علی فیروز روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پایان نامه های با موضوع مناطق روستایی، عشایری، کم‌ برخوردار و سکونتگاه‌های غیررسمی، نواحی و همچنین حاشیه‌ های کمتر توسعه ‌یافته شهری، گروه هدف این پایان نامه ها با رویکرد کاربردی و مسئله ‌محور به شمار می رود.
وی اضافه کرد: مبانی نظری و مبانی مرتبط با کتابخانۀ عمومی مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته از محورهای موضوعی مورد حمایت پایان نامه ها محسوب می شود.
وی ادامه داد: فضای کتابخانۀ عمومی مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته، مطالعات کتابخانه عمومی این مناطق مشتمل بر شناخت نیازها و مطالبات کاربران و غیرکاربران و همچنین خدمات کتابخانه عمومی مناطق کمتر توسعه یافته شامل اطلاع رسانی، مشاوره، فرهنگی، آموزش و نوآوری از دیگر محورهای موضوعی پایان نامه های مورد حمایت کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی به شمار می رود.
وی گفت: مدیریت شامل سیاست گذاری و برنامه ریزی و اقتصاد، فناوری اطلاعات و رسانه و کتابدار عمومی و صلاحیت های حرفه ای کتابداری عمومی در کتابخانه عمومی مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته از دیگر محورهای موضوعی این پایان نامه ها محسوب می شود.
به گزارش ایرنا در حالی که قبل از دولت تدبیر و امید 66 کتابخانه عمومی در آذربایجان غربی وجود داشت، دولت یازدهم با اولویت قرار دادن توسعه کتابخوانی در مناطق روستایی و محروم، تعداد کتابخانه ها را به 70 مورد رسانده است.
نهاد کتابخانه های عمومی این استان از طریق ارائه منابعی چون کتاب و نشریه، آموزش و نرم افزار از کتابخانه های مشارکتی حمایت می کند؛ 66 هزار نفر در استان در کتابخانه های عمومی و مشارکتی عضویت دارد که سهم کتابخانه های عمومی 57 هزار نفر عضو است.
محققان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره فرآیند حمایت از پایان نامه های کتاب محور با شماره تلفن 33485087 تماس حاصل کنند.
7129/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.