بارش های باران در غرب و جنوب غربی کشور از عصر روز گذشته آغاز شده است.

به گزارش جماران، پیش بینی ها حاکی از احتمال جاری شدن سیلاب در برخی استان های کشور از جمله خوزستان، لرستان، غرب اصفهان و چهارمحال و بختیاری است.

آخرین اخبار مربوط به این بارش ها را می توانید در تایم لاین زیر که به صورت لحظه به لحظه به روز رسانی می شود را دنبال کنید.

  • شکستن سیل بندها در دشت آزادگان صحت ندارد

    فرماندار دشت آزادگان گفت: شکستن سیل بندها در دشت آزادگان صحت ندارد و زهکش‌های کشاورزی در ۲ روستای این شهرستان ترمیم شدند./باشگاه خبرنگاران

     

  • خسارت ۲۵ میلیاردی سیل به زیرساخت‌های آبرسانی روستایی لرستان

    مدیرعامل شرکت آبفار لرستان:

     دو و نیم میلیارد تومان خسارت به زیرساخت‌های آبرسانی روستایی لرستان خسارت را شاهد بودیم.

    با وقوع سیل در استان در مجموع آب ۷۶ روستای لرستان قطع شد.

    از مجموع این خسارات تنها ۲۰ میلیارد تومان به شرکت آبفار لرستان اختصاص پیدا کرده است.

     

  • هزار میلیارد تومان خسارت سیل به راه‌های استان لرستان

    معاون برنامه ریزی سازمان راهداری از خسارت ۱۰۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه های استان لرستان خبر داد و گفت: ماشین آلات راهداری ۶ استان برای بازگشایی راه ها در حال انتقال به لرستان هستند./ تسنیم


     

  • سیل ۱۱ میلیارد ریال به تاسیسات برق دلفان خسارت زد

    رییس اداره توزیع برق دلفان:

    با تخریب شبکه های توزیع، برق ۱۰ روستا در مناطق میربگ و کاکاوند و اولادقباد قطع گردید که با تلاش ماموران برق دلفان پس از فروکش کردن سیلاب شبکه های تخریب شده بازسازی و ترمیم شدند.

    سیل اخیر ۱۱ میلیارد ریال به تاسیسات و شبکه های توزیع برق این شهرستان خسارت زد./ ایرنا

     

  • آخرین جزییات از امدادرسانی هلال احمر در سیل لرستان/تخلیه ۱۹۸ منزل مسکونی

    مدیرعامل هلال احمر لرستان:

    ۷۱ تیم عملیاتی به مناطق متاثر از سیل اعزام شدند.

    از ۱۰۴روستا در استان به ۱۶۴۶ نفر امدادرسانی شده که از این تعداد۵۹۲ نفر اسکان و ۳۵ نفر به مناطق امن انتقال داده شد، همچنین تعداد ۱۹۸ منزل مسکونی تخلیه شده اند.

    چادر، پتو، حبوبات، پک یک ماهه، ۷۲ساعته و ۲۴ساعته و ... تاکنون بین هم سیل‌زدگان توزیع شد و امدادرسانی همچنان ادامه دارد./ ردنیوز

     

  • زیرساخت های عشایری ایلام در سیلاب ۲۱ میلیارد ریال خسارت دید

    مدیرکل امور عشایر ایلام گفت: ۲۱ میلیارد ریال طبق برآوردهای اولیه به زیرساخت های عشایری استان خسارت ناشی از سیلاب وارد شد./ ایرنا

  • گاز شهر معمولان وصل شد

    سرپرست شرکت گاز لرستان گفت: گاز شهر سیل‌زده" معمولان" در شهرستان پلدختر که بر اثر بروز سیل اخیر قطع شده بود بامداد پنجشنبه با تلاش نیروهای این شرکت وصل شد./ ایرنا

  • آب شرب ۶۰روستا لرستان وصل شد

    مدیرعامل شرکت آبفار لرستان گفت: آب شرب ۶۰ روستا در این استان که براثر سیل قطع شده بود تاکنون وصل شده است.

    علیرضا کاکاوند روز پنجشنبه اظهار داشت: در جریان سیل اخیر آب شرب ۷۶ روستا لرستان قطع شد که تاکنون مشکل دسترسی به آب اشامیدنی ۶۰ روستا برطرف شده است.

    به گفته وی  ۱۶ روستای دیگر در این استان به علت نداشتن راه دسترسی همچنان بدون آب شرب هستند./ ایرنا

  • وضعیت سفید لرستان پس از سیل

    تدابیر اندیشیده شده دولت در لرستان پس از هشدارهای سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع سیل باعث شد تا این استان از آزمونی سخت سربلند بیرون آید.

    زمانی که سازمان هواشناسی اعلام کرد سیل راهی لرستان می شود همگان باور داشتند قصه تلخ فروردین ماه و غافلگیری مردم این بار در اسفندماه اتفاق خواهد افتاد اما پایان خوش سال برای لرستان رقم خورد.

    باتوجه به شرایط شهرستان پلدختر پس از سیل فروردین ماه و هشدارهای هواشناسی مبنی بر بارش های قوی و سیل آسا در لرستان، مردم انتظار داشتند خسارات این سیل بازهم گریبان پلدختر را بگیرد اما با تدابیر اندیشیده شده دولت همچنین اخطارهای به موقع برای ترک منازل باعث شد هیچگونه خساراتی به این شهرستان وارد نشود.

    بازسازی دیواره ساحلی و ایجاد یک دیواره هدفمند با مهندسی سازه ای قابل توجه در شهر پلدختر توانست موج سهمگین سیلاب را در وسط شهر پلدختر به خوبی کنترل و سپس به خروجی شهر هدایت کند.

    نقش دیواره ساحلی ساخته شده در مدیریت سیلاب مثبت ارزیابی می شود، آب در ورودی رودخانه به شهر پلدختر در ضلع شرقی و غربی کنترل و هدایت شده و از امواج سهمگین سیلابی جلوگیری کرده و از ورود آن به شهر ممانعت کرد.همچنین در خرم آباد مردم مناطق ساحلی خرم رود هم منازل خود را ترک کرده اما به دلیل تحت کنترل بودن شرایط، خوشبختانه لرستان از این آزمون سربلند خارج شد.

    بارش های سیل آسا از دوشنبه تا ظهر چهارشنبه در استان جریان داشت و بر اثر آن راه بیش از ۱۵۰ روستای استان قطع شده  که تلاش برای بازگشایی آن پس از فروکش شدن سیلاب همچنان ادامه دارد./ ایرنا

  • رئیس دفتر رئیس‌جمهور:

    دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها برای کمک به لرستان وارد عمل شوند

    رئیس دفتر رئیس‌جمهور در خصوص کمک سایر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها به لرستان دستور اکید صادر کرد.

    دکتر واعظی طی تماس تلفنی با دکتر خادمی استاندار لرستان، وضعیت استان طی بارش‌های چند روز اخیر را در قالب گزارشی جویا شد.

    در ابتدای این گزارش استاندار لرستان تشکیل ستادهای بحران در استان در اولین فرصت، استقرار ۴۰۰ اکیپ در قالب نیروهای امدادی در نقاط خطرپذیر، تهیه مایحتاج مردم، ایجاد کمپ‌های اسکان و جابجایی مردم از نقاط حادثه‌خیز را از جمله اقدامات پیشگیرانه در استان مطرح کرد.

    دکتر خادمی همچنین در این گزارش افزود: خساراتی ناشی از بارش‌های دو روز اخیر بر زیرساخت‌های لرستان وارد شده که منجر به تخریب راه‌های ارتباطی، پل‌ها و منازل مسکونی در برخی از شهرستان‌ها شده است.

    وی خاطرنشان کرد: بخشی از عملیات زیرساختی در استان که پس از سیل فروردین‌ماه جاری انجام گرفته بود به دلیل ناتمام ماندن برخی پروژه‌ها و بارش‌های این چند روز دچار آسیب‌های جدی شده است که گزارش جامع و کامل از میزان خسارات، طی ارزیابی نهایی تهیه و ارائه خواهد شد.

    در پایان این گفتگو دکتر واعظی مطرح کرد: به‌منظور کمک‌رسانی و امداد به نقاط حادثه دیده از بارش‌های این چند روز، حضور دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها در لرستان و بسیج امکانات برای رفع مشکلات مردم لرستان در اسرع وقت انجام شود.

  • سیلاب اواخر امشب یا فردا به خوزستان می‌رسد

    سازمان آب و برق خوزستان:

    انتظار داریم اواخر امشب یا فردا سیلاب لرستان به خوزستان برسد.

    در بارش‌هایی که در ۴۸ ساعت گذشته تاکنون رخ داده است، شاهد افزایش چشمگیر ورودی آب به حوضه‌های کارون، کرخه، دز و مارون هستیم./ خبرگزاری صدا و سیما

     

  • خسارت 1100 میلیارد تومانی سیل به لرستان/ امدادرسانی به ۶۹۱ نفر

    لرستان سیل در چند روز اخیر در لرستان خسارات زیادی به روستاها و پل‌های استان زده است. آبگرفتگی شهرها و روستاها هم‌چنان ادامه دارد. امدادرسانی به مردم این استان نیز در جریان است.

