مقصود رزم آرا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح شامل داستان خوانی، داستان گویی و داستان نویسی است و هر معلم می تواند یکی از این سه مدل کاری را برای کلاس خود انتخاب کند.
وی اضافه کرد: اولیا نیز می توانند در این طرح بدون تقبل هزینه با فرزندان خود به اقدامی خلاقانه دست بزنند.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت معلمان، اولیا و دانش آموزان در این طرح به طور کامل ارزیابی می شود، ادامه داد: بر اساس این طرح فرآیند محور، معلمان و مدیران نیز در مراسم صبحگاهی مدارس می توانند نسبت به برگزاری نمایشگاه و قصه گویی اقدام کنند.
وی گفت: معلمان از 14 تا 25 فروردین سال آتی باید مجموعه فعالیت ها و اقدامات انجام شده در این زمینه را در سامانه 'همگام' وارد کنند.
رزم آرا اضافه کرد: طبیعت از بهترین منابع برای یادگیری و شکوفایی خلاقیت است و دانش آموزان در این طرح می توانند حتی سفرنامه و گزارش هایی از طبیعت و مقاصد گردشگری خود تهیه کنند.
به گزارش ایرنا در طول سال های گذشته و با نزدیک شدن به تعطیلات نوروزی تعدادی از مولفان گرد هم می آمدند و نسبت به تالیف پیک های نوروزی یا همان تکالیف نوروزی برای دانش آموزان اقدام می کردند.
در سال گذشته مسیر و اهداف جدیدی برای پیک های نوروزی در چندین بند تعریف شد و هدف از آن کاهش تمرکز در نوشتن پیک های نوروزی در مراکز استان ها بود.
در مرحله اول این امر تالیف و توزیع پیک های نوروزی استانی و سپس منطقه ای شد و امسال قرار بود تا تدوین آنها به مدارس واگذار شود.
براساس اظهارات مسئولان بسیاری از استان ها این پیک ها را تبدیل به آزمون درسی کرده بودند که از مهمترین نقاط ضعف آنها به شمار می رفت.
3072/7125
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.