رئیس کل گمرک با اشاره به تجهیز تمام گمرکات مهم و حساس کشور به دستگاه کنترلی ایکس‌ری تا پایان۹۷ از تدوین طرح جامع مرز بازرگان به منظور افزایش تجارت ایران و ترکیه به ۳۰ میلیارد دلار خبرداد.

به گزارش ایلنا، فرود عسگری در حاشیه بهره برداری از سامانه بومی اولین ایکس ری کامیونی پر سرعت تولید داخل در گمرک بازرگان اظهار داشت: این دستگاه می‌تواند کامیون‌ها را به‌صورت پیشرفته و با جزئیات کامل اسکن کند.

وی افزود: تجهیز مرز بازرگان به دستگاه‌های کنترلی پیشرفته نقش مهمی در تسهیل تجارت در یکی از بزرگترین مرزهای زمینی کشور خواهد داشت و می‌تواند در سرعت بخشیدن به تجارت بین ایران و ترکیه و اروپا مفید باشد. 

رییس کل گمرک ایران گفت: طرح جامعی برای مرز بازرگان تدوین شده که اجرای آن نقش مهمی در توسعه مبادلات مرزی بین ایران و ترکیه و رسیدن به حجم ۳۰ میلیارد دلاری تجارت بین ۲ کشور خواهد داشت. 

وی یکی از مهمترین ابزارهای کنترلی در گمرک را سامانه‌ها و سیستم‌های الکترونیکی موجود دانست و گفت: در سال ۹۰ و ۹۱ ، گمرک فاقد سیستم‌های پیشرفته کنونی بود اما در حاضر با کمک سامانه‌های الکترونیکی و با استفاده از تصاویر ایکس ری می توانیم دقت و کنترل بیشتری بر روی محموله های ورودی و خروجی داشته باشیم.

رئیس کل گمرک ایران به پیشگامی گمرک در شفافیت و در دسترس قرار دادن اطلاعات اشاره کرد و گفت:  در حال حاضر به کمک سامانه‌های هوشمند در گمرک، جزئی‌ترین اطلاعات ترخیص انواع کالا در تمامی گمرکات به لحظه قابل رهگیری است و روشن و مشخص است چه کالایی به نام چه افرادی به تفکیک نوع کالا، مجوزها، وزن و ارزش و از کدام گمرکات ترخیص و از طریق چه کامیونی به کدام انبار بارگیری و آنجا تخلیه شده است.

تجهیز گمرکات مهم به دستگاه ایکس ری تا پایان ۹۷

عسگری ادامه داد: تا پایان سال ۹۷ گمرکات حساس و مهم کشور به دستگاه‌های کنترلی ایکس مجهز خواهد شد. ایکس‌ری گمرک بازرگان سومین دستگاه ایکس‌ری کامیونی است که سال‌جاری در گمرکات کشور راه‌اندازی و به بهره‌برداری می‌رسد. 

به گفته رئیس کل گمرک ایران ایکس‌ری ‌های پیشرفته کانتینری از محل اعتبارات داخلی گمرک خریداری و در گمرکات به بهره‌برداری رسیده است.

بنابر اعلام گمرک، در پی تاکید رهبر انقلاب برای حمایت از تولید داخلی و تجهیز مبادی ورودی به تجهیزات پیشرفته کنترلی، سفارش ساخت پنج دستگاه ایکس ری کامیونی از سوی گمرک به تولیدکنندگان داخلی به تولیدکنندگان داخلی داده شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.