    سیلاب اخیر می‌توانست به فاجعه‌ای منجر شود، اما تدبیر شد

    محمد شریفی‌مقدم، شهردار خرم‌آباد گفت: این سیلاب کم‌سابقه در صورت هرگونه بی‌تدبیری می‌توانست به حادثه و فاجعه‌ای جبران‌ناپذیر منجر شود.

    وی گفت: با اقدامات انجام شده در نقاط حادثه‌خیز و ترمیم خرابی‌های سیل گذشته و اصلاح نقاط ضعف، خوشبختانه مشکل خاصی به وجود نیامد و خبری از طغیان آب و آسیب به تاسیسات شهری و معابر و منازل مردم نبود.

    امدادرسانی به ۶۹۱ نفر در سیل لرستان

    رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به ۶۹۱ نفر در سیلاب لرستان خبر داد.

    مرتضی سلیمی در تشریح اقدامات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در مقابله با سیلاب لرستان، گفت:۲۷۱ نیروی امدادی در قالب ۶۷ تیم عملیاتی از زمان شروع بارش‌ها و جاری‌شدن سیلاب در استان سیستان و بلوچستان در آماده‌باش هستند که این افراد به ۶۹۱ نفر از ۱۵۵ خانوار در ۵۱ روستا امدادرسانی‌کرد و ۹ تن را نیز به مناطق امن انتقال داده‌اند.  همچنین از ۴۳ خانه نیز عملیات تخلیه آب انجام شده است.

    وی آماده سازی طرح عملیاتی نحوه مقابله با سیلاب، استقرار نماینده سازمان امداد و نجات در لرستان، اعزام تیم جست و جو و نجات در سیلاب از استان همدان به شهرستان پلدختر، پیش بینی ٨٥ نقطه جهت اسکان اضطراری، استقرار بالگردهای امدادی در سطح استان و استان های معین، تقویت و شارژ انبارهای امدادی شعب و فراخوان تیم های نجات در آب های خروشان فدراسیون قایقرانی و استقرار در پلدختر را از جمله اقدامات جمعیت هلال احمر در استان لرستان برشمرد و گفت:‌ ۴۰ دستگاه خودروی عملیاتی برای کمک به هموطنان در اختیار نیروهای امدادی هلال احمر قرار گرفته است.

    1100 میلیارد تومان به لرستان خسارت وارد شده است

    ‌معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: ۱۱۰۰ میلیارد تومان به استان خسارت وارد شده که ۶۰۰ میلیارد آن در بخش راه‌ها بوده است.

    گودرز امیری با اشاره به آخرین اقدامات استان در بحث سیل،  اظهار کرد: در این سیل پیشگیری با اطلاع رسانی خوب رسانه‌ها مردم اموال خود را از محل آسیب جابجا کردند.

    وی گفت: از قبل اردوگاه‌هایی برای اسکان اضطراری لحاظ شده بود و مردمی که منازلشان آسیب دیدند در این مکان‌ها استقرار یافتند.

    امیری بیان کرد: ۴۰۰ اکیپ خدماتی و امداد رسان در بخش‌ها،  روستاها و نقاط خطر پذیر حضور دارند تا امدادرسانی و خدمات رسانی را به سیل‌زدگان انجام شود.  

    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان اظهار کرد: اقلام مورد نیاز و مواد غذایی در انبارهای هلال احمر در نقاط مختلف و حساس دپو شدند.

    امیری گفت: خوشبختانه در استان مشکل خاصی وجود ندارد؛ خسارت وارد شده دقیق نیست و نیاز به ارزیابی دقیق و برآورد علمی دارد .

    معاون استاندار یادآور شد: آنچه به ما گزارش شده این است که ۱۱۰۰ میلیارد تومان به استان خسارت وارد شده که ۶۰۰ میلیارد آن در بخش راه‌ها بوده است.

    خسارت سیل به راه‌های لرستان بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد پیش‌بینی می‌شود

    ‌معاون سازمان راهداری کشور گفت: خسارت وارد شده سیل چند روز اخیر به راه‌های لرستان بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان پیش بینی می‌شود.

    خداداد مقبلی اظهار کرد: همانگونه که قبلا پیش‌بینی شده بود بارش باران در لرستان از ظهر روز دوشنبه آغاز و دیروز و شب گذشته شدت بارش‌ها افزایش پیدا کرد.

    وی ادامه داد: شدت این بارش‌ها منجر به طغیان رودخانه و سیلاب شد.

    مقبلی با بیان اینکه سطح آب رودخانه کشکان بسیار بالاست،  افزود: متاسفانه سیلاب در رودخانه کشکان منجر به تخریب پل‌های موجود در مسیر رودخانه شد.

    وی گفت: در مجموع هشت دستگاه از پل‌های استان دچار خسارت شد که یکی از پل‌های فلزی که جدیدا نصب کرده بودیم نیزتخریب شد.

    معاون سازمان راهداری کشور افزود:  با اطلاع رسانی در لرستان ۴۰۰ نفر  راهدار در قالب ۴۰ اکیپ راهداری  با ۲۸۸ دستگاه  مستقر کردیم و آنان توانستند به موقع راههایی که بدلیل بارش،  رانش و ریزش مسدود شده بودند را بازگشایی کنند.

    وی اضافه کرد:  با بارش‌های شدید در استان ۲۵۸ نقطه ریزش ورانش گزارش شده که منجر به انسداد راههای استان شده بودند.

    مقبلی عنوان کرد:  با امکانات و ماشین ‌آلات راهداری خوشبختانه  بیش از ۹۵ درصد از ریزش‌ها را رفع کردیم.

    این مسئول بیان کرد: ۱۳۴ نقطه از مسیرهای استان دچار آبگرفتگی و قطع ارتباط شده  که در حال بازگشایی است.

    مقبلی با بیان اینکه در مجموع ۲۴۳راه روستایی استان قطع شده است،  گفت: با امکاناتی که در استان داریم منتظریم برخی ازمسیرها با فروکش آب بازگشایی شوند.

    وی بیان کرد: راه‌های اصلی استان بجز محور اصلی خرم‌آباد-پلدختر باز هستند،  این محور را در حاشیه رودخانه کشکان برای ایمنی بیشتر مسدود کردیم و راه جایگزین آن آزاد راه خرم‌زال است.

    معاون سازمان راهداری کشور ادامه داد اعتبارات  در شهریور ماه ابلاغ شد و با توجه به اینکه مسیر ها  نیاز به انجام مطالعات داشت و مسیر پلدختر خرم آباد کامل بازسازی شد  وآسفالت مجدد انجام شد اما با توجه به قرارگیری  جاده در کنار رودخانه  دیواره حفاظتی تخریب شد و ساخت دیواره‌های حفاظتی زمانبر است تا بتوانیم جاده  را در مقابل سیلاب‌ها ایمن کنیم.

    مقبلی گفت:  پیش بینی می‌کنیم خسارت وارد شده سیل چند روز اخیر به راههای لرستان بین  ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان باشد ،  کارشناسانان  در منطقه برای ارزیابی خسارت بویژه در راههای  روستایی،  ابنیه وفنی  حضور دارند.

    دبی رودخانه کشکان لرستان کاهش یافت

    ‌فرماندار پلدختر گفت: هم‌اکنون وضعیت شهر پلدختر عادی شده و از شدت بارش‌ها کاسته و دبی رودخانه کشکان نیز کاهش یافته است.

    حسن رضاییان  در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جاده پلدختر - خرم آباد بر اثر سیل و ریزش کوه در چند نقطه تخریب و مسدود شده است.

    وی افزود: جاده پلدختر - اسلام آباد غرب و پلدختر - اندیمشک نیز به علت طغیان رودخانه کشکان مسدود و تردد خودروهای سبک وسنگین در آن امکان پذیر نیست.

    فرماندار پلدختر بیان کرد: راه‌های ارتباطی ۶ روستای بخش مرکزی و ۲۵ روستای بخش معمولان بر اثر سیلاب قطع شده است.

    وی اضافه کرد: دبی آب رودخانه کشکان از ۶۰۰ متر مکعب در ثانیه به یک هزار و ۹۰۰ متر مکعب رسیده است.

    رضاییان یادآورشد: هم اکنون وضعیت شهر پلدختر عادی و از شدت بارش ها کاسته و آب رودخانه در حال فروکش شدن است.

    وی افزود: آب،   برق،   گاز و خطوط تلفن همراه شهر پلدختر وصل و تمهیدات لازم برای مقابله با خسارات ناشی از سیل احتمالی اندیشیده شده است.

    فرماندار پلدختر گفت: پل‌های بابازید،‌ چم شهران و کلات زیوه دار بر اثر بارش های اخیر تخریب شده و پل ارتباطی روستای امیرانکوشکی به زیر آب رفته است.

    وی با بیان اینکه هفت تیم مخابرات شهرستان پلدختر در حال آماده‌باش قرار دارند و تدابیری اندیشیده شده که خطوط ارتباطی قطع  نخواهد شد، ‌خاطرنشان کرد: مکان‌هایی برای اسکان ساکنان حاشیه رودخانه کشکان در شهرهای پلدختر ومعمولان پیش‌بینی، ‌تدارک و تامین شده و در این زمینه اطلاع رسانی شده تا افراد در معرض خطر سیل در آنجا اسکان یابند.

