از دانش آموزان با کمک فرهنگیان و خیرین در این استان به راه افتاده است.

"چرا پروتکل‌های بهداشتی پمپ‌بنزین‌های مازندران اجرایی نمی‌شود؟" عنوان گزارشی از ساری است که نوشته است : پمپ‌بنزین‌ها از نگاه کارشناسان بهداشتی یکی از مهم‌ترین اماکن با خطر بالای شیوع ویروس کرونا به شمار می‌روند ، ولی اجرای پروتکل‌های بهداشتی در این اماکن بویژه در مازندران طی ۹ ماه گذشته همواره با اما و اگرهایی همراه بوده و بیشتر مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا در آنجا یا اصلا اجرا نشده و یا به صورت ناقص اجرایی شده است.

 

آمار بستری‌شدگان کرونا در کرمانشاه به هزار و ۲۰۱ نفر رسید

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته ۱۴۳ مورد بیمار مثبت بستری و ۳۵۰ بیمار مثبت سرپایی در استان شناسایی شدند، گفت: هم اکنون هزار و ۲۰۱ بیمار کرونایی در مراکز درمانی بستری هستند.

«مهدی محمدی» روز دوشنبه همچنین تعداد موارد فوت با ابتلای قطعی در ۲۴ ساعت گذشته در استان را  ۱۳ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۶ نفر در شهرستان کرمانشاه، چهار نفر در شهرستان پاوه، ۲ نفر شهرستان روانسر و یک نفر در شهرستان صحنه جان خود را از دست دادند. 

به گفته او، از ابتدای اپیدمی تاکنون در مجموع ۹۸۱ نفر براثر ابتلای قطعی به کرونا جان خود را از دست دادند. 

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۹۱ بیمار جدید با علایم بیماری کرونا در استان بستری و ۲۷۹ نفر از بیمارستان پس از بهبودی ترخیص شدند.

محمدی افزود: از ابتدای اپیدمی تاکنون ۱۹ هزار و ۵۵۵ بیمار با علایم بیماری کرونا در استان بستری و ۱۷ هزار و ۳۸۶ نفر نیز پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

 

۴۵۱ نفر از کادر درمان استان مرکزی به بیماری کووید- ۱۹ مبتلا شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۴۵۱ نفر از کادر درمان استان مرکزی شامل پرستار، پزشک و بهیار از شیوع ویروس کرونا تا کنون به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند.

دکتر«محمد جمالیان»  شامگاه دوشنبه در صحن علنی شورای اسلامی شهر اراک افزود: خروج نیروها از گردونه ارایه خدمات درمانی، فشار مضاعفی به همکاران وارد می‌کند که این روند در طول چندماه اخیر بسیار شدید شده است.

وی اظهار داشت: سن فوت افراد بر اثر کرونا در استان کاهش یافته و اگر در گذشته این رقم ۷۰ سال بود اکنون به ۶۰ رسیده و در مدت زمان نه چندان دوری به کمتر از ۵۰ سال خواهد رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که در ماه آتی شمار جان باختگان کرونا در استان افزایش می‌یابد.

دکتر جمالیان افزود: علت اینکه ما در جلوگیری از بیماری کرونا موفق نیستیم، انجام نشدن دقیق قرنطینه است که باید به این دستور بهداشتی بیش از گذشته توجه شود.

وی اظهار داشت: در آینده نه چندان دور، استان تخت بیمارستانی برای بستری بیماران نخواهد داشت  و دانشگاه مجبور است بیماران را روی زمین و بدون کادر درمان و تجهیزات نگهداری کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هدف از این سخنان سیاه نمایی نیست ولی به عنوان متولی بخش درمان می‌گویم در سه هفته آینده چه اتفاقی خواهد افتاد و باید برای آن چاره اندیشی شود.

دکتر جمالیان افزود: طبق مصوبه ستاد ملی کرونا باید ساعت ۶ عصر امروز صنوف تعطیل شوند اما این مهم اتفاق نمی‌افتد چون همچنان صنوف رده سه و چهار فعال هستند.

وی اظهار داشت: همچنان مراسم عروسی، عزا و دورهمی‌های خانوادگی برقرار است و هیچ راهی جز قرنطینه و اجرای صحیح پروتکل‌های بهداشتی نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تعطیلی جدی آرایشگاههای زنانه و تالارهای پذیرایی ۵۰ درصد مشکلات را حل می‌کند که باید برای این امر،  حرکت جدی صورت گیرد.

