مهدی کریمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مسواک زدن مداوم و استفاده از نخ دندان تشکیل جرم روی دندان را به حداقل می رساند، افزود: برخی ها بر این باور هستند که جرم گیری باعث سایش دندان می شود در حالی که جرم گیری مناسب علاوه بر برداشتن جرم از روی دندان و بهبود ظاهر به سلامت دهان و دندان نیز کمک می کند.
وی ادامه داد: گاهی جرم گیری عوارض موقتی همچون زخم لثه، خونریزی لثه، سایش و ایجاد حساسیت دندانی به دنبال دارد که با دهان شویه و مسواک زدن بهبود می یابد .
وی با اشاره به اینکه با جرم گیری دندان، جرم های روی دندان و داخل لثه از بین می رود، گفت: در برخی مواقع چنین احساس می شود که جرم گیری باعث از بین رفتن لثه می شود در حالی که جرم از بین می رود و ضرری متوجه لثه نمی شود.
این دندانپزشک با تاکید بر اینکه تنها مقدار کمی از جرم موجود بر روی دندان قابل مشاهده است، بیان کرد: قسمت عمده جرم با تخریب لثه در زیر لثه جایگزین شده و از دید پنهان می شود.
کریمی با اشاره به اینکه برای از بین بردن پلاک و جرم سفت شده روی دندان اغلب جرم گیری توصیه می شود، افزود: جرم گیری، یک درمان پاکسازی و در برخی مواقع ضروری است.
وی با تاکید بر اینکه جرم گیری دندان باید توسط متخصصان انجام شود، افزود: جرم گیری نادرست می تواند دندان ها را لق و باعث بیماری لثه شود.
به گزارش ایرنا بزاق ها به طورمعمول دارای املاح هستند که بر روی دندان رسوب می کنند؛ وجود پروتئین موجود در غذا و بزاق در دهان باعث افزایش حجم رسوبات و تشکیل جرم می شود.
3214/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.