    بخشی از واحدهای تجاری و مسکونی نورآباد دچار خسارت شدند

    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: بخشی از واحدهای تجاری و مسکونی نورآباد دچار خسارت شدند.

    گودرز امیری با اشاره به آخرین اقدامات استان در بحث سیل،  اظهار کرد: مجموع بارش در شهر نورآباد بیش ازحد معمول بود و ظرفیت رودخانه‌های آن گنجایش این روان‌آبها را نداشته است.

    وی ادامه داد: بخشی از آب وارد شهر نورآباد شده و به واحدهای تجاری و مسکونی آن خسارت وارد کرده است.  

    معاون استاندار لرستان بیان کرد: بخشی از خسارات این سیل بخاطر بازسازی موقتی تخریب‌های سیل گذشته بود.

    امیری اضافه کرد: به دلیل کمبود اعتبار و محدودیت زمان بازسازی دائمی صورت نگرفته است.

    وی خاطرنشان کرد: از امروز دستگاه‌های اجرایی استان به دنبال رفع مشکلات، جبران خسارات و پیگیری امور مردم هستند.

    معاون استاندار گفت: هنوز میزان خسارات مشخص نیست.

    بارش بیش از ۱۱۰ میلیمتری باران در لرستان

    مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: بیشترین میانگین بارش سامانه اخیر در نورآباد و کمترین در الیگودرز به ثبت رسیده است.

    بهروز مرادپور اظهار کرد: میانگین بارندگی‌های استان در ۵۱ ساعت گذشته به ۱۱۰.۵ میلیمتر رسیده است.

    وی ادامه داد: بیشترین بارش در نورآباد با میانگین ۱۴۶.۴ میلیمتر و کمترین بارش در الیگودرز با ۷۰.۱ میلیمتر بوده است.

    مرادپور افزود: همچنین در دورود ۱۳۵.۸ میلیمتر، الشتر ۱۲۸.۴، بروجرد ۱۲۱.۱، سراب دوره ۱۱۴.۴، کوهدشت ۱۱۰.۸، رومشکان ۱۰۸.۵، خرم‌آباد ۹۷.۴،  ازنا ۹۷.۱ و پلدختر ۸۵.۱ میلیمتر بارش ثبت شده است.

    مدیر کل هواشناسی لرستان گفت: میانگین بارش استان در سال زراعی ۹۸-۹۷ تاکنون ۵۰۸.۱ میلیمتر است.

    تاکنون خسارتی از سیلاب به بخش کشاورزی لرستان گزارش نشده است

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: تاکنون خسارتی از سیلاب به بخش کشاورزی گزارش نشده است.

    ‌عبدالرضا بازدار اظهار کرد: تاکنون خسارتی از سیلاب‌ به بهره برداران کشاورزی‌ به ما گزارش نشده است.

    وی ادامه داد: به تمامی شهرستان‌ها اعلام کرده‌ایم که هرگونه خسارت وارده را اعلام کنند تا در صورت آسیب‌های احتمالی به تاسیسات کشاورزی، باغات، مزارع و ... برآورد کلی داشته باشیم.

    بازدار گفت: چون جاده و راه دسترسی به برخی روستاها قطع شده است، تا فردا امکان محاسبه خسارت‌ها نیست.

    بخش زیادی از اراضی کشاورزی در بروجرد و دورود زیر آب رفتند

    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: بخش زیادی از اراضی کشاورزی در شهرستان‌های بروجرد و دورود زیر آب رفتند.

    گودرز امیری با اشاره به آخرین اقدامات استان در بحث سیل، اظهار کرد: ۳۰ روستای استان بر اثر بروز سیل دچار رانش شدند.

    معاون استاندار لرستان عنوان کرد: تعدادی از زیرساخت‌های روستایی استان مثل پل، جدول و جوی آب نیز تخریب شدند.

    وی بیان کرد: میزان دقیق خسارات فعلا مشخص نیست.

    اعلام آمادگی ارتش برای کمک به سیل‌زدگان خوزستان و لرستان

    فرمانده قرارگاه منطقه جنوب غرب ارتش با اشاره به احتمال وقوع سیل در استان‌های خوزستان و لرستان گفت: به یگان‌های سرزمینی آن منطقه آماده باش کامل دادیم و دستور همکاری کامل با ستاد بحران به آنها داده شده است.

    به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم حمزه بیدادی، فرمانده قرارگاه منطقه جنوب غرب ارتش در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همه یگان‌های ارتش مستقر در خوزستان و لرستان با همه امکانات و ظرفیت آماده خدمت رسانی هستند.

    وی با بیان اینکه ارتش به صورت کامل آماده همکاری با ستاد بحران این دو استان است، گفت: هرکجا که لازم باشد و از ما بخواهند در مناطق گرفتار سیل حاضر می‌شویم و خدمت رسانی می‌کنیم.

    فرمانده قرارگاه منطقه جنوب غرب ارتش با اشاره به خدمات ارتش به مردم خوزستان و لرستان در سیل اخیر افزود: ما هم از مردم می‌خواهیم به تذکرات ستاد بحران توجه و برای ارائه خدمات بهتر با مسؤولان مربوطه همکاری کنند.

    وی با اشاره به احتمال وقوع سیل در استان‌های خوزستان و لرستان گفت: به یگان‌های سرزمینی آن منطقه آماده باش کامل دادیم و دستور همکاری کامل با ستاد بحران به آنها داده شده است.

    امروز سامانه سیل‌آسا از لرستان خارج می‌شود

    مدیر کل هواشناسی لرستان از خروج تدریجی سامانه بارشی قوی خبر داد.

    بهروز مرادپور اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های هواشناسی، در ساعات بعدازظهر امروز به تدریج سامانه بارشی از جو استان خارج می‌شود.

    وی ادامه داد: با توجه به تراکم ابرها و رطوبت سطح زمین انتظار داریم ناپایداری‌های جوی(بارش باران و برف) تا ساعاتی از شب در مناطق جنوب شرقی و تا حدودی شرق استان ادامه داشته باشد.

    مرادپور افزود: در سایر نقاط تا ساعات بعدازظهر بارش پراکنده باران و در ارتفاعات مرکز و مناطق سردسیر شمالی رگبار برف پیش‌بینی می‌شود.

    مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: از فردا تا روز شنبه آسمان استان آرام و پایدار است اما در ساعات بعدازظهر پوشش ابر و وزش باد پدیده‌های غالب جو منطقه هستند.

    وی اضافه کرد: همچنین در ساعاتی از روز یکشنبه علاوه بر پوشش ابر، در مناطقی از شمال و جنوب شرق استان بارش پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود.

    مرادپور گفت: دماهای کمینه  تا ۲۴ ساعت آینده بین ۳ تا ۶ درجه  کاهش می‌یابند.

    ۳۰ روستای لرستان دچار رانش شدند

    ‌معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: ۳۰ روستای استان دچار رانش شدند.

    گودرز امیری با اشاره به آخرین اقدامات استان در بحث سیل،  اظهار کرد: محور اصلی خرم‌آباد-دلفان در دو نقطه قطع شده است.

    وی ادامه داد: ۳۰ روستای استان بر اثر بروز سیل دچار رانش شدند.

    امیری اضافه کرد: همچنین آزادراه خرم‌آباد-اندیمشک در چند نقطه دچار رانش شده که با اکیپ‌ها و دستگاه‌های راهسازی مشغول خاکبرداری و بازسازی مسیر هستند.

    قطع ارتباط ۳۷ روستا / ملک‌آباد در محاصره سیل

    ‌فرماندار سلسله گفت: راه ارتباطی ۳۷ روستا در این شهرستان قطع شده و روستای ملک‌آباد در محاصره کامل سیل است.

    شریف خسروی افزود: در کیلومتر ۶ جاده الشتر- بیرانشهر، سنگ های بزرگ زیر پل‌ها را گرفته‌اند و آبگرفتگی رخ داده است.

    خسروی با اشاره به این‌که در فیروزآباد و الشتر مشکلی نداریم، عنوان کرد: خروجی دبی آب در ابتدای کشکان که دوآب و پل کاکارضا در آن با هم ترکیب می‌شوند، ۹۰۰ مترمکعب بر ثانیه است.

    ۳۰ کیلومتر از جاده پلدختر- خرم‌آباد زیر آب رفته است

    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: ۳۰ کیلومتر از جاده پلدختر-خرم‌آباد زیر آب رفته است.

    گودرز امیری با اشاره به آخرین اقدامات استان در بحث سیل اظهار کرد: متاسفانه سیل خرابی به بار آورده اما بازسازی‌ها را مجددا انجام خواهیم داد.

    وی ادامه داد: البته در حال حاضر سیل خوب در استان مدیریت شده و چنانچه در فروردین ماه گذشته این گونه مدیریت ‌بحران می‌شد، کمتر با مشکلاتی مواجه می‌شدیم.

    امیری گفت: ۳۵۰ روستا قطع ارتباط شده و ۳۰ کیلومتر از جاده پلدختر-خرم‌آباد زیر آب رفته است.

    معاون استاندار ادامه داد: قطعا این محور نیاز به مرمت و بازسازی دارد.

    امیری عنوان کرد: آب ۲۰ روستای استان نیز قطع شده است.  

