کیومرث دانشجو روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این سدها شامل شهید کاظمی بوکان و حسنلوی نقده در جنوب آذربایجان غربی، شهرچای ارومیه در مرکز و 'زولا و دریک' سلماس به همراه سد ماکو در شمال استان است.
به گفته وی در حال حاضر یک میلیارد و 415 میلیون مترمکعب آب در مخازن سدهای 13 گانه آذربایجان غربی ذخیره شده و بدون احتساب سد سیلوه که به تازه مورد بهره برداری قرار گرفته، ذخیره آب حدود هشت درصد کاهش یافته است.
وی اضافه کرد: سال گذشته در چنین روزی یک میلیارد و 484 میلیون مترمکعب آب در پشت 12 سد آذربایجان غربی وجود داشت.
وی بیان کرد: امسال سد سیلوه نیز به جمع سدهای این استان اضافه شده است و مخزن این سد در زمان حاضر 45 میلیون مترمکعب آب دارد.
وی اظهار کرد: بیشترین آب موجود در پشت سدهای استان به سد بوکان با 653 میلیون مترمکعب اختصاص دارد که البته این میزان در سال 1396 حدود 743 میلیون مترمکعب بود و امسال 90 میلیون مترمکعب کاهش داشته است.
وی ادامه داد: آب سدهای دریک با 10 میلیون مترمکعب، سد زولا با 37 میلیون مترمکعب، سد شهرچایی با 128میلیون مترمکعب، سد حسنلو با 53 میلیون مترمکعب و سد ماکو با 42 میلیون مترمکعب نسبت به سال گذشته کاهش داشته که نشان دهنده کاهش بارندگی در این مناطق است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی گفت: سد آغ چای چایپاره با 210 میلیون مترمکعب، سد مهاباد با 169 میلیون مترمکعب و سد شهرچای ارومیه با 128 میلیون مترمکعب پس از سد بوکان بیشترین آب را در زمان حاضر دارد.
به گزارش ایرنا به نقل از رئیس دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی از اول اسفند 1396 تا 15 فروردین سال جاری حدود 249 میلیون مترمکعب آب از سدهای منطقه به پیکره دریاچه ارومیه رهاسازی شده است.
در حال حاضر 13 سد شامل سدهای بوکان، شهرچای، آغ چای، مهاباد، حسنلو، ساروق، زولا، دریک، ماکو، شهید قنبری، ارس 2، قیقاج و سیلوه در آذربایجان غربی آبگیری شده است.
8137/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.