معصوم فصیح روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ماهیان گرمابی شامل خانواده کپور ماهیان، انواع گونه های فیتوفاک، بیگ هد و آمور است که در قالب 2 روش در داخل سالن به صورت مصنوعی و نیمه طبیعی پرورش داده می شوند.
وی با اشاره به اینکه هدف از تکثیر این ماهیان، تولید 24 میلیون قطعه لارو و پنج میلیون قطعه کپور ماهیان با اوزان بیش از 10 گرم است، افزود: 20 درصد از این تعداد کپور، 35 درصد فیتوفاک، 35 درصد بیگ هد و 10 درصد آمور است.
وی اضافه کرد: به منظور حفظ ذخایر آبزیان، بچه ماهیان تولیدی در منابع آبی استان در استخرهای ذخیره آب کشاورزی، مزارع بخش خصوصی و منابع آبی استان های همجوار رها می شوند تا بعد از صید و رسیدن به وزن مناسب به استان های همجوار و جمهوری آذربایجان صادر می شوند.
مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در این مرکز هدف تنوع بخشی به انواع ماهیان بومی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است، اضافه کرد: با تولید و رهاسازی بچه ماهیان امکان اشتغال برای بیش از یکهزار نفر به صورت مستقیم و برای سه هزار نفر به صورت غیر مستقیم فراهم شده است.
به گزارش ایرنا از زمستان پارسال پرورش چهار گونه بچه ماهی گرمابی از نوع کپور، آمور، فیتوفاک و بیگ هد به صورت مصنوعی و نیمه مصنوعی در این مرکز آغاز شد و این بچه ماهی ها پس از سه ماه و رسیدن به وزن مطلوب علاوه بر تامین نیاز استان به استان های همجوار صادر شدند.
پلدشت در داخل محدوده منطقه آزاد تجاری و صنعتی منطقه ماکو قرار گرفته و ظرفیت های گردشگری قابل توجهی در امتداد مرزهای ایران با جمهوری نخجوان دارد؛ رودخانه ارس و گمرک پلدشت از ظرفیت های بزرگ این شهرستان به شمار می رود.
آذربایجان غربی استان برتر کشور در بین استان های غیرساحلی کشور در تولید آبزیان است.
7125
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.