    ‌روستای بروجرد دچار آبگرفتگی شده‌اند

    ‌معاون عمرانی فرمانداری بروجرد گفت: ۱۲ روستای بروجرد دچار آب‌گرفتگی شده‌اند.

    مسعود فلاح اظهار کرد: بر اثر بارش شدید باران در روز گذشته در برخی از روستاها مشکلاتی ایجاد شد.

    وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۲ روستای شهرستان دچار آب‌گرفتگی هستند و در روستای کاروانه ۵ خانه دچار آبگرفتگی شده‌اند.

    معاون فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: به دلیل طغیان رودخانه بیشترین مشکل در روستای کاروانه رخ داد که آب وارد روستا و ۵ خانه شده است.

    فلاح اضافه کرد: به زمین‌های کشاورزی شهرستان نیز خساراتی وارد شده که در حال برآورد خسارت هستیم.

    وی بیان کرد: شب گذشته به دلیل بارش زیاد آب وارد جاده جلوی دانشگاه آیت الله بروجردی (ره) شد که یک لاین جاده مسدود و تنها تردد به کندی در یک لاین دیگر صورت گرفت.

    معاون فرماندار بروجرد ادامه داد: از شب گذشته کلیه دستگاه‌ها به حالت آماده‌باش درآمده و در حال خدمت‌رسانی هستند.

    معمولان در بن بست ارتباطی قرار گرفته است

    ‌بخشدار معمولان از قطع راه ارتباطی ۲۰ روستای این بخش خبر داد.

    سید حبیب‌الله موسوی اظهار کرد: با توجه به بارش‌ها که همچنان ادامه دارد، سطح آب رودخانه کشکان مدام در حال افزایش است.

     وی ادامه داد: تاکنون آب وارد شهر معمولان‌ و روستاهای این بخش نشده است.

    موسوی بیان کرد: پل فلزی روستای چم شهران را آب برده و پل روستای دمرود افرینه هم زیر آب است.

    سرپرست بخشداری معمولان گفت: گاز این شهر روز گذشته به سبب بالا آمدن دبی رودخانه کشکان و ترکیدن لوله گاز در ورودی شهر قطع شده و همچنان قطع است.

    وی بیان کرد: راه ارتباطی ۲۰ روستای بخش معمولان قطع و ارتباط با مرکز استان و شهرستان قطع است.

    موسوی تصریح کرد: به‌طور کامل این شهر در بن بست ارتباطی قرار گرفته است.

    آب آشامیدنی ۷۱ روستای لرستان قطع شده است

    مدیر عامل شرکت آبفار لرستان گفت: آب آشامیدنی ۷۱ روستای استان قطع شده است.

    علیرضا کاکاوند در مورد آخرین وضعیت آب آشامیدنی روستاهای استان با بیان اینکه آب آشامیدنی۷۱ روستای لرستان قطع شده که از این تعداد ۴۷ مورد مربوط به پلدختر است، اظهار کرد: آب آشامیدنی اکثر این روستا بخاطر  مشکلات برق قطع شده است.

    وی ادامه داد: یک سری از روستاها نیز  بخاطر تخریب پل‌هایی که در مسیر رودخانه کشکان بودند  منجر به خسارت به لوله‌ها شده و درنتیجه آب آشامیدنی آنها قطع شده است.

    کاکاوند گفت: عمده مشکلات ما جاهایی بوده که لوله‌های انتقال آب روی پل‌ها قرار داشتند که تخریب پل‌ها آنها نیز از بین رفتند.  

    مدیر عامل شرکت آبفار لرستان بیان کرد: با وصل شبکه برق مشکل اکثر روستاهای استان مرتفع می‌شود اما در جاهایی که لوله‌ها روی پل‌ها تخریب شدند با فروکش کردن آب رودخانه می‌توان کار بازسازی را آغاز کرد.

    وی بیان کرد: از دو روز گذشته اکیپ‌های شرکت برای خدمات دهی به روستاییان با تانکرهای سیار آماده باش هستند.

    کاکاوند افزود: امیدواریم مشکل برق امروز حل شود و چنانچه این مهم مرتفع نشود فردا دیزل‌های شرکت را به منطقه می‌فرستیم.

    وی گفت: با تانکر و آب بسته بندی به این روستاییان خدمات خواهیم داد.

    خدمت رسانی ۱۰۱۳ امدادگر در سطح لرستان ‌

    ‌مدیر عامل جمعیت هلال احمر لرستان گفت: ۱۰۱۳ امدادگر در سطح استان خدمت رسانی می کنند.

    صارم رضایی اظهار کرد: ‌آبگرفتگی داریم ولی فعلا سیلی در کار نیست. در واقع شرایط تحت کنترل است و فقط راه های ارتباطی چند روستا قطع شده که در حال مدیریت آنها هستیم.

    وی افزود: در نورآباد با آبگرفتگی روبرو هستیم در این راستا کف کش، لجن کش و پمپ آب به این شهر ارسال شده است.

    رئیس جمعیت هلال احمر لرستان گفت: راه ارتباطی ۷۰ روستا قطع ‌شده‌ که شامل ۳۸ روستا در میربک جنوبی و ۲۴روستا در میربک شمالی است.

    وی گفت: در حال حاضر فقط آبگرفتگی منازل را در سطح شهر ‌شاهدیم و در همین راستا راه ارتباطی یک روستا در دورود ‌از بخش چالانچولان قطع شده که در حال رفع مشکل هستیم.

    رضایی در ادامه به توزیع اقلام امدادی در شهرستان ها اشاره کرد و گفت:‌ در ۸۵ نقطه اسکان اضطراری داشته‌ایم.

    خوشبختانه مشکلی در بحث افزایش جایگاه‌های اسکان در صورت لزوم نداریم.

    قطع راه ارتباطی ۵۴ روستا در پلدختر و معمولان

    فرماندار پلدختر با اشاره به افزایش دبی آب کشکان به ۳۲۰۰ مترمکعب در ثانیه، گفت: در معمولان راه ارتباطی ۱۵ روستا و در بخش مرکزی پلدختر راه ارتباطی ۳۹ روستا قطع شده‌است.

    حسن رضاییان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با رصد کارشناسی و عنایت خداوند تابحال مشکلی نداشتیم.

    وی با اشاره به این‌که اکثر بارندگی‌های بالادست به رودخانه کشکان ملحق می‌شوند، عنوان کرد: در حال حاضر دبی آب کشکان ۳۲۰۰ مترمکعب در ثانیه است.

    فرماندار پلدختر ادامه داد: در معمولان راه ارتباطی ۱۵ روستا و در بخش مرکزی پلدختر راه ارتباطی ۳۹ روستا قطع شده‌است.

    وی با اشاره به این‌که در بحث باران جدی که داشتیم تا الان مشکل خاصی نداشتیم و آب هم وارد شهر نشده، بیان کرد: با عنایت خدا مشکلات را پشت سر بگذاریم و بعداز ساعت ۱۳ مشکلی نداشته باشیم.

    رضاییان عنوان کرد: ما با تمام توان پای کار هستیم، در حوادث احتمال قطعی آب، برق و گاز وجود دارد در معمولان مقطعی آب قطع شد و مشکل قطعی گاز زمانی که رودخانه فروکش کند حل می‌شود.

    فرماندار پلدختر افزود: راه دسترسی به روستاهای بخش آمیران قطع شده که در این رابطه جهت کمک رسانی به این روستاها تقاضای پشتیبانی بالگرد را از هلال احمر داشتیم.

    تعداد زیادی از پل‌ها و ابنیه فنی چگنی از بین رفتند

    فرماندار چگنی گفت: در اثر بارش‌های سنگین و حجم زیاد سیلاب خیلی از پل‌ها و ابنیه فنی از بین رفت.

    قدرت‌اله ترابی‌نژاد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی سه روز گذشته تاکنون در آماده باش کامل هستیم.

    وی عنوان کرد: در اثر بارش‌های سنگین و حجم زیاد سیلاب خیلی از پل‌ها و ابنیه فنی از بین رفت.

    ترابی‌نژاد با اشاره به قطع ارتباط روستاها و همچنین قطع راه ارتباطی ویسیان به سراب دوره، بیان کرد: شاهیوند بخشی‌از جاده را سیل برده دنبال استقرار دستگاه‌های سنگین راهداری هستیم.

    فرماندار چگنی با اشاره به این‌که پل دوآب آسیب جدی دیده است، ادامه داد: ارتباط از سمت پل کشکان برقرار است و به کمک سپاه پاسداران درحال ریزش برداری هستیم که ارتباط روستاها وصل شود.

    وی ادامه داد: کل راه‌های استان آسیب دیده‌اند و از ظرفیت ارتش، سپاه، پادگان امام علی(ع) و بخش خصوصی استفاده می‌کنیم که ارتباط را برقرار کنیم.

    ترابی‌نژاد با اشاره به این‌که از نظر آب، گاز و برق مشکلی نداریم با تمام توان پیگیری می‌کنیم بتوانیم راه مردم را وصل کنیم، افزود: انتهای بخش شاهیوند ۱۳ روستا داریم که راه ارتباطی آن‌ها قطع شده‌است و در دیگر روستاها ارتباط به سختی برقرار است.

    فرماندار چگنی ادامه داد: پل موقت حیات‌الغیب را کامل آب برد و ارتباط از طریق روستای زم زم برقرار است.