دکتر جمالیان افزود: اگر جان عزیزانمان را در یک کفه و منافع اقتصادی را در یک کفه بگذاریم هرکفه که سنگین‌تر است را باید در اولویت قرار گیرد.

وی اظهار داشت: ساماندهی آرامستان، فروشگاه ها، گندزایی بانکها و معابر، مدیریت پسماند و مشارکت در اعمال محدودیت‌ها از خواسته‌های دانشگاه علوم پزشکی از شورا است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: اکنون ظرفیت اکسیژن بیمارستان‌های استان به سه برابر افزایش یافته اما جوابگو نیست و  افت اکسیژن ایجاد شده و حتی با خرید دستگاه به مبلغ ۱۲۰ میلیارد ریال جوابگو نیست.

کم توجهی صنایع بزرگ استان به مسئولیت اجتماعی در مقابله با کرونا

فرماندار اراک نیز در این نشست از کم توجهی صنایع بزرگ استان نسبت به مسئولیت اجتماعی در مقابله با کرونا انتقاد کرد گفت: لازم است صنایع و واحدهای تولیدی برجسته استان با دانشگاه علوم پزشکی همکاری کنند.

«حسین بختیاری» افزود: همه ادارات کل و واحدهای صنعتی باید طبق اصل ۱۰۰ قانون اساسی به شورای شهر پاسخگو باشند و هر مدیرکلی که دعوت کمک شورا را اجابت نکند از سوی فرمانداری اراک مورد بازخواست قرار می‌گیرد.

وی اظهار داشت: ۸۵ درصد مردم در اراک از ماسک استفاده می‌کنند و ۱۵ درصد نسبت به استفاده از این پوشش کم توجه هستند که باید با این افراد برخورد قانونی صورت گیرد.

فرماندار اراک گفت: سازمانها، ادارت و نهادهای دولتی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‍‌کنند اما تجمعات غیر رسمی نگران کننده است چون عامل شیوع اصلی بیماری هستند.

بختیاری افزود: برگزاری عروسی در باغ‌ها و تالارها موجب شده تا شمار بستری و آلودگی در خانواده‌ها افزایش چشمگیری پیدا کند.

وی اظهار داشت: پیشگیری اولویت اصلی در مقابله با ویروس کرونا است و باید در این خصوص دورهمی‌های خانوادگی حذف شود.

فرماندار اراک گفت: ظلم به افراد سالمند است که فرزندان در شرایط کنونی به دیدار آنان می روند زیرا ملاقات با این افراد امکام بیماری را  افزایش می‌دهد.

همکاری شورای اسلامی و شهرداری اراک در مقابله با کرونا

شهردار اراک نیز گفت: شواری اسلامی و شهرداری اراک به عنوان مدیریت شهر از اسفندماه گذشته برای مقابله با ویروس کرونا به میدان آمده است.

«محمدعلی شفیعی» افزود: شهرداری اراک ۳۰ میلیارد ریال وسایل ضدعفونی برای جلوگیری از انتشار بیماری خریداری کرده است.

وی اظهار داشت: شهرداری ۳۶۰ مسئولیت شهری را برعهده دارد و در زمان انتشار بیماری همکاری داشته و در دو مرحله کمک مومنانه مشارکت کرده است.

شهردار اراک گفت: شهرداری امکان توسعه وسایل حمل و نقل عمومی را ندارد و اکنون ۳۰ دستگاه اتوبوس مستهلک دارد که چهار دستگاه را تعمیر و برای «مهرشهر و مرزیجران» در نظر گرفته است.

 

۱۱۸ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان مرکزی بستری شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت: ۱۱۸ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان‌های استان مرکزی برای درمان تخصصی بستری شدند.

دکتر «محمد جمالیان» روز دوشنبه افزود: بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی ۴۷۹مورد جدید ابتلا در ۲۴ ساعت گذشته در استان مرکزی شناسایی شدند که  روند معالجه ۳۶۱ نفراز آنان  به صوررت سرپایی بوده  و تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه هستند.

وی اظهار داشت: ۲۰ نفر نیز در بازه زمانی یاد شده در استان براثر ویروس کرونا جان باختند و شمار جان باختگان استان به یک هزار و ۱۷ نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت:۲۶ هزار و ۶۵۲ نفر  از شیوع ویروس کرونا تا کنون  در ۱۲ شهرستان استان به بیماری کرونا مبتلا شدند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.