    اتصال برق روستاها تا غروب امروز

    مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: در حال حاضر در سطح شهرها با مشکل قطعی برق مواجه نیستیم و تنها برق ۳۷ روستا قطع شده‌ است که در صورت مساعد بودن هوا تا غروب متصل می شوند.

    فریدون خودنیا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲۰ اکیپ شرکت توزیع برق لرستان در حالت آماده باش هستند.

    وی ادامه داد: تا الان اگر حوادثی رخ داده با تلاش همکاران مشکلات حل شدند.

    خودنیا با اشاره به قطع برق در ۳۷ روستای استان، عنوان کرد: در برخی از موارد به‌دلیل عدم راه دسترسی همکاران به صورت پیاده حرکت کردند که در محورهای توزیع مشکل را پیدا و رفع کنند.

    مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان ادامه داد: دو روستا در دلفان، دو روستا در الیگودرز، شش روستا در کوهدشت و  ۲۷ روستا بین معمولان و پلدختر داریم که برق آن‌ها قطع شده‌است.

    وی تأکید کرد: اگر مقداری هوا خوب شود و آب فروکش کند تا غروب امروز تمام مناطق را برق‌دار می‌کنیم.

    جاده پلدختر -اندیمشک مسدود شد

     بخشدار مرکزی پلدختر با گفت: جاده پلدختر -اندیمشک مسدود شد.

    مرتضی کائیدی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بر اثر بارش شدید باران و طغیان رودخانه جاده پلدختر-اندیمشک مسدود شد، اظهارکرد: این جاده در نزدیکی روستای پاعلم در ۲ نقطه بر اثر بارش شدید باران و طغیان رودخانه سیمره مسدود شد.

    وی از رانندگان خواست از تردد در این محور خودداری و از مسیر آزاد راه تردد کنند.

    بخشدار مرکزی پلدختر گفت: براثر طغیان رودخانه آب در حال ورود به منازل روستای چم مهر پایین است و مردم خانه‌های خود را ترک کرده‌اند.

    کائیدی عنوان کرد: به دلیل بالا آمدن رودخانه کشکان خاک ریز پل‌های کیان آباد و بابازید تخریب شد و راه ارتباطی آنها قطع شده است.

    گاز ۲۱۰۰ مشترک در لرستان قطع است

    سرپرست شرکت گاز لرستان گفت: فقط گاز شهر معمولان قطع است.

    فیروز خدایی اظهار کرد: اکیپ‌های شرکت گاز استان در سراسر استان آماده‌باش هستند.

    وی ادامه داد: در حال حاضر فقط گاز شهر معمولان که ۲۱۰۰ مشترک بوده، قطع است و روستاها این شهر مشکلی ندارند.

    خدایی اضافه کرد: به محض اینکه کشکان کمی فروکش کند خط موقت شهر معمولان را اجرا می‌کنیم.

    سرپرست شرکت گاز لرستان بیان کرد: مابقی استان مشکل قطع گاز ندارند.

    وی بیان کرد: در سراسر استان اکیپ‌های شرکت گاز آماده‌باش هستند.

    ارتباط مخابراتی پلدختر و معمولان قطع نمی‌شود

    مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: : باتوجه به تجربه سیل فروردین ماه امسال یک مسیر دوم برای ارتباط در نظر گرفتیم و هیچ‌گونه قطعی در پلدختر و معمولان نخواهیم داشت.

    مهندس قاسمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به هشدارهای قبلی اکیپ‌های مخابرات به همه شهرستان‌ها اعزام شده و اکنون شرایط پایدار است و قطعی‌ها در کمترین زمان ممکن رفع می‌شود.

    وی ادامه داد: باتوجه به تجربه سیل فروردین ماه امسال یک مسیر دوم برای ارتباط در نظر گرفتیم و الان در دو مسیر ارتباط برقرار است و هیچ‌گونه قطعی در پلدختر و معمولان نخواهیم داشت.

    ۳۷ روستای لرستان با خاموشی برق مواجه شدند

    مدیرعامل شرکت برق لرستان گفت: ۳۷ روستا در استان با خاموشی برق مواجه شدند.

    فریدون‌ خودنیا با اشاره به وضعیت برق اظهار کرد: چنانچه وضعیت آب گرفتگی در همین حد بماند در این آزمون سربلند بیرون می‌آییم اما چنانچه میزان بارندگی بیشتر شود قطعا با خسارت و مشکلاتی مواجه خواهیم بود.

    وی با بیان اینکه ۳۷ روستا در استان با خاموشی برق مواجه شدند،  که ۲۷ روستا مربوط به پلدختر و ۱۰ روستای دیگر مربوط به سایرشهرستان‌هاست،  افزود: با توجه به اینکه راههایی در استان مسدود شدن از وضعیت تاسیسات برق و شبکه در این مناطق بی‌خبریم که در چه وضعیتی قرار دارند.

    مدیر عامل شرکت برق لرستان عنوان کرد: پرسنل و ۱۲۰ اکیپ شرکت برق استان در آمادگی کامل بسر می‌برند.

    وی افزود: در شهرهای معمولان،  پلدختر و سایر شهرستان‌های استان مشکل حادی نداریم و میزان خسارت را با توجه به میدود شدن برخی راه‌ها نمی‌توانیم برآورد کنیم.  

    تمام منابع تولید آب در مدار هستند/ قطعی نداریم

    ‌مدیرعامل آب و فاضلاب لرستان با اشاره به این‌که در حال حاضر آب هیچ منطقه‌ای قطع نیست، گفت: باتوجه به بالا بردن تاب‌آوری تأسیسات در حال حاضر تمام منابع تولید در مدار هستند و همه شهرها آب کافی دارند.

    حمیدرضا کرموند اظهار کرد: خوشبختانه بعد از سیل فروردین ماه امسال تأسیسات را مقاوم کردیم و در بازسازی‌ها نکات ایمنی را رعایت کردیم.

    وی ادامه داد: در حال حاضر آب هیچ منطقه‌ای قطع نیست.

    مدیرعامل آب و فاضلاب لرستان عنوان کرد: باتوجه به این‌که تاب‌آوری تأسیسات را بالا بردیم در حال حاضر تمام منابع تولید در مدار هستند و همه شهرها آب کافی دارند.

    کرموند افزود: از لحاظ بهداشتی به صورت مضاعف چک می‌کنیم و امیدواریم در آینده نیز هیچ مشکلی پیش نیاید.

    مسیر خرم‌آباد به الشتر یک طرفه شد

    ‌رئیس پلیس راه لرستان گفت: جاده خرم‌آباد به الشتر در منطقه روستای چشمه‌سرده به علت احتمال تخریب پل، مسیر یک‌طرفه شده‌است.

    مصطفی دالوند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محور قدیم خرم‌آباد به پلدختر باتوجه به آسیبی که درابتدای سال براثر سیل دیده بود و هشدارهای هواشناسی دوشنبه بعدازظهر بسته شد.

    وی ادامه داد: مسیر پلدختر به کوهدشت در کول کش به علت ریزش و آبگرفتگی و در منطقه سه‌راهی بابازید پلدختر به علت آب گرفتگی جاده مسدود شده‌است.

    دالوند بافزود: جاده خرم‌آباد به الشتر در منطقه روستای چشمه‌سرده به علت  احتمال تخریب پل، مسیر یک‌طرفه شده‌است.

    رئیس پلیس راهور لرستان با بیان این‌که گردنه گله‌بادوش الیگودرز باتوجه به سقوط بهمن فعلاً مسدود است، اظهار کرد: تردد در بقیه راه‌های استان در حال انجام است.

    وی ادامه داد: هموطنان عزیز طی دو روز گذشته با ما همکاری لازم را داشتند انتظار می‌رود امروز نیز کمک کرده و تردد نداشته باشند تا بحران رفع شود.

    میانگین بارش‌ در لرستان ۱۰۴ میلی‌متر گزارش شده است

    ‌مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: میانگین بارش در استان ۱۰۴ میلی‌متر بوده است.

    بهروز مرادپور با اشاره به میزان بارش‌های ۴۵ ساعت گذشته درلرستان تا ساعت ۶:۳۰ صبح امروز چهارشنبه،  اظهار کرد: این میزان بارش در خرم آباد ۸۹ میلی‌متر، بروجرد ۱۱۷.۳،  الیگودرز ۸۳.۱،  کوهدشت ۹۴.۹،  پلدختر ۷۰.۱،  دورود ۱۲۸.۸ و در الشتر ۱۲۲ میلی‌متر بوده است.

    وی با بیان اینکه بیشترین بارش با ۱۴۴.۹ میلی‌متر مربوط به نورآباد بوده است، اضافه کرد: در ازنا ۸۹.۸ میلی‌متر، رومشکان ۹۹.۳ و در سراب دوره  ۱۰۵.۱ میلی‌متر بارش باران ثبت شده است.

    مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: میانگین بارش‌ها در لرستان ۱۰۴ میلی‌متر بوده است.

    ‌امکانات و خدمات لازم برای شرایط اضطراری سیل فراهم شده است

    نماینده مردم درود و ازنا در مجلس درباره سیل این منطقه تاکید کرد: ستاد بحران استان جلسات مستمری را با حضور هلال احمر، استاندار و معاون عمرانی استان برگزار می کند و شرایط کاملا تحت نظارت است.

    مجید کیان پور درباره آخرین وضعیت شهرستان های دورود و ازنا به دنبال بارش های شدید باران بیان کرد: در کل استات لرستان، شدت بارندگی نسبت به سال های قبل قابل توجه است. بالاترین میزان بارندگی در شهر دورود به حدود ۱۲۸ میلی متر رسیده است.

    وی در ادامه اظهار کرد: امکانات و خدمات لازم برای پشتیبانی هماهنگ شده است و در صورت ضرورت به مردم ارائه خواهد شد.

    نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس تصریح کرد: مکان های اسکان اضطراری در شهر دورود مشخص شده است و مردم که ساکن در اطراف حاشیه رودخانه ها هستند اعلام شده تا منازل خود را تخلیه کنند.

    کیان‌پور در ادامه تاکید کرد: ستاد بحران جلسات مستمری را با حضور هلال احمر، استاندار و معاون عمرانی استان برگزار می کند و شرایط کاملا تحت نظارت است. ان‌شاءالله طغیان رودخانه‌ها در ۴۸ ساعت آینده به حداقل خواهد رسید.

    راه ارتباطی ۲۵۰ روستا قطع است

    ‌فرماندار الیگودرز گفت: از نظر آب، برق و گاز مشکل قطعی نداریم فقط راه‌های دسترسی ۲۵۰ روستا قطع شده و رودخانه طغیان کرده‌است.

    حمید کشکولی اظهار کرد: در حال حاضر تمام راه‌های ارتباطی بخش ذلقی و ززوماهرو بسته شده است.

    وی با اشاره به آغاز بارش برف در منطقه، عنوان کرد: جاده دسترسی الیگودرز ـ شول‌آباد و خرم‌آباد ـ شول‌آباد به علت ریزش کوه و طغیان رودخانه قطع شده‌است.

    فرماندار الیگودرز با اشاره به این‌که راه دسترسی به ۲۵۰ روستا قطع است، تصریح کرد: از نظر آب، برق و گاز مشکل قطعی نداریم فقط راه‌های دسترسی روستاها قطع شده و رودخانه طغیان کرده‌است.

    وی ادامه داد: بیشتر به ماشین آلات و تجهیزات راهداری نیاز داریم.

    کشکولی افزود: دراین وضعیت راه‌های روستاها با مرکز بخش نیز قطع است.

    اعزام کاروان نفت سفید به معمولان‌

    ‌مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه لرستان گفت: به محض اطلاع از قطعی گاز شهر معمولان یک کاروان نفت سفید به وسیله نفتکش از راه چول‌هول ارسال کردیم که متأسفانه مسیر بسته است و در پشت افرینه متوقف شده که به محض باز شدن مسیر کاروان وارد شهر می‌شود.

    پیمان بهرامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باتوجه به هشدارهای هواشناسی و مدیریت بحران از قبل تمام مجاری انتقال بنزین شهر معمولان و پلدختر را پُراز فرآورده کردیم.

    وی ادامه داد: شهر معمولان را از بابت بنزین، نفت گاز و کپسول گاز مایع پُر کردیم و از تجهیزات خرم‌آباد ۲۰۰ کپسول و پلدختر مجموعاً ۳۶۰ کپسول ارسال کردیم.

    بهرامی افزود: قبل‌از سیل برای مصرف کنندگان نفت سفید فرستادیم که توزیع شده.

    مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه لرستان اضافه کرد: به محض اطلاع از قطعی گاز شهر معمولان یک کاروان نفت سفید به وسیله نفتکش از راه چول‌هول ارسال کردیم که متأسفانه مسیر بسته است و در پشت افرینه متوقف شده که به محض باز شدن مسیر کاروان وارد شهر می‌شود.

    وی با اشاره به این‌که در پلدختر تمامی مخازن پُر هستند و فرآورده روستاها را نیز از قبل فرستادیم، عنوان کرد: سوخت مورد نیاز اکیپ‌های راهداری را از قبل در اختیار آن‌ها قرار داده بودیم.

    بهرامی ادامه داد: باتوجه به شدت بارندگی‌ها پیشبینی می‌شد که در شول آباد گردنه گله بادوش قطع شود بنابراین از قبل نفت سفید مردم و اکیپ‌ها را در شهر شول‌آباد ذخیره کردیم و اکنون شرایط تحت کنترل است.

    مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه لرستان اظهار کرد: آمادگی کامل داریم اگر جایی اعلام نیاز کردند در کوتاه‌ترین زمان ممکن سوخت و فرآورده‌های مورد نیاز مردم را بدست آن‌ها برسانیم.

    قطع راه ارتباطی ۷۰ روستای دلفان

    ‌فرماندار نورآباد گفت: راه ارتباطی ۶۵ تا ۷۰ روستا به علت تخریب پل‌های بابابزرگ، میرزاآباد و ده یوسفان قطع شده‌است.

    حشمت بهمنی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از دیروز ظهر بارندگی شدید در دلفان آغاز شد که بی‌سابقه بود و تمهیداتی از قبل اندیشیده بودیم و اقدامات لازم به عمل آمد و با آمدگی کامل به مقابله با سیلاب رفتیم.

    وی با اشاره به این‌که میزان آب رودخانه نورآباد چهار برابر ظرفیتش بود، عنوان کرد: برخلاف سیل فروردین ماه مردم نهایت همکاری را با ما داشتند و خودشان خانه‌ها را تخلیه کرده و با ایزوگام درها را بسته بودند.

    بهمنی با بیان این‌که شب گذشته دو تا سه هزار نفر را به محل‌های امن جابجا کردیم، تصریح کرد: چهار کمپ در شهر نورآباد، دو روستا و سه مسجد برای اسکان مردم آماده شده بود.

    فرماندار نورآباد ادامه داد: با وجود این‌که محلات عظیمی از شهر زیر آب رفته بود اما حداقل خسارات را در این دوره داشتیم و تعدادی از منازل و مغازه‌ها دچار آبگرفتگی شده بودند.

    وی افزود: در بخش خاوه دو روستا دچار آبگرفتگی شدند که با اعزام ماشین آلات خطر برطرف شد.

    بهمنی افزود: راه ارتباطی ۶۵ تا ۷۰ روستا به علت تخریب پل‌های بابابزرگ، میرزاآباد و ده یوسفان قطع شده‌است.

    فرماندار نورآباد با اشاره به این‌که راه‌های نفوذ آب به داخل شهر بسته شده، عنوان کرد: آب، برق و گاز برقرار است تنها در برخی محلات آب در سطح معابر است.

    وی افزود: کمبودهایی هست که باید برای آمادگی برای بحران‌های بعدی برآورده شود چراکه نورآباد با ۱۴۵ میلی‌متر بیشترین بارندگی را داشته است.

    بهمنی ادامه داد: دوستان هواشناسی ومدیریت بحران در دو سیل اشاره‌ای به نورآباد به‌عنوان کانون خطر و وضعیت قرمز نکردند که جای سؤال دارد.

    فرماندار نورآباد بیان کرد: یکی‌از آماده‌ترین ستادهای بحران استان را داریم که در دو سیل درخشان‌ترین کارنامه را در خدمت‌رسانی داشتیم.

    تاکنون خسارت جانی نداشتیم

    ‌مدیریت بحران لرستان گفت: خوشبختانه تا الان هیچگونه تلفات جانی به ما گزارش نشده‌است.

    غلامرضا آقا میرزایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به دنبال بارش‌های اخیر از اقدامات کلیه دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان و امدادی و اطلاع رسانی صدا و سیما و رسانه‌ها تشکر می‌کنیم.

    وی ادامه داد: اکنون که بارش‌ها به حداقل رسیده کار ارزیابی و برآورد خسارت ها شروع می‌شود، در اکثر شهرها، جاده‌ها و زیرساخت‌های جاده‌ای آب، برق و گاز خسارت‌هایی داشتیم، دستگاه‌های اجرایی فرمانداران و بخش‌داران همراهی و کمک کنند که بتوانیم خسارت‌ها را جمع‌بندی و هرچه سریعتر به سازمان مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

    آقامیرزایی ادامه داد: براساس اختاریه‌های هواشناسی در ساعات آینده مورد حادی نخواهیم داشت، ضمن ادامه آمادگی کمک‌رسانی به روستاهایی که مسیر ارتباطی آن‌ها قطع شده در الیگودرز، دورود، خرم‌آباد، سلسله، دلفان و پلدختر ادامه دارد.

    مدیریت بحران لرستان با اشاره به این‌که بیشتر خسارت‌های وارده مربوط به زیرساخت‌ها و جاده‌های مواصلاتی و در داخل شهرهاست، عنوان کرد:  در شهرهاینورآباد و پلدختر در شب گذشته شدت بارش زیاد بود و مقداری آب وارد شهر نورآباد شد و خسارت‌هایی جزئی به بار آمده که آن‌ها را رصد می‌کنیم.

    وی تأکید کرد: خوشبختانه تا الان هیچگونه تلفات جانی به ما گزارش نشده‌ است.

    راه ارتباطی ۱۱ روستای شاهیوند تا اطلاع ثانوی مسدود است

    ‌فرماندار چگنی گفت: هم‌اکنون راه ارتباطی بین شهرهای سراب دوره و ویسیان و روستاهای حیات‌الغیب، دلبر سادات، سبزوار، دوآب، ورپل و ۱۱ روستای انتهای بخش شاهیوند تا اطلاع ثانوی مسدود است.

    ترابی‌نژاد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به طغیان رودخانه‌های خرم‌آباد و کشکان، آب شُستگی اطراف پل‌ها، تخریب پل‌های موقت و ریزش کوه در برخی نقاط، هم‌اکنون راه ارتباطی بین شهرهای سراب دوره و ویسیان و روستاهای حیات‌الغیب، دلبر سادات، سبزوار، دوآب، ورپل و ۱۱ روستای انتهای بخش شاهیوند تا اطلاع ثانوی مسدود است.

    وی ادامه داد: لازم است کلیه دستگاه‌های اجرایی شهرستان تا پایان بارندگی، حفاظت از شهرهای سراب دوره و ویسیان و وصل راه‌های ارتباطی در کمترین زمان ممکن با استفاده از تمامی ظرفیت‌های شهرستان آماده باشند.

    فرماندار چگنی افزود: پس‌از پایان بارندگی تیم‌های ارزیاب به محل اعزام شده و برآورد اولیه خسارات را در اسرع وقت اعلام می‌شود.

    آب پل چم‌شهران را بُرد

    ‌مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با اشاره به این‌که پل چم‌شهران را آب برده است، گفت: در محور الشتر به نورآباد به علت آبگرفتگی یکی از روستاها مجبور شدیم جاده را برش بدهیم.

    عباس شرفی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باتوجه به این‌که بارش سنگینی داشتیم و دبی خروجی رودخانه کشکان بالا رفت، محورهای اصلی استان باز هستند بجز خرم آباد به پلدختر و در حال بررسی میزان خسارت‌ها هستیم.

    وی با اشاره به این‌که پل چم‌شهران را آب برده  است، بیان کرد: در محور الشتر به نورآباد به علت آبگرفتگی یکی از روستاها مجبور شدیم جاده را برش بدهیم که به محض فروکش آب آن را دوباره وصل می‌کنیم.

    شرفی ادامه داد: در محورهای روستایی خساراتی داشتیم که در تلاش هستیم ارتباط آن‌ها را برقرار کنیم.

    مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان افزود: برای مسیرهای مسدود شده راه‌های جایگزین داریم به عنوان مثال مسیر جایگزین خرم آباد به پلدختر مسیر آزادراه دهلیج پلدختر و پاعلم پلدختر است./ ایسنا

  • آسیب سیل به حدود ۱۰۰ کیلومتر راه در ایلام/ خسارت به صدها واحد مسکونی

    مدیرکل بحران استانداری ایلام:  هنوز خسارت‌های سیل ۴۸ ساعت گذشته به طور کامل احصاء نشده اما به ۱۰۰ کیلومتر راه و صدها واحد مسکونی و مزارع کشاورزی خسارت وارد شده است./ ایسنا

     

  • قطع راه ارتباطی ۴ روستای اندیکا در پی طغیان رودخانه

    فرماندار اندیکا: 

    راه ارتباطی ۴ روستای عشایری در اندیکای خوزستان به دلیل بالا آمدن آب رودخانه فصلی دره شیرون این شهرستان قطع شده است./ ایسنا

     

  • خسارت ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌های لرستان| راه ۲۴۳ روستا قطع است

     

     

     معاون سازمان راهداری کشور:

     راه ارتباطی ۲۴۳ روستا در لرستان قطع شده است.

     برآورد اولیه نشان از خسارت ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌ها دارد.

     اکیپ‌های راهداری در منطقه مستقر هستند و ظرف امروز و فردا با امکانات استان بدنبال بازگشایی هستیم. /فارس


     

  • کاهش شدت بارندگی در لرستان

     

     حجم آب رودخانه کشکان درحال فروکش کردن است، اما راه بیش از 200 روستا همچنان مسدود است.

     

  • آرامش نسبی در خرم‌آباد

     

     تلاش‌های صورت گرفته عوامل شهری و امدادی باعث شد که به رغم بارش‌های ۴٨ ساعت گذشته، اما از ورود آب به منازل جلوگیری شده و مرکز استان با مشکل جدی مواجه نشد. 

     به‌رغم برخی آب‌گرفتگی‌ها در معابر اما هم‌اکنون اوضاع مرکز شهر با مشکل زیادی مواجه نیست/ یافته لرستان 

     

     

  • سیلاب، برق ۳۷روستا و آب ۲۳ روستای استان لرستان را قطع کرد

     

     مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت نیرو:

      برق ۳۷روستا و آب ۲۳ روستابر اثر بارش شدید باران و وقوع سیل در لرستان، قطع شد.

     بیش از ۱۲۰‌ تیم عملیاتی در منطقه از شب گذشته در حال رفع عیب هستند./ ایرنا

     

  • مسدودشدن راه ارتباطی 100 روستا در لرستان

     

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان: 

    بارش شدید باران و وقوع سیل راه ارتباطی بیش از ۱۰۰روستا در این استان را قطع کرد/ایرنا

     

     

  • جاده پلدختر-اندیمشک مسدود شد

     

     بر اثر بارندگی و طغیان کشکان، چهارخطه دوم جاده روستا پاعلم به اندیمشک مسدود شد.

     

  • افزایش دِبی آب رودخانه کشکان در پلدختر لرستان

    راه های ارتباطی، گاز و برق برخی روستاهای پلدختر و معمولان قطع شد.

     

  • شهرستان «دورود» به آماده‌باش کامل درآمد

    نماینده مدیرعامل هلال احمر لرستان در شهرستان دورود گفت:

    همه امکانات، تجهیزات، مکان های عمومی و عوامل امدادی در بحران احتمالی سیلاب بکار گیری می شوند.

    ۸ محل اسکان اضطراری در شهر دورود و محل اضطراری در مناطق روستایی و در معرض خطر با برپایی و تجهیز به ۳۰۰ دستگاه چادر تجهیز شدند. همچنین ۳۵ محل امن دیگر نیز شناسایی شده که در صورت نیز برای اسکان آسیب دیدگان تجهیز خواهند شد.

    در شهرستان دورود ۵ تیم امدادی در آماده باش کامل قرار دارند و تمام سناریو ها برای بحران احتمالی طراحی و تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

    شهر دورود نیز به دو منطقه جهت امدادرسانی احتمالی تقسیم شده است که امروز به دلیل تخریب های جزیی ۲ ساختمان و همچنین در معرض خطر بودن ۴ خانوار اسکان آن ها به صورت اضطراری انجام شد./ ردنیوز

  • راه ارتباطی دوره به ویسیان مسدود شد

    فرماندار چگنی خبر داد:

    به دلیل تخریب یا انسداد پل های روستایی واقع در مسیر ارتباطی این ۲ شهر لرستان در حال حاضر راه ارتباطی آنها قطع است.

    روستاهای حاشیه کشکان هشدار تخلیه دریافت کرده و اهالی برخی روستاها از جمله دوآب؛ چم خشکه و چم پلک نیز محل را ترک کرده اند.

     

  • گزارش گزارشگر صداوسیما از آخرین وضعیت وقوع سیل احتمالی در پلدختر

    یک باب خانه تخریب شد و برق برخی مناطق قطع است

  • وضعیت قرمز دلفان لرستان

    سیل وارد شهر شده؛ برخی از مردم در حال تخلیه منازل خود هستند

    photo_2020-02-26_00-34-18

     

     

  • سیل وارد نورآباد شد

    فرماندار دلفان با اشاره به طغیان رودخانه بادآور و ورود سیل به شهر، گفت: اوضاع شهر بحرانی بوده و خوب نیست.

    حشمت بهمنی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بارش‌ها از روز گذشته و آغازشده و تاکنون ۱۳۰ میلی‌متر بارندگی داشتیم.

    وی با اشاره به طغیان رودخانه بادآور و ورود آب به شهر، عنوان کرد: اوضاع شهر بحرانی بوده و خوب نیست.

    بهمنی ادامه داد: تمام امکانات در شهر وجود دارد و دستگاه‌های امدادی و خدماتی در شهر مستقر هستند اما حجم آب خیلی زیاد است به طوری که سیل فروردین‌ماه یک‌چهارم امروز هم نیست.

    فرماندار دلفان با اشاره به تخلیه مردم در مناطق خطرناک، بیان کرد: تعدادی از پل‌ها قطع شده‌اند و در حال حاضر مشکل ما بارندگی شدید است./ایسنا

     

  • سیل در ایلام قربانی گرفت

    بر اثر بارش شدید باران و جاری شدن سیل طی عصر امروز سه شنبه یک نفر در منطقه بلوار شمالی امام شهر ایلام براثر سقوط در کانال جان خود را از دست داد./ مهر

     

  • قطع ارتباط 13 راه ارتباطی روستایی در معمولان لرستان

     در اثر بارش شدید باران در معمولان پل فلزی جنب پل تاریخی کلهر (ورودی شهر معمولان) زیر آب رفت و راه ارتباطی ۱۳ روستای این بخش قطع شد.

     

  • ریزش کوه محور پلدختر - خرم‌آباد را مسدود کرد

    سرپرست بخشداری معمولان گفت:

    جاده معمولان به خرم‌آباد در محدوده «چم حیدر» بر اثر ریزش کوه مسدود شده و محور جایگزین، چولهول به پل زال است.

    با توجه به بالاآمدن سطح آب رودخانه‌ها احتمال طغیان رودخانه کشکان وجود دارد./ خبرگزاری صداوسیما

     

  • سیل در استان مرکزی دور از انتظار نیست/ شهروندان به رودخانه‌ها نزدیک‌ نشوند

    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت:

    طبق پیش‌بینی هواشناسی ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلی‌متر بارش در استان خواهیم داشت که تا ظهر امروز ۵۰ میلیمتر آن دریافت شد و تا چهارشنبه ۸۰ تا ۱۰۰ میلیمتر دیگر بارش دریافت خواهیم کرد.

    با این میزان بارش در ۲۴ ساعت، وقوع سیلاب دور از ذهن نیست و درخواست داریم روستاییان و افراد نزدیک به رودخانه‌ها در نقاط شهری از عبور یا توقف در این نقاط اجتناب کنند.

    در این مقطع لازم است که منازل تخلیه شود تا شاهد خسارت جانی و مالی نباشیم. البته مسیل‌ها نسبت به فروردین ۹۸ بیشتر لایروبی شده و تمهیدات بیشتری اندیشیده شده و انتظار می‌رود خساراتی در حد فرورین ماه هم نداشته باشیم./ ایسنا

  • خسارت بارش شدید باران به منازل حاشیه نشینان خرم آبادی

    photo_2020-02-25_15-57-41

  • هشدار شهردار تهران به مردم پایتخت برای خودداری سفرهای غیرضروری به ویژه اطراف مسیل‌ها و روددره‌ها

     

    photo_2020-02-25_15-35-40

     

  • راه ارتباطی ۶۰ روستای کوهدشت شمالی به مرکز شهر قطع شد

     

      نعمتی فرماندار کوهدشت لرستان:

      راه ارتباطی ۶۰ روستای بالا کوهدشت شمالی قطع و عبور مرور مردم متوقف شده است  

     

  • پل‌روستای‌حیات‌الغیب‌ ویسیان لرستان هم اکنون براثرسیل تخريب شد

    photo_2020-02-25_14-43-27

  • هشدار سیل در جنوب همدان/ساکنان حریم رودخانه‌ها تخلیه کنند

     

     

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان:

     بارش در نهاوند، تویسرکان و ملایر شدت بیشتری دارد اما تاکنون گزارسی مبنی بر بروز خسارت در این مناطق اعلام نشده است.

     اطلاعیه‌ها و هشدارهای لازم در زمینه احتمال آبگرفتگی و سیل به تمام شهروندان داده شده است.

     ساکنان خانه‌های غیرمستحکم روستایی و ساخت وسازهای غیرمجاز حریم رودخانه‌ها نسبت به تخلیه وسایل خود از این اماکن اقدام کنند./ایسنا


     

  • سیلابی شدن رودخانه‌های استان مرکزی قطعی است

     

    مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای مرکزی:

     براساس پیش بینی‌ها رودخانه‌های استان سیلابی خواهند شد و از مردم درخواست می‌شود از اتراق در کنار رودخانه ها یا نزدیک شدن به رودخانه‌ها و حریم آنها خودداری کنند.

     

  • تاکنون مشکل خاصی در لرستان مشاهده نشده است

     مدیر کل ستاد مدیریت بحران استانداری لرستان:

    علی رغم بارش های انجام شده که از شب گذشته در سطح استان آغاز شده است بحمدالله تا کنون ( ساعت 12:00)  مشکل خاصی در سطح استان گزارش نشده است.

     

     

     

  • تخلیه ۲ روستا در شهرستان کوهرنگ

     مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری از تخلیه روستای محمودآباد و دره شیخ‌عالی در شهرستان کوهرنگ خبر داد و گفت: تخلیه روستای نعل‌اشکنان نیز در صورت افزایش شدت بارندگی در دستور کار قرار دارد. 


     

  • زیر آب رفتن پل "کوی جهادگران" خرم آباد

     

  • گزارش گزارشگر صداوسیما از آخرین وضعیت وقوع سیل احتمالی در پلدختر

     

  • تماس تلفنی جهانگیری با 10 استاندار

     در پی هشدار سازمان هواشناسی کشور مبنی بر احتمال وقوع سیل و نیز استمرار بارندگی‌ها در حوزه‌های زاگرس و البرز، اسحاق جهانگیری روز سه‌شنبه در تماس‌های تلفنی جداگانه با استانداران کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، اصفهان، فارس، مرکزی، کهکیلویه و بویر احمد، خوزستان و تهران در جریان آخرین وضعیت این استان‌ها در پی بارندگی‌های شب گذشته، جاری شدن سیلاب و تمهیدات اندیشیده شده برای مدیریت سیل قرار گرفت.

    معاون اول رییس جمهوری در این مکالمه‌های تلفنی که صبح امروز انجام شد ضمن در جریان قرار گرفتن از آخرین وضعیت این استان‌ها از نظر میزان بارش‌ها و وقوع سیلاب در برخی از استان‌ها، بر بسیج همه امکانات برای مهار سیلاب و کاهش خسارات به مردم و زیرساخت ها تاکید کرد.

    جهانگیری از این استانداران خواست تا در همکاری دقیق و مستمر با سازمان مدیریت بحران کشور و سازمان هواشناسی، اقدامات لازم برای پیشگیری از خسارت ناشی از سیلاب و رسیدگی به وضعیت همه شهروندان به ویژه مناطقی که در معرض سیلاب و آبگرفتگی و طغیان رودخانه‌ها هستند را در دستور کار خود قرار دهند.

    معاون اول رییس جمهوری همچنین در مکالمه تلفنی با رییس سازمان هواشناسی کشور پس از دریافت آخرین گزارش از میزان بارش در کشور بویژه در استان‌های حاشیه زاگرس و البرز، تاکید کرد: باید با دقت وضعیت نزولات جوی در کشور رصد و در صورت احتمال خطر، هشدارهای لازم به مردم داده شود. همچنین این سازمان باید اطلاعات دقیق به استانداران و مسئولان جهت افزایش میزان آمادگی به منظور واکنش لازم در سریعترین زمان ارایه کنند.

    جهانگیری همچنین از همه ساکنان استان‌های در معرض وقوع سیلاب خواست تا همکاری لازم را با مسئولان انجام داده و به توصیه‌های دستگاه‌های ذیربط به ویژه سازمان هواشناسی کشور که ضامن سلامت و امنیت آنهاست عمل کنند.

    استانداران کرمانشاه، ‌ لرستان، ‌چهارمحال و بختیاری، ایلام، اصفهان، فارس، مرکزی، کهکیلویه و بویر احمد، خوزستان و تهران نیز در این تماس‌های تلفنی، گزارشی از آخرین میزان بارش‌ها، ‌ کنترل ورودی و خروجی سدها، ‌ ایجاد امکانات موقت برای شهروندان، تدارک امکانات و اعزام بالگرد برای عملیات امداد رسانی و انجام برخی اقدامات برای جلوگیری از آبگرفتگی در معابر شهری خبر دادند.

    رییس سازمان هواشناسی کشور نیز با اشاره به آخرین پیش‌بینی‌ها از میزان بارش‌ها و استمرار آن در کشور، از اطلاع‌رسانی به مردم از طریق وسایل ارتباط جمعی به ویژه رسانه ملی در روزهای قبل خبر داد و گفت؛ تلاش خواهیم کرد تا با رصد جامع الگوهای هواشناسی، پیش‌بینی‌های صحیح و دقیق به منظور اتخاذ تصمیمات لازم در اختیار مسئولان قرار دهیم.

     

  • هشدار به مردم لرستان: مردم مناطق سیل‌خیز به اماکن امن پناه ببرند

     

    مدیرعامل شرکت آب منطقه لرستان گفت: 

     مردم شهرستان پلدختر، معمولان، چگنی، روستاهای ساحل رودخانه کشکان و منازل مسکونی ساحلی خرم آباد و دورود همچنین روستاهای مسیر رودخانه تیره تا پایان سیلاب های احتمالی منازل خود را ترک و به مناطق امن پناه ببرند./باشگاه خبرنگاران

     

  • بالا آمدن سطح آب خرم رود خرم‌آباد

     

     سطح آب رودخانه خرم رود در پی بارش های شب گذشته تا اکنون بالا آمده و در مرز طغیان قرار گرفته است./ ایرنا

     

     

     

  • بارش شدید باران در ۱۰ استان کشور

    مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به بارش شدید باران در ۱۰ استان کشور طی امروز(۶ اسفند) از کاهش تدریجی دمای هوا در برخی مناطق خبر داد.

    صادق ضیاییان  اظهار کرد: امروز (۶ اسفند) سامانه بارشی در نیمه غربی کشور فعال است و در نوار غربی، مرکز، دامنه های جنوبی البرز بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می شود. در ارتفاعات البرز و زاگرس مرکزی بارش به‌صورت برف خواهد بود./ ایسنا

     

  • وضعیت رودخانه چولهول و کشکان در افرینه لرستان پس از شروع موج بارندگی ها

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
